Je síce pravda, že je to narýchlo, ale ja napríklad chápem, že nie každý robí birdz stretká ako ad revidendum po piatich rokoch od matury, aby sa o tom dozvedel každý a aby čo najviac ľudí prišlo. Niekomu možno stačí, keď proste niekto dobehne.
@soraya už by mohli všetci pochopiť, že neuveritaľné víťazstvo pre náš tím bolo už pri zdolaní Kanady a postup do semifinále! Takže už len tu máme čo oslavovať! a keď si chce spraviť stretko tak nech si spraví.. možno veľa ľudí takto aspoň vie hneď či má zajtra čas alebo nie.. aj tak si myslim, že na to vaše stretko pride zasa uplne ine partia ludi
@hoperpohroma ja nasim chlapcom narozdiel od teba verim
@soraya neviem co si na mna takato ironicka, ved co ked bude zajtra birdz stretko tak nebude dalsie to co ma byt o par dni nie ?? tak neries prosimta hluposti...
"...nebude dalsie to co ma byt o par dni..." to co ma byt o par dni bude, to si pis nikto ti tam zajtra nepride btw stretka mame zaplnene na tento aj dalsi mesiac ajajaj... @soraya organizuje v TT ja v BA takze nemaj boj, my vsetko oslavime, hoc aj striebro netreba dalsie stretko zajtra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
- stretká sa zvyknú plánovať skôr, než jeden deň vopred,
- nie je to víkend a ľuďom beží škola, maturity, skúškové a práca,
- ak fakt vyhráme, väčšina bude oslavovať už rovno večer, nie až zajtra.
ci sme uz hrali?
+ ak je v danom meste jedno stretko vyhlásené o pár dní neskôr, než ho chceš robiť ty, tak ti radím, nejem sa ľuďom do kapusty.
+ nejaká si si moc istá tým zlatom
aaa nejdem teda idem, ale s inymi ludmi
Je síce pravda, že je to narýchlo, ale ja napríklad chápem, že nie každý robí birdz stretká ako ad revidendum po piatich rokoch od matury, aby sa o tom dozvedel každý a aby čo najviac ľudí prišlo. Niekomu možno stačí, keď proste niekto dobehne.
@soraya neviem co si na mna takato ironicka, ved co ked bude zajtra birdz stretko tak nebude dalsie to co ma byt o par dni nie ?? tak neries prosimta hluposti...
@lesush s kým ?
@zuzana236 a ja verim v koniec sveta a aj tak nepredpovedam datum
"...nebude dalsie to co ma byt o par dni..." to co ma byt o par dni bude, to si pis nikto ti tam zajtra nepride btw stretka mame zaplnene na tento aj dalsi mesiac ajajaj... @soraya organizuje v TT ja v BA takze nemaj boj, my vsetko oslavime, hoc aj striebro netreba dalsie stretko zajtra