Všimli ste si (hore ako novinka)? Plánujete napísať rozprávku? Zaujímalo by ma, či môžeme prihlásiť aj príbehy, ktoré sme už na Birdz uverejnili dávnejšie. Všimla som si, že niekto tak už aj spravil, ale zas v pravidlách sa píše, že len články uverejne
@azizi@shelia zmením to v pravidlách, v prvom kole sa budú vyberať akékoľvek básničky do 20. novembra (čiže vrátane starších). V tom prípade si nájdi vo svojom blogu príslušnú rozprávku a zmeň jej rubriku na "rozprávky"
Ja by som aj niečo skúsil napísať ale ta podmienka že v prípade uverejnenia v tlači nemá autor nárok na odmenu mi príde poriadne nespravodlivá. Pravda sa predáva príde mi to hnusné brať peniaze za tvorbu niekoho iného a nedať mu honorár. A Ak som to pochopil sponzorom súťaže je Orange nie Pravda
@Tomas ty si tu v jednej téme obhajoval autorské práva. Že je nespravodlivé keď niečo urobíš a každý si to vezme zadarmo je to spravodlivé v tomto prípade?
@james144 autorské práva sú jedna vec, súťaž je druhá vec, vo všetkých súťažiach na celom svete je v podmienkach, že si prevádzkovateľ súťaže môže nakladať s fotkami alebo o čom súťaž je, teoreticky akokoľvek podľa pravidiel. Ale neboj, ak dakto z Pravdy bude chcieť zverejniť tvoju rozprávku, požiadam ho, aby tak nerobil, čiže sľubujem, že sa postarám o to, aby tvoja rozprávka nebola zverejnená nikde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale pre deti to asi vhodné nie je , dieťa vo mne asi umrelo alebo je hlboko, lebo neviem to tak napísať ako pre deti
ale je to pekná súťaž, taká normálna
» www.birdz.sk/rozpravky/z-roz...