@flegma1triedy tak dajme to takto...zajtra založím forum na tn...nech to nie je takto pokope všetci by mali pindy strašné a tam sa potom všetci zaujemci nejak môžme dohodnúť
@turgon Hm, to neviem či budem stíhať o piatej pri mlynoch... Neviem, uvidím ešte, chcem ísť v sobotu s kamarátkou von, dlho sme sa nevideli, takže ju asi uprednostním...
@mm47 je to v takej komornej atmosfére, každý si otvoríme po jednom pive (teda na celú stretávku sa spotrebuje 0,5 l piva), porozpravame, možno ani nie...a tak. nič divoké
@mousisitka som v kurva strese !!!! piče vela ludi sa hlasi zatial normalne som prekvapena, nie som ziadny pan oraganizator a v blizkej buducnosti mam tohovela...ale v blizkej buducnosti to plabnujem urobit
@lawey tak pome,pome, makáme , nech to je tento rok ale ne,šak ani ja skôr ako za dva- tri týždne nemôžem...aké je teda to neuveriteľne veľké číslo relatívnych záujemcov?
@mousisitka neboj tento rok isto ja tiež asi tak nejak nemôžem...tento týdžen áno... ale zasa chápeš to je mco skoro
ja som čakala tak do desať keďže vždy keď somč osi spomenula tak že do tnnikto nepojde... a teraz v tskach minimalne 5 ludí... potom tuna aj okolo desať a ešte aj tam by sa dajaký sná´d ozvali...
a ja som prišla s pôvodnu myšlienkou že by som bola rada keby NIEKTO no ale tak nevadí... neboj sa buje buje...
@lawey tak chápeš, v TN mám pocit,že ešte nebolo, tak už všetci ako supy čakali kým niekto prejaví iniciatívu niekto..no ved aj @soraya sa ponúkla vieš ako, keby si mala pocit,že to psychicky nezvádaš (áno, obdivujem ľudí, ktorí dokážu organizovať ), tak keby sme trošku poprosili, možno by sa aj na to dala ALE JA TI VERÍM že to zvládneš!
zučastnil som sa pred 2 rokmi stretnutia z netu v Prahe. cestoval som 9 a pol hodiny, ale stalo to za to a chystam sa zas škoda že som na BIRDZe len necely tyžden, to by som sa bol zučastnil aj ja tohto stretka v NITRE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
Ale intime question, miesto a presnejší čas?
akov idím už je nás možno 5 tak spravím osobité fórum či? nech je to priehladné....a možno že by ešte pár došlo dohovie keď bude hne´d TN napísané
(ale Soraya nesmie chýbať, tá chodí všade
@soraya by kľudne aj zorganizovala, ak by bolo potrebné.... a zas tak úplne všade nechodím
ale chodíš často
(inak, čo robíš v stredu okolo obeda?
(v stredu okolo obeda sa učím na test z hudby na piatok, ak zajtra večer zbúcham nejakú prácu)
a škoda, asi mám motiváciu ísť po skúške rovno domov
juj ako ti fajne, aj ja by som už šla
Tak mohli by sme sa stretnúť pred Mlyny (Obchodné centrum), a potom sa uvidí kam podľa toho koľko nás bude. Okolo 17:00
Pošli te mi do TS tel. čísla keby ste sa náhodou stratili aj keď verím že Nitra nie je až taká veľká na stratenie
Je to na vás.
olala na TN je už pekná kôpka ludí
@ericca
PS: piatok alebo sobota?
Ale tu je fajn stránka :
&oi=local_group&ct=image&ved=0CAoQtgM&iwloc=cids:9785659022158144041,7598624201391602556,7494645341871801920,11234630384248400469,8727452468501355135" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku maps.google.sk">» maps.google.sk/maps?hl=sk&prmd...
Treba to čeknúť a dať návrhy.
Návrhy
a) čajovňa Epicure (fajné prostredie, ale ak nás bude viac ako 10, tak neviem či sa pomestíme)
b) Stredoveká taverna (vynikajúca dobová krčma z dôb stredoveku, kvázi sa jedná o Černú horu)
c)Čudný pohľad
d) Thurzo ("potkan")
e) Irish Pub (nebol som, neviem posúdiť)
Iné podniky nepoznám.
ale zas poďte viacerí, hádam ma tam nenecháte samú s chlapmi
No čo tak pôjdeš s chlapmi a čo? A mňa aspoň poznáš
Bude tam zabava ?
@mathulo rozhodneme sa až tam, to bude najlepšie a hotovo
hej, ondro a chrasto su tu tiez, len som sa zabudol zavinacnut
» maps.google.sk/maps?saddr=Stan...
ja som čakala tak do desať keďže vždy keď somč osi spomenula tak že do tnnikto nepojde... a teraz v tskach minimalne 5 ludí... potom tuna aj okolo desať a ešte aj tam by sa dajaký sná´d ozvali...
a ja som prišla s pôvodnu myšlienkou že by som bola rada keby NIEKTO no ale tak nevadí... neboj sa buje buje...
jujujujuj ty si taky energizer na dušu
ZMENA !
Z dôvodu zlých dopravných spojov sa Birdz stretko začne už skôr 15 : 00