Kedysi boli celkom v kurze, teraz sa už nerobia, pretože by nikto neprišiel. Používajú sa výhovorky typu: čo tam budem robiť a všetci tam budú cudzí a určite sa tam nebudem mať s kým baviť, je to ďaleko a pod.... Čo myslíte, prečo je to tak? Prečo sa pred
Ak by to bolo tu. (Asi by som necestovala, nemohla by som) a išli tam ľudia kt. poznám tak hej. ľutujem, že som nešla na to čo bolo pred rokom tu či kedy to bolo
mala byt nejaka chata, ale asi to zas padlo. a tie velke vraj boli dost trapas, stretlo sa 46465 ludi, co nemali skoro nic spolocne a vies si teda predstavit tu atmosku. ja radsej robim stretka so zaujimavymi jedincami. naposledy pred mesiacom s mayben. no uz, zial, asi poznam kazdeho, koho som spoznat chcel (a kto chcel spoznat mna). snad pride dakto novy...
tiež som skôr za niečo súkromnejšie, aj keď v mojom prípade mám pocit bola väčšina taká, že som sa o tých "stretkách" dozvedela ako posledná a tak pár minút predtým
ja nemam nic proti birdz stretkam a napriklad BIRDZ Auto Team robi stretka veeelmi casto Ja som mala rada tie velke stretka ale stacia mi aj take ze len s jednym-dvomi birdzakmi v sukromi si spravit stretko
@mm47 tak vieš, ak sa robí stretko napr Košice-staré mesto a niekto nedôjde len preto, lebo býva v Košice-Ťahanovce a je mu to príliš ďaleko, tak ako zostáva rozum stáť
mal som malé stretko, ktoré sa udialo tak nečakane .....na veľke neviem, ako by som sa zachoval a či vôbec by som sa udržal na úzde, čo ak by tam bol môj typ chalana?....čo potom!.........filip
@profesor no ja fungujem na BZ dosť dlho a dosť často aby som vedela/videla že oficiálne veľké stretká sa robili a teraz sú už len sem tam pokusy o ne.
@cerstvydospelak akoze ked sa budim na to ze mi je zima naco sa rozhliadnem a zistim preco do mna stupi v tej sekunde taka zurivost ze ja by som aj tysonovi vysklbla perinu opakujte 4x za noc
A možno je to aj pravda, všetky tie obavy.. neviem. Ale ja v kútiku duše tak trochu tajne dúfam, že raz sa na jedno také dostanem, ale.. to by muselo byť aj tak len v BA. Lebo toto je obava veľmi čistého, racionálneho a reálneho charakteru .
A ešte treba podotknúť, že kedysi, za éry častejších Birdz stretiek, sa tu asi mali všetci tak nejak radi a bola tu istá spolupatričkosť a súdržnosť. A mysllíš, že to je stále také isté?
@wewo no a práve o to ide, takéto stretká by mali byť primárne pre ľudí, ktorí sa navzájom nepoznajú....
@mm47 tak zas nemyslím, že do košíc by došlo nejak extrémne menej ľudí ako do ba a už vôbec nemyslím, že v ke nie je kam ísť, veď to je veľké mesto
@flussica dnešný birdzák je asi ten, ktorý navštevuje birdz v dnešnej dobe ale poznámka je to veľmi dobrá, kedysi tu bolo menej ľudí, a boli to o dosť inšie typy ako väčšina tých, čo sú tu teraz, také rodinkárstvo, by som povedala
@soraya Veď ja tu nie som tak dlho a vtedy, keď sa ešte robili, tak som sa cítila moc nová a nezainteresovaná, fórum pre mňa nejestvovalo, max. tak blogy . Ale už tak vôbec, zo všetkého tu sa dalo vycítiť, že tu panuje taká klubovejšia atmosféra. A len tak hocijaký nováčik si tiež len tak niečo nedovolil a čo je tiež fakt, že tu nebolo toľko "fejkov" . Ale to je ťažké.. keď sa toho ešte ujímal Tomáš, tak to zrejme bolo brané vážnejšie. Teraz fakt.. 30 ľudí povie "prídem" a koľkí naozaj?
No ja neviem, nemam sa za potreby stretavat s cudzimi. Kazdy ma vlastnych kamaratov, radsej ide s nimi von nie?, ale problem by mi to nerobilo keby to bolo v BA
@soraya@mm47 tusim zajtra je jedno, ale az o 22:00 aj to neviem ci to plati ale na mna moc neskoro, tak pojdem inokedy vy ked chcete ist tak napiste perschingovi alebo huskymu ale rada by som vas videla aj ja, takze aj so mnou pojdete von niekedy
@flussica jo úplne presne si to napísala v každom jednom slove s tebou súhlasím
@pumaamravec aj mňa by si rada videla? no ja v nedeľu robím, a zas do BA mi to chvíľku trvá, takže radšej keď bude nejaké ešte aspoň trochu za svetla.... a úplne najlepšie, až bude hovädiak na západe, s ním sa tam už ráta riadne dlho a on nie a nie dôjsť
@ohavnost To je individuuálne, podľa mňa. Nemôžeš to takto posudzovať, pretože každý Ťa vníma a svojim spôsobom hodnotí nejako inak, subjektívne. To, čo Ty považuješ za všedné, sa môže niekomu javiť, ako absolútne šialené alebo geniálne - to je vec názoru. Nemusíš byť extravagantná za každú cenu, čo neznamená, že si Ťa niekto nevšimne.
Ja, hoci nemusím všetky tie nútené rozhovory na učebnicové témy s ľuďmi, ktorými sa nepoznám, by som asi šla. Zaujímalo by ma, koľko percent sebavedomia a suverénnosti ľudom uberie fyzicky reálny kontakt.
Kým ešte boli tie veľké stretká, tak som mala presne tie pocity, že čo tam budem robiť. Dojdem medzi kopu cudzích ľudí, kde pár poznám takým spôsobom, že "aha, tento nick som už počula" a s ktorými mám spoločnú tému akurát birdz a teraz ako čo sa stane? Ja neviem hviezdiť v kolektíve, takže nie, ďakujem pekne A celkovo som toho názoru, že veľké stretká akurát vytvoria falošný pocit, že aha, s koľkými ľuďmi som sa stretol a pritom sa to skupinkuje po dvoch až troch ľuďoch. V stredu máme také menšie matfyz/prifuk stretko, bude tam asi 10 ľudí a už aj to mi je priveľa (napriek tomu, keby si to všimol niekto z daných škôl a chcel sa pridať, je vítaný)
Ale toľko ja. Vo všeobecnosti myslím, že starší a/alebo viac birdzu oddaní ľudia už majú svoje kontakty a stretávajú sa len s nimi a iných nepotrebujú a pre druhú časť to nie je nijak príťažlivé.
je možné že to bude tými fake-mi ako bolo už spomenuté ... a ja by som aj šiel len posledné stretko či čo to bolo , bolo niekde v pi.i 200KM odomňa a fakt nemám záujem sa trepať 200KM za cudzími ... keby to bolo niekde v okolí tak nieje problém
je velmi malo ludi, ktorych by som odtialto tuzil spoznat a velmi malo ludi ktori by chceli spoznat mna..tzn. ze pri stretku vacsieho skupinoveho charakteru by som sa musel nutne stretnut s ludmi, ktorych nemam zaujem spoznat, alebo su moje antipatie voci nim take silne, ze by mi ich pritomnost vyslovene nerobila dobre, tak u mna je to jasne..ostatne kohosi odtial som uz aj videl a spoznal, ale neprihovoril som sa..
bola som na 2 stretkach velkych a este par takych sukromnych z toho to jedno verejne bol velky fail prislo tam len 6 ludi takze tak.... Ale isla by som ak by to bolo niekde blizko ....
ja tiež mávam mini stretá z B. s tetou @bonita - ou a ešte s tetou @ladyfox ... a tak no pretože takmer všetko čo si pamätám bolo prevažne v BA, alebo niekde na západe... takže tak no
no a birdz stretka, sla by som, ale nemohlo by sa to robit prilis verejne. myslim to tak, ze by nemohlo byt napisane velkym vsade ze vtedy a tam bude birdz stretko, pretoze mam strach, ze tam pride hocikto..aj s tou chatou napriklad, ja by som tam chcela priatelov, resp. tych co ja poznam, a ich priatelov..nikoho viac
@mm47 tak už minimálne aj to centrum je dosť veľké. Ale je tu kopa miest aj mimo centra, resp mimo mesta, kde sa dá ísť, záleží od toho, čo ľudia chcú. Nemyslím, že práve v Blave je nejak extrémne viac miest, kde sa dá stretávať, ako v KE.... či áno? aké potom?
@soraya stretka sa konaju asi pomenej ako ine roky, no konaju sa ved vies. a preco sa konaju pomenej? Kukni si niektore komenty tu.
"nemozem. to je daleko. aj tak tam nikoho nepoznam. na birdz uz chodim malo" apod. Kazdy to s organizaciou stretka vzda ked sa k tomu vyjadria takito exoti. Posledne (podla mne dostupnych info) naozaj planovane birdz stretko som riesil ja v MT cez vianocne pradzniny 010/011 a ludia prisli, dokonca jedna slecna prisla az z KE a problem nebol, hoci bola zima jak v psinci.
A blaboli typu "v KE nic neni, tak pre istotu nejdem na ziadne stretko" ani vyznam riesit nema...bol som cca 3 roky dozadu v malej obci pri PO (fakt ze dedina..) a bolo tam tolko srandy...cize nejde o to kde sa to kona, ale s kym sa to kona....Cize okresne, nebodaj krajske mesta urcite problemom "kam pojdeme" netrpia. Skor sa ludom nechce, ani von z bytu/domu..Vsak si spomen, myslim ze ani nam vtedy v KE zle spolu nebolo
Inak Miskovi dohovor, nech uz pride aj s tebou do BA...
@pershing363 joo presne, presne, pravdu máš a Mišiaka teraz ťažko nahovoriť, nie sú peniažky a problémy s prácou sú, ale tak snáď sa podarí niekedy ja rozmýšľam, že skúsim spraviť nejaké, len teraz nemám moc času, takže asi v decembri skôr.... a to by bolo asi v Blave, to mám tak najbližšie teraz, a v Brne síce nás je veľa, ale to už vidím, že by neprišiel nikto, proste preto-lebo.
@soraya Nie je tam ziadna hlupost , viac ludi je zo zapadu , ty co su zo stredneho sr to maju rovnako do BA a KE a par ludi co je v CR , cudzine skor urcite pride do BA ako cez cele SR do KE.
@mm47 lebo ono je. Ba nie je o nič lepša ako ktorékoľek iné slovenské mesto, okrem toho je škaredá, košice majú aspoň pekné historické centrum a zeleň na každom kroku. no po blave idem a nedopátram sa parku.
@mm47 ono totiž jedna pravda je, že to nie je o mieste ale o ľuďoch. a keď si ľudia nesadnú , tak tá tvoja dokonalá bratislava to nezachráni. ale ak si myslíš, že zabaviť sa dá len v Blave, prosím. Nebudem ti to brať. Len o veľa prichádzaš
@mm47 máš pravdu, nemám rada Bratislavu a istú skupinu blavákov. Ale teda rozhodne nie preto, že je to v móde dobre teda, ale uzavrime to radšej s tým, že v Blave je kopec možností tak isto ako aj v Košiciach, či Bystrici. A kto nemá problém dôjsť na stretko ďalej, tak mu je jedno, kde sa bude konať. Čo ty nato?
@edisek ... no to aby už pripravoval ,,trať,, ... niečo už mám a niečo ešte nájdem ... ale to sa musíme dohodnúť kedy a hlavne v čas aby sneh nenakidalo
Myslím, že pre to, že teraz je na birdzi v kurze kazdeho co najviac urazit a prejavit sa ako schopny nejakych narazo kza kazdych okolnosti a potom sa ludia boja postavit sa kazdemu tvarou v tvar.. vsetko je uz menej familiarne ako kedysi.... ale osobne by so man take stretko sla
@soraya Nemala by si sa smiat ked si neksusila , ukaz mi krajsi vyhlad
A k tomu vlaku sa nejdem vyjadrovat , to mozem ja povedat ze vystup v KE , chod von z toho malickeho centra a je mi zle z Pereša , Luníka , cigáňov ....
@mm47 vidím, že sa neprestaneš biť za svoju pravdu. fajn uznávam, Bratislava je najkrajšie mesto na Slovensku a neexistuje pod Slnkom krajší výhľad ako na Slavíne. Košice sú malé nezaujímavé, ľuďom z nich býva zle, pretože nikde inde ako v Ke cigáni niesú, a samozrejme v Bratislava je uplne biela, bez negrov a bezďákov. A preto samozrejme by bol ochotný prísť do Bratislavy na stretko každý jeden birdzák a v košiciach by sa stretla len najväčšia zberba akú birdz má. ak vôbec, lebo kto by chodil do tak nezaujímaveo mesta, kde ani nie je kam ísť. fajn, uznávam, vyhral si, dúfam že si spokojný a už necháme túto tému, ktorá absolútne nikam nevedie....ok?
@vast no vidis, este kozy ti narastu a vidime sa. ale ak dokazes prehovorit andreu a zuzanu, abo pavlinu a hentu zelenovlasu, tak rad sa stretnem vo 4ici
vieš, je to blbosť robiť stretká ľudí z njakej chat stránky ako je birdz, lebo každý má iné záujmy...keď sa robia stretká ako "otaku stretko" "comics salon" "anime show" to je iné...
myslím že nepatrím k moc populárnym birdzákom ... ale určite by bolo super stretnúť sa s ľudmi s Birdzu ... určite by som prišla ... pokiaľ by to nebolo na opačnom konci slovenska
na jednej strane tu nikoho nepoznam, ale na druhej by som prisiel kludne hoc aj na druhy koniec republiky..len by som sa asi citil troska dmntne pri predstavovani sa..ahoj ja som trdelnik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
188 komentov
..kvak..
Ale rad by som videl aky husti by boli ti co su tu za hviedzy
ale pritom mi nerobi problem ist von s clovekom s ktorym si pisem 2 dni
nemam rada vela cudzich divnych ludi pokope
@antifunebracka to , že boli trapas, hovorí kto? a chatu sa chystal organizovať @kolini pokiaľ viem, a ten sa ako užívateľ stratil
@majusssska ak sa robilo nejaké väčšie stretko, tak ho zvykol @tomas vyvesil na hornu lištu, takže sa to len ťažko dalo prehliadnuť
@mm47 tak tomu hovorím dobrý argument, prečo neísť na BZ stretko
Inak do KE na stretko by som nesiel ani omylom.
len je vela roboty, skoly...
Nic zaujimave tam nie je , keby to bolo v tatrach tak to je ina vec. Alebo na Šírave
@mielikki hej ale také malé duo stretká robí mnoho ľudí, ja som myslela, klasické veľké stretko
(tým som chcela povedať, že ak mi vyhovuje miesto i čas, nemám s tým problém, ak tam budem aspoň kohosi poznať
nastastie sa to uz nepraktizuje
a asi by som prisla keby je to blizko...
Pripajam sa k @pumaamravec daj vediet a aj ja sa zastavim
A možno je to aj pravda, všetky tie obavy.. neviem. Ale ja v kútiku duše tak trochu tajne dúfam, že raz sa na jedno také dostanem, ale.. to by muselo byť aj tak len v BA. Lebo toto je obava veľmi čistého, racionálneho a reálneho charakteru .
A ešte treba podotknúť, že kedysi, za éry častejších Birdz stretiek, sa tu asi mali všetci tak nejak radi a bola tu istá spolupatričkosť a súdržnosť. A mysllíš, že to je stále také isté?
Ale mimo to netvrdím, že nemám podobný pocit . Možno by sme si nemali kaziť naivné predstavy o dokonalejšej a lepšej virtuálnej realite.
@mm47 tak zas nemyslím, že do košíc by došlo nejak extrémne menej ľudí ako do ba a už vôbec nemyslím, že v ke nie je kam ísť, veď to je veľké mesto
@flussica dnešný birdzák je asi ten, ktorý navštevuje birdz v dnešnej dobe ale poznámka je to veľmi dobrá, kedysi tu bolo menej ľudí, a boli to o dosť inšie typy ako väčšina tých, čo sú tu teraz, také rodinkárstvo, by som povedala
A iste nie jediná !
@ladyfox * Kelu ! To malo patriť @ohavnost -i, ale budiž - keď sa človek pomýli, tiež aj pravdu povie ...
@pumaamravec aj mňa by si rada videla? no ja v nedeľu robím, a zas do BA mi to chvíľku trvá, takže radšej keď bude nejaké ešte aspoň trochu za svetla.... a úplne najlepšie, až bude hovädiak na západe, s ním sa tam už ráta riadne dlho a on nie a nie dôjsť
@soraya V každom jednom hádam nie ..
@ohavnost Iba teraz, pretože máš pesimistickú náladu, či kedykoľvek toto vyhlasuješ?
Nepoznám vás, vy nepoznáte mňa. Navyše v prostredí veľa neznámych divných ľudí sa zo mňa stáva introvert, ktorý sa nevie nikam zaradiť.
Ale toľko ja. Vo všeobecnosti myslím, že starší a/alebo viac birdzu oddaní ľudia už majú svoje kontakty a stretávajú sa len s nimi a iných nepotrebujú a pre druhú časť to nie je nijak príťažlivé.
a mna uz nebavi kazdy mesiac stretavat a "spoznavat" nejakeho ineho kompjuteristu, proste v isty moment ma to prestalo bavit
no a birdz stretka, sla by som, ale nemohlo by sa to robit prilis verejne. myslim to tak, ze by nemohlo byt napisane velkym vsade ze vtedy a tam bude birdz stretko, pretoze mam strach, ze tam pride hocikto..aj s tou chatou napriklad, ja by som tam chcela priatelov, resp. tych co ja poznam, a ich priatelov..nikoho viac
ale ak bude volaco v BB, rada pojdem
alebo sak dojdite na ORAVU!! bude stretko mega
Samozrejme že by som prišla.
» www.birdz.sk/webka/tomas/vid...
koňo
» www.birdz.sk/webka/grietusha...
@mm47 tak už minimálne aj to centrum je dosť veľké. Ale je tu kopa miest aj mimo centra, resp mimo mesta, kde sa dá ísť, záleží od toho, čo ľudia chcú. Nemyslím, že práve v Blave je nejak extrémne viac miest, kde sa dá stretávať, ako v KE.... či áno? aké potom?
"nemozem. to je daleko. aj tak tam nikoho nepoznam. na birdz uz chodim malo" apod. Kazdy to s organizaciou stretka vzda ked sa k tomu vyjadria takito exoti. Posledne (podla mne dostupnych info) naozaj planovane birdz stretko som riesil ja v MT cez vianocne pradzniny 010/011 a ludia prisli, dokonca jedna slecna prisla az z KE a problem nebol, hoci bola zima jak v psinci.
A blaboli typu "v KE nic neni, tak pre istotu nejdem na ziadne stretko" ani vyznam riesit nema...bol som cca 3 roky dozadu v malej obci pri PO (fakt ze dedina..) a bolo tam tolko srandy...cize nejde o to kde sa to kona, ale s kym sa to kona....Cize okresne, nebodaj krajske mesta urcite problemom "kam pojdeme" netrpia. Skor sa ludom nechce, ani von z bytu/domu..Vsak si spomen, myslim ze ani nam vtedy v KE zle spolu nebolo
Inak Miskovi dohovor, nech uz pride aj s tebou do BA...
aha, este nieco, smajl na z(a)ver
chcel by som dat stretko niekde v okoli ZA, konecne sa povozit na offroade s @tomtoylc
@stenatko a veru že aj urobíme!
Aj zabavit sa tu viac da.
Ziadna hlupost
Vyvrat cokolvek z toho
Strasne rad mam to ked niekto povie ze BA je v niecom lepsia a uz je to namyslene skurvene ubohe a neviem ake
Ozaj a Petrzalka samotna ma viac zelene ako KE
... BB , nie je až ak daleko ale to by ma policjati skontrovali 5 kár kým by som tam došiel
bol som na nejakom stretku ako uz poznemenala @grietusha @118
a bolo aj dobre...
ale ich bolo aj viacej tak mam viacej aj pocitov....
takze stretnut sa ja problem nemam ale az na zopar uzivatelov...
A v celom tomto fore som nepovedal nic urazlive na KE ani nic take ze BA je najlepsia , dokonala.
To len ty mas ten pocit lebo si zrejme jedna z tych co nemaju radi BA len tak lebo je to dnes v mode
ak by nás teda @tomtoylc povozil tak by som do Žiliny išiel velmi rád,
hádam by sa aj @v3nty prišiel pozrieť
Uz len to ze to volas Blava ma uplne irituje
Dufam ze mas dobry dovod a neradis sa k tym retardom z birdzu co nemaju ziadny a picuju do BA kedy sa to hodi.
To je ta moja práca skurvená vyjebaná suka prijebaná omutrovaná
...až taká dobrá je
A máš pravdu, že na Slavíne som nebola. Ale že sa tomu výhľadu nič nevyrovná? Zasmiala som sa.
A k tomu vlaku sa nejdem vyjadrovat , to mozem ja povedat ze vystup v KE , chod von z toho malickeho centra a je mi zle z Pereša , Luníka , cigáňov ....