to funguje asi na rovnakom princípe ako smajle na niektorých iných fórach,že to nie je obrázok,ale mini-fakt minipísmenká, ktoré tvoria obrázok a možno nie..
btw keď sa táto téma volá birdz smajle tak mňa by čo sa týka nich zaujímalo že či budú existovať nejaká ďalšie alebo bude len tých 6 základných slight_smile: :' ) ktoré sú
ja viem že tu bol taký čo reve, videl som ho v komentári jedného blogu len to bolo dávno (asi 3 mesiace dozadu) a už neviem ani na ktorej webke
tak ale budú teda aj nejaký iný smajli? ja napr milujem smajla =-O a hlavne to grafické prevedenie čo má pre neho qip (áno ja viem že robím reklamu ale tak kua ako mám poukázať na obrázok toho smajla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
btw keď sa táto téma volá birdz smajle tak mňa by čo sa týka nich zaujímalo že či budú existovať nejaká ďalšie alebo bude len tých 6 základných slight_smile: :' ) ktoré sú
asi nejak tak:
='
:'
tak ale budú teda aj nejaký iný smajli? ja napr milujem smajla =-O a hlavne to grafické prevedenie čo má pre neho qip (áno ja viem že robím reklamu ale tak kua ako mám poukázať na obrázok toho smajla