Ahojte, kto (IBA ZENY!!!) ma neskrotne sexualne tuzby vymykajuce sa spolocenskym konvenciam,vyskusaj virtualny sex so mnou, kde by si kludne mohla vyjadrit narovinu svoje najtemnejsie fantazie, vyskusat si veci, o ktorych len snivas vo svojich mokrych sno
Virtuálny sex ? Wooow to musí byť aké super. (ach)
Budeš nejaký tlstí zakrslí úchyl za PC . Stavím sa že práve pri tom ješ rezeň či hamburger a na stole máš dvojlitrovú fľašu limonády (cola ,sprite,7-up )
@semhamforas keby si bol Justin Bieber este by som tak na 5 sekund veril, ze si zena, ale nie....najdi si v okoli gay priatelov a nebojte sa uspokojovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Keď sa ani ja,,neodvážim " tak už asi nik
no a uz tu mame pokec
Budeš nejaký tlstí zakrslí úchyl za PC . Stavím sa že práve pri tom ješ rezeň či hamburger a na stole máš dvojlitrovú fľašu limonády (cola ,sprite,7-up )
1.
"cestu plnu viacnasobnych orgazmov"
chýba ti tam "fiktívnych". a chýba ti uvedomenie že sa budú odohrávať v tvojej hlave.
2. postol si to na zlú stránku, chcel si asi sem
» zoznamka.azet.sk/inzeraty.phtml?...
inak ked uz rozpravas o najtemnejsich fantaziach,porozmyslaj nad svojimi a urcite mi napis...
@midnight a co je skutocne? vsetky orgazmy su v tvojej hlave
@semhamforas picuj ty a @frano by ste si rozumeli
Plesnivé pečené zemiaky.
(kokso, toto predčilo aj fanfiction.net
@cabicabi on spieva v akom jazyku?
@flusikki v tom pripade si na tom fakt, ale fakt zle...mam rad sexualne praktiky so zivymi zenami, nie so zeleninou