Ahojte...zajtra, teda 29.12.2010 sa kona v MT BIRDZ stretko pod organizaciou mna....stretko zacina cca o 12:30 v MT pri vianocnych guliach na namesti svoju ucast prislubili @ plarika@ v3nty s frajerkou @ blacktears@ zipporah@ prodigy1@ kikushenka@ benz
@anik359 - presne, prečo to vravíte na poslednú chvílu, odkial to potom máme vedieť, prečo proste nedáte vedieť aspon týždeň dopredu, vždy sa to tu objaví deň predtým
@blacktears nemam penaze , som si zabudol vypítať od rodičov a nemam nikoho doma :/) a cakam nastarku kedy pridu odnekal z piči nech si mozem zobrat auto ...
ako keby som im vcera nehovoril ze o 2 potrebujem kár...
@kikushenka šiel som tamať chvíľu som sa pokrútil a potom som našiel susedu a sme išli ta het ... asi tak dák... nikoho kto by bol vyzeral jak birdzák som nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@freedomko on už je tu chrachtitkom
tak nic nepridem nejdem riskovat brzdy (zatial mam tyzden testov v BA ) a dnes som dal prec svetla a naraznik tak som nepojazdny nevadi nabuduce mozno
@fxx mozes prist...ale asi iba vlakom uz benz tu je so mnou
keby daco tak nech mi niekto zavola na mobajl...@blacktears sak a po teba pridem..kasli na busy
ono to tu nie je riesene na poslednu chvilu, persh o tom zakladal forum uz 14. decembra
» www.birdz.sk/forum/birdz-str...
o jednej mi ide bus, takze o pol druhej som tam
ako keby som im vcera nehovoril ze o 2 potrebujem kár...
alebo ta niekto na nieco pozve