zajtra? ti pere? akurat som pisal do tej vcerajsej ankete, ze ak to ma byt ozaj BIRDZ stretko, tak treba slubit, ze sa uskutocni povedzme o dva tyzdne, ale dohliadnut na to, aby sa v skutocnosti uskutocnilo najskor o pol roka, v optimalnom pripade nikdy. ak sa toto nedodrzi, s birdzom to ma spolocny len nazov
bol som "doma" len tak teplaky mikina papuce,a zrazu som nasadol na bus a vyrazil do prievidzi a isiel na toto stretko,bol si tam ty,anjeliceq,peppe,a neviem kto este,ale bol som len kratko lebo mi bola zima,a ked som chcel ist naspat tak sme sli na bus a kazdy mal nejaku karticku len ja nie,a soferovi som musel platit +50centov lebo som bol v papuciach,a potom niekam odisiel a ja som sa zobudil...
to je jedno, ked hento presuniem na inokedy tak teoreticky mam volno furt len aby to nebolo moc neskoro, nech stiham ist na deviatu do novak moc inak to nejde momentalne
@neoriginalna no tak vyzerá to teda tak že o tretej ok?
A končiť budeme, nwm, anjeliceq ide na bus tuším o štvrť na sedem, a sentaro vraví že pôjde dom okolo osmej, tak ak to buude tak tak ja s tebou na ten vlak počkám
@12pusinka16 ti jebe? to sa nikdy nestane a prinajhoršom, mám 16 eury a foter mi tiež určite dá dáke love, takže budem mať minimálne dvacku a s tým sa už dajú robiť veci
@mimkapd ja som ťa nevyradil, úplne kludne môžeš prísť len vieš, ak by si častejšie chodila tu tak by si vedela že už včera sa začalo toto dumať tak si sa mohla ozvať že chceš prísť
@rollo111 no tak tá už odišla takže to predsa len ostalo na mne
no plán je taký že o tretej sa stretneme pri vlakovej stanici v PD, počkáme kýmm budeme šeci a potom si pôjdeme sadnúť do jedného baru kúsok odtial to je tak celé
@schizoofrenik oka tak dík a predpokladám že to bude niekedy v piatok alebo sobotu o tretej.... však sa ešte informujem u Paťky... vy dvaja ste hlavný poriadatelia celej párty...?
takze @lenuska175 , @erika178 a @12pusinka16 pridu busom na stanicu, kde sa stretnu so @schizoofrenik a @sentaro (a erikou ktora nie je na birdz ale robi doprovod senatrovi ) ktori su z PD a pockaju na @anjeliceq a mna ktore prideme jednym vlakom o 15.07 nieco zle?
@neoriginalna dobrý plán Len to ešte s tou erikou musím vybaviť, lebo ma asi klepne, ak nepríde Sľúbila, že príde, ale jej sľuby poznám xD Takto "chodí" aj na každý otaku zraz a zo šiestich bola na jednom -.-"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
193 komentov
ale veď vravím že sa to kludne môže zmeniť
@kakuseibakaism
Navrhnite termín,vidím,že to nebude jednoduché.. .
Myslím,že hovorím aj za @dee99 že sa vieme prispôsobiť
no ste zedli
@schizoofrenik no nič tak štvrtok strávime každý v teple domova
bol som "doma" len tak teplaky mikina papuce,a zrazu som nasadol na bus a vyrazil do prievidzi a isiel na toto stretko,bol si tam ty,anjeliceq,peppe,a neviem kto este,ale bol som len kratko lebo mi bola zima,a ked som chcel ist naspat tak sme sli na bus a kazdy mal nejaku karticku len ja nie,a soferovi som musel platit +50centov lebo som bol v papuciach,a potom niekam odisiel a ja som sa zobudil...
no stobodový sen
@sentaro ja tiež spávam dlho
vo štvrtok nie, nemôžem...ale v piatok, sobotu....pohoda, prídem
akože ja som v PD za desať minut.. .... len neviem či stiham zariadiť sobotu
Ale ja to vykšeftujem, v piatok ideme na rodinnú oslavu a pár peňazí, aspoň na tú cestu by mi mohli dať
inač, ja sa vas bojim
ale ja som s nikym nejak velmi nepisala ani, nebudem navyse?
dobre. budem s tebou komunikovať
no tesim sa
mne je to jasné neboj sa
ale skusim to volako vybaviť
vie sa už kedy približne?
ty tiez ides? to mozme prebrat nase megadivne pocity z poslednych dni osobne
no dobre, asi sa vela nedozviem dnes
O kolkej to vyhovuje tebe?
to je jedno, ked hento presuniem na inokedy tak teoreticky mam volno furt len aby to nebolo moc neskoro, nech stiham ist na deviatu do novak moc inak to nejde momentalne
A končiť budeme, nwm, anjeliceq ide na bus tuším o štvrť na sedem, a sentaro vraví že pôjde dom okolo osmej, tak ak to buude tak tak ja s tebou na ten vlak počkám
okej, to je v pohode. som myslel že to chcete neskor spiskat
a mne do novak ide kazdu chvilu
dobre kto je zatial isty?
dobre so @sentaro m sa poznam aspon z videnia
ae pamtám sa že ty si mi raz napísala na pokeci
ty si to pamatas?
ved ja som na to zabudla
az teraz som si spomenula
to ti gratulujem, ja mam problem vedet aky je den
akoze velakrat si aj ja zapamatam hocijaku sprostost... ale..hm.. na toto by som si sama nespomenula
Takže sobota?
Tak ja na 80% teda.
Ale ja vás nepoznám a nikoho z vás som nikdy nevidela !
ja ta spoznam.
a vy mna spoznate tiez lahko si myslim
@schizoofrenik nehrozi, ja som videla blog ja vas spoznam a z tych mojich troch fotiek ma tiez spoznas
@neoriginalna presne tú čiapku si plánujem položiť na hlavu
nepotrebujes ciapku aby som ta spoznala
esco? vyborne ,najprv mi napadla Bastila, ale esco bude lepsie
ale ja som tam ešte nebol nikdy (ach)
kde je pyramida? tam som nebola ja
esco je uplne super
to uz neviem. ale mam to tam rada.
noo myslim ze o tej tretej este bude kde
nie nejako casto ale chodim
vacsinou ked som vedla v Ele tak tam behnem na pivo semtam dakedy piatok poobede s ocitnem...alebo ked je raz za cas nieco priamo v tam (GAS napr)
No ale ak mi nenalejú tak dvíham kotvy a odchádzam do pyramídy
Kasper s Lenkou určite budú u fotra, takže ak by sa tebe nechcelo by som stále mal s kým piť
ja tiez neznam nikoho, len @sentaro z videnia
na severe by som sa aj stratila
bola som tam asi trikrat
@erika178
@mimkapd už vidíš ako to niekto rezervuje
a kedy sa vlastne koná to stretko...? z birdzu síce takmer nikoho nepoznám, no práve preto to môže byť zaujímavý večer...
a vie mi niekto opísať kde sa to bude konať (alebo existuje niečo ako plán večera, kam sa pojde a tak...?)
ale myslím že bude dobre teda aspoŇ nám dvom určite
dobroš začínam sa tešiť
vezmem foťák na fotodokumentáciu? nech nám ostatní závidia?
@12pusinka16 no veď a kedy nám dvom bolo spolu zle?
no plán je taký že o tretej sa stretneme pri vlakovej stanici v PD, počkáme kýmm budeme šeci a potom si pôjdeme sadnúť do jedného baru kúsok odtial to je tak celé
ale potom keby sa nejak prestanem ovladat tak kto bude na tom najlepsie tak nech mi zoberie z ruky, keby sa tomu nieco stane skocim si pod vlak
(ja to nebudem)
ako ja to neplanujem prehnat ,ale tak nikdy nevies
som zvedava, hrozne som zvedava na to cele vsetko
ale viem
A bus mi príde 14:53.
@neoriginalna Ja si vždy niekde nájdem osobu, ktorá je za mňa zodpovedná a ktorej všetky blbosti neskôr vyčítam
ja tiez, bohuzial ta osoba je mnoho krat este horsie na tom
..budem medzi vami najmladšie šteňa :/
sobotu to bude
Vieš čo no dajme tomu že aj sme
a tí z toho ružomberka teda nebudú?
@12pusinka16 Pod mostom Ak ten bus v tomto počasí vôbec pôjde
Dnes sme mali cestovať na Myjavu, ale kvôli počasiu to rodičia preložili na zajtra..
Dopekla! Tak veľa fotiť treba, nech vám potom závidím! (ach)
vsak pockaj pridem ja raz domov