Ahoj, mal by niekto záujem o také menšie birdzácke stretko? Moja maličkosť a popolcek vás pozývame na stretnutie, 17.11.2011 o 18.00, miesto, kam by sme šli zatiaľ nemáme určené. Ak by niekto mal záujem prísť, budeme len radi
@zuzusqua stretne sa parta ľudí, a ide sa niekam sadnúť a ľudia sa spoznávajú, bavia, nudia, chlastajú, no každý podľa svojho gusta....
@mm47 ja fakt nechcem robiť nejaké mega stretko, ani v ke, ani v ba. ale keď budem v tej ba, tak okrem ľudí čo mám na pláne teba a @pumaamravec by som rada stretnúť
hm, nemyslim, ze by niekto velmi tuzil po stretnuti somnou, a aj ja dost pochybujem, ze by som tam narazil na nazorovo podobnu osobu, sance su teda dost mizive ze by som prisiel
nie, tak ... tak som sa jej spýtala, keďže jej nejde net a dneska sme boli v KE tak mi to zišlo na um .. a ona je tam teraz každý deň, tak by mohla prísť
@purpledrug666 lebo som kdesi videla nejaký status, že ste boli niekde spolu, a ešte k tomu máte také nicky, ktoré sa mi niečim spojú, tak som si to zapamätala
a bude tak aj budúci štvrtok? to bude sviatok totiž
@soraya hej, tak ona je moja naj kamoška a keď som s ňou , tak sa nebojím veľmi ... ja viem, je mladšia, ale tak no ...
jáj asi v piiatok, to oslavovala narodky.. neviem či aj v sviatky je v KE , ale asi hej
síce mne až teraz došlo, bo najprv mi bolo divné, že prečo práve štvrtok, fúúú, to potom neviem či mi vôbec ide autobus, musím pozrieť na cp.sk aj tie vysvetlivky
@soraya eeej, nie čosi , netreba .. tak keby ste sa skoro pobrali ja zavolám kamarátovi .. on by mal mať vtedy čas .. aj tak so už dávno nevidela ... alebo posedím na stanici, neni problém , ale si zlatá
@soraya som zvedavý či ešte nájdem tesco na hlavnej Viem kde je malé tesco, ale to tuším nie je hlavná Sorry, v KE som nebol skoro rok a keďže behám po celom Slovensku mám z toho chaos pokiaľ nevidím mesto
@soraya normalne stretko kde bude viac ludi? a ja si zatial teda nechavam tento den vyhradeny pre bidzakov myslim ze ta druha decembrova sobota je na to akurat pokial nebude nejaka vichrica a mne by vyhovovalo napriklad o jednej niekde v centre predpokladam, to je tak akurat si myslim, ale dajte tipy aj dalsi ked chcete@mm47 co ty na to?
Asi máte pravdu , mala by som dojsť skor ide o to že ja sa tak bojím stále toho že nikdy nikde nezapadnem , možno su to blbosti , ale stale mam taky pocit a potom tie myšlienky v hlave a čo ked sa tam so mnou baviť nikto nebude , a čo ekd tam budem sama, a čo keď??? ....
@pumaamravec jop normálne stretko, ako toto tu košické, ale s vami dvoma sa chcem stretnúť nejak súkromne, hento veľké bude kedysi poobede, okolo štvrtej.... tak my sa môžme kľudne o tej jednej, ak bude aj mm môcť
@lexxie podľa mňa na bz stretku sa ti nemôže stať, že nezapadneš, koniec koncov, my všetci nejak nezapadáme do systému. no a že sa s tebou nikto nebude baviť a že tam budeš sama, tak toto sa ti teda na mojom stretku nestane
@pumaamravec@mm47 miláčikovia moji, ja v Blave viem akurát kde je stanica s týmto potrebujem asistenciu ale ak tú sochu nájdem na mape, tak môže byť a ozaj mm, ak by so mnou šlo hovädo a popol do blavy, čo teda netuším, či pôjdu, môžu prísť? (a)
@soraya Asi nenajdes , nema 40metrov ale je to blizko od hradu , alebo od hotela Danube skor ani Dunaj nie je daleko , mame orientacne body nie jak vy ale nie
Jasne , popol sak s nou som chcel aj tak ist a hovado... v pohode.
@soraya ja budem len rada ak dovedies aj misiaka a keby nieco tak aj na tu stanicu pre vas dojdem, ale pokial by to tam niekto z vas poznal lepsie tak to co navrhol @mm47 je celkom dobre, alebo ja este navrhujem pred starym narodnym, to asi kazdy viete ako vyzera a neda sa prehliadnut a je to par metrov od @mm47 sochy
@lexxie ja sa s tebou budem rozprávať ak to ty budeš chcieť Neboj sa toho, že niekam nezapadneš. Strach je častokrát jedinou príčinou, výhovorkou prečo niečo nespravíme hoci vieme, že by sme mali Človek sa musí vedieť prekonávať. Nakoniec to nie je a nebude ani z malej časti také zlé ako očakávaš a uvidíš, že všetko pôjde nad tvoje očakávania. ;
Ked som si citala vase komentare tak som sa rozhodla ze pojdem , bohuzial som zo dna na den cez vikend ochorela , dnes idem k doktorke takze nebudem moct ist :/
Fújha, ja som aj zabudla, že to je už zajtra štvrtok.. aleeee.. nič mi do toho neprišlo, takže pravdepodobnosť mojej účasti sa každou minutou zvyšuje! teším sa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
152 komentov
@luthien
@tobje
@seth7
@itachi7
@nt
a neviem kto každý z KE...čo vy na to?
@bress jj štvrtok, som len na 5 dní v Ke, tak som to musela nejak vtesnať, no vo štvrtok je voľno.... veď keď tak za nami môžeš niekam prísť
@mm47 super, už teraz sa na teba teším
@mm47 ja fakt nechcem robiť nejaké mega stretko, ani v ke, ani v ba. ale keď budem v tej ba, tak okrem ľudí čo mám na pláne teba a @pumaamravec by som rada stretnúť
@bibla no len 400 KM keď nie viac ma delí od ryže od teba zaujímavé
@purpledrug666 ok tak ak nebudeš mať autoškolu tak ťa čakám
@purpledrug666 v pohodičke, ja to tu i tak ešte pripomeniem ten týždeň, aby sa nezabudlo
ty nie si ferko, vieš.
prepáč. ( (Sorry) )
ale dlžíš mi oznamko!!!!!!
dlžím no..
:/
..aj ja prídem!!
Nemozem povedat nic zle o tebe takze musis byt tam
Kde si ty tam som ja ... to je zákon divokého východu
mozno pridem
Co mi pripomina, ze uz asi mesiac som mala ist na poharik s Hovadom :/
@narazuvzdornaa ja viem, preto budem rada ak prídeš, M. tam bude samozrejme tiež. (a príde aj mamradadeli )
ale tak ako si nato prišla? ...
nie, tak ... tak som sa jej spýtala, keďže jej nejde net a dneska sme boli v KE tak mi to zišlo na um .. a ona je tam teraz každý deň, tak by mohla prísť
a bude tak aj budúci štvrtok? to bude sviatok totiž
jáj asi v piiatok, to oslavovala narodky.. neviem či aj v sviatky je v KE , ale asi hej
síce mne až teraz došlo, bo najprv mi bolo divné, že prečo práve štvrtok, fúúú, to potom neviem či mi vôbec ide autobus, musím pozrieť na cp.sk aj tie vysvetlivky
a odkiaľ dôjdeš, ak dôjdeš? snáď ti niečo pôjde
kukla som a posledný bus s5 mi ide o pol 7 .. a vlak potom o 7 a o 11
no dôjdem z Turne nad Bodvou ... taká ..dedina...
(viem kde je Turňa )
to ta dlho sa tam má byť? ... noo oukej
a neviem ako dlho budeme, teda ja asi až do 11tej nebudem napr, uvidí sa podľa situácie....
a asi do kolkej budeš? ...
no ak by som tam nemusela ostať uplne že sama, tak by som šla vtedy ... ked neviem,kto ešte pojdem mojím smerom
číslo na mňa, ak by ste meškali, alebo nás nevedeli nájsť, alebo čosi také: 0948 600 363
@purpledrug666 @ladyfox @nathalicatko @bress @adsy @hegi450 @danjelka @riso9993 @kevin @kiksauri @dhampir @itachi7 @moonbeam @seth7 @narazuvzdornaa @courtneylovegrunge
teším sa na vás
ale si to tam užite aj za mňa
@lexxie stretnutia sú práve na to, aby sa ľudia aj osobne spoznali. Ja osobne nepoznám nikoho z ľudí čo mám v priateľoch a ani @soraya - u nepoznám
Asi máte pravdu , mala by som dojsť skor ide o to že ja sa tak bojím stále toho že nikdy nikde nezapadnem , možno su to blbosti , ale stale mam taky pocit a potom tie myšlienky v hlave a čo ked sa tam so mnou baviť nikto nebude , a čo ekd tam budem sama, a čo keď??? ....
ale ja sa pokusím prinutiť sa a dojsť
Takze povedzte kedy a kde a budem tam
Jasne , popol sak s nou som chcel aj tak ist a hovado... v pohode.
dufam ze sa nebudem hanbit
Ked som si citala vase komentare tak som sa rozhodla ze pojdem , bohuzial som zo dna na den cez vikend ochorela , dnes idem k doktorke takze nebudem moct ist :/
@soraya ?