Na birdzi existujú slová ako Frájko, Pekniak, Zlatúch .. a ešte sa tu veľa používa q ( pri forte) a mnoho iných vecí
Otázka: Používa sa toto len tu na Birdzi alebo tento slovník používate aj niekde inde?
Kto je tvorcom týchto slov?
Sú tu ešte aj nejak
este /suť/ sa pouzivala pred par rokmi, ale to bola asi len osobna vec nejakych vyvolenych pouzivatelov, ale celkom by ma zaujimalo objasnenie co to, z coho to vzniklo
hm, detskosť (zámerne to nenazývam infantílnosť lebo to mi príde hanlivé) je dobrá vec, zachovať si detské pohľady na svet pokladám za dôležité.
som hravá, ale nepíšem tak na internete, lebo keď to napíšeš, ostane to vo vzduchu až príliš dlho a zmení sa to na komunikačný šum, príťaž, už to nie je niečo roztomilé alebo zaujímavé obzvláštnenie. je to kreatívne, treba ale poznať hranice, tak je to so všetkým : )
a birdz je ešte slabý odvar, tu mám nejaké obľúbené skvosty z modrého koníka: ovulka, tehuľka, snažilka, manželík, doki (doktor)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
hlúpô!
myslim, ze tie zdrobneninky ma na svedomi aj simQa dost
som hravá, ale nepíšem tak na internete, lebo keď to napíšeš, ostane to vo vzduchu až príliš dlho a zmení sa to na komunikačný šum, príťaž, už to nie je niečo roztomilé alebo zaujímavé obzvláštnenie. je to kreatívne, treba ale poznať hranice, tak je to so všetkým : )
a birdz je ešte slabý odvar, tu mám nejaké obľúbené skvosty z modrého koníka: ovulka, tehuľka, snažilka, manželík, doki (doktor)