Sledoval som dnes blog od @majo a tak mi vnukol nápad zorganizovať B stretko Neviem kedy to ako a komu vyhovuje ale ja by som navrhoval stredu alebo piatok tento týždeň (resp. budúci).
Šli by sme si niekam sadnúť, pokecať a tak podobne.. však to
@nietimekki piatky a stredy mávam voľné, síce je otázne či mi na poslednú chvíľu tam bohvie čo neskočí keďže je to ešte ďaleko ale mala by som byť free
@nietimekki baša teoreticky môže, ak nebude mať jazdu, ja budúci týždeň nemôžem určite lebo mám ešte skúšky, potom mi už začína tuším letný semester takže ja ťažko... piatok 15. baša nemôže určite.
@41 wtf... bavím sa tu sama so sebou.. to malo byt sugymu Však on to tu snáď nájde Len mám hokej v tom kedy to bude tak potom by sa nejak mohol zverejniť aj dátum a tak..čas.. však viete..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
ešte @lime
áá pozývame @stenatko @l1me @lem0n @hawran @side3 @mm47 @husky @popolcek @hereiam @heatrow @soraya a viac mi teraz asi nenapadne
a prídu nakoniec 4
V stredu mam skusku , ale vecer mozem no v podstate.
@vampiresister666 lubi sa mi to trio zenskeho osadenstva iste...
Enough...
a to stale plati inak?
a ja viem?
@mm47 to karaoke istotne bude! že @stenatko ?
a budeme spievajuce trio! aj s Kubkom
a to s tým triom som zjavne nepochopila
@mm47 nás troch!
A čo ak príde Flysser?
nevadi, my si dame sukromne bz stretko
@sugy1 na take by som sa ti skor prihlasil aj ja. nemam rad stretka, ked je tam 20 ludi z toho o 10tich si myslim, ze su opice
@barky prijmes vlastne moju vyzvu o to, aby sa rozhodlo, kto je vacsi pojedac cokolady, ci ty alebo bizbilio ?
ja budem zase sutazit s niekym v piti rumu
@sugy1 jj dohodnite sa, radi vas privitame a uvidime
simka má depkys!
@sugy1 prosim? tak to si musím 2x teraz premyslieť
taká @sibbonah by hneď docestovala už len kvôli tomu
ja to v tých dátumoch určite nestíham, je to ďaleko na mňa a mám nejaký program už
@mm47 Počul si niekedy spievať mňa?! Spievam falošne ako chorá zostrelená vrana! Poď sa aspoň na nás pozrieť a robiť morálnu podporu
Ale lukynko uz birdzak nieje
oka tak my sa mozme dohodnut aj potom dako cez fb