nikdy nezabudnem na prepadové komando, čo ma zastihlo po jednom divadelnom predstavení....stále som mala pocit, že na nás tá skupinka 4-5 ľudí pozerá, ale zahnala som ten pocit. a potom zrazu za mnou prišiel dukenuken s tým, že či ja som anzu a že tam je galinka, ale ona sa hanbí väčší šok som asi v živote nezažila! čo mi pripomína, že galinka sa aj druhý krát, keď som ju strela s tunidlom, tak nenápadne odmiestnila a začala niečo bokom vyťahovať z tašky začínam rozmýšľať, či to nebolo naschvál!
a ešte @titusik a @ceresienka , ale tie som poznala najprv ako spolužiačky, až potom som zistila, že sú tu tiež prihlásené
a @petuska11111 je moja malá sesternica (akože naozajstná sesternica) @suchana moja najlepšia kamarátka a @svetielkoand moja exšvagriná - čiže všetky som spoznala najprv v reálnom živote
este som nikoho odtialto nestretla ale chcela by som ...lenze to by bolo take onicom ...takze vlastne ani neviem ci by som sa s niekym stretnut chcela....
Vlastne raz som sa stretol aj s jednou babou odtiaľto. Napísali sme si zopár TS a potom sme sa náhodne stretli vonku a zašli na kofolu trochu pokecať... Bolo to fajn stretko... Nick, a vlastne ani meno, si už nepamätám...
veľa, fakt že veľa, poznám drvivú väčšinu tých, čo mám v priateľoch. ale naposledy som stretla @sarah_whiteflower , @tunidlo a @joelina. ono sa to nejako tak naskytne
A potom s @tunidlo -m mám pocit že ma tam z druhej strany odchytila kamarátka ktorá niečo potrebovala... (ale kľudne si môžeš myslieť, že som to urobila naschvál, aby ste si vy dvaja pokecali )
Inak - z 50 ľudí čo mám medzi priateľmi, 39 som stretla aj naživo. (plus som naživo stretla množstvo ďalších, ktorých medzi priateľmi nemám)
Ale ak by som mala povedať, koľko z nich poznám len vďaka Birdzu - netuším - časť ľudí som poznala už pred Birdzom, istú skupinku ľudí by som pravdepodobne spoznala aj bez Birdzu - cez čajovňu a spoločných známych.
dost ludi, niekolko som ich videla len 1x-2x a niektorych casto, okrem jednej osoby som tu spoznala vela super ludi A s @hangtime11 som sa tiez nazivo spoznala na stretku a bolo to super vidiet toho cloveka aj normalne nielen si s nim pisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Zoznam si veľmi nevediem a bolo by to nadlho
ale inak to je fakt dosť ľudí, ako napr. @pumaamravec , @freedomko , dokonca @tomas , @boxer161 @angelangelika - týchto všetkých na jednom stretku v TT a potom osobne @andulili , @tuba a naposledy @h8u
Tákže prvá bola @smajlgirl ... S tou sa poznáme z birdzu, ale stretli sme sa potom v septembri v škole...
Potom @majo To bolo veľmi... zvláštne
A nakoniec @hangtime11 ... a to bolo dokonalé
a to tiež v takej situácii...
@angelangelika @blackknight @boxer161 @gabushka @husky @mirkova @sweetdream @wera55555
je ich viac, ale tak títo sú tí TOP
@bluepanter
@dudri
@mernose
@teny555
@transplantovana
@idea
@sisska
a možno ešte @shaolingirl
, lenže tú by som stopro poznal aj bez Birdzu
ale dúfam že cez prázdniny ešte vyjdú nejaké tie stretká
s ňou som sa stretla a len vďaka Birdzu..
A ja som slepý a ty si tichý pozorovateľ
A navyše si sa ešte vykašľal na tohtoročný topfest ...
Všetky okolnosti hrajú proti nám ...
a ešte @titusik a @ceresienka , ale tie som poznala najprv ako spolužiačky, až potom som zistila, že sú tu tiež prihlásené
a @petuska11111 je moja malá sesternica (akože naozajstná sesternica) @suchana moja najlepšia kamarátka a @svetielkoand moja exšvagriná - čiže všetky som spoznala najprv v reálnom živote
a teda tak..
@bonita - dufam..!!
kedže si s nikým nepíšem ani nič ,
a bývam na takom mieste kde bývam
akurát vladomet a 13momica13 - s tými sa stretávam často, ale tých nepoznám z birdzu...
@tunidlo
a naco by som tam chodil? nic pre mna zaujimave tam nebolo..
@mayo @transplantovana @yolis @wewo @denisska @chiflada @mezomus @gothicpoethic @incubus @midnightlady @bongbong @koka @lojla a moja (už nie) tajná platonická láska @zasovickovanasrnecka
Bolo ich viac, mne sa to nechce vypisovať.
Toho tu nemá nikto spomenutého, ha!
Miestnych Košičanov občas zazriem v meste, ale bolo by mi kurva blbé predstavovať sa ako Nárazuvzdorná
No dobre, bol to veľký fail. Ale len a len kvôli tebe a toto mi nikdy nikto nevyhovorí!!
Ako kto! Ale nie, keby si sa nesprával tak umelo, strojene, neprirodzene a bol by si normálny a úprimný, všetko by bolo fajn!
A nemusela som ani kvôli tebe prelievať potoky sĺz a hovoriť pri tom mame 4 hodiny v kuse jaký si hrozný idiot
Vôbec nie
Ale teraz už viem, čo si zač, už by som sa len tak očariť nenechala!!!!!!
To divadlo je krásna spomienka...
A potom s @tunidlo -m mám pocit že ma tam z druhej strany odchytila kamarátka ktorá niečo potrebovala... (ale kľudne si môžeš myslieť, že som to urobila naschvál, aby ste si vy dvaja pokecali )
Inak - z 50 ľudí čo mám medzi priateľmi, 39 som stretla aj naživo. (plus som naživo stretla množstvo ďalších, ktorých medzi priateľmi nemám)
Ale ak by som mala povedať, koľko z nich poznám len vďaka Birdzu - netuším - časť ľudí som poznala už pred Birdzom, istú skupinku ľudí by som pravdepodobne spoznala aj bez Birdzu - cez čajovňu a spoločných známych.
som nespolocensky..
veď si tam bola s nejakými holkami takže som sa nechcela vtierať
potom na stretku aj @zipporah @jackleen08 @seagull1 @tomas @neway @xperiax @pawlo @lejna @voltage
potom @alisqa -u poznam tusim cez @bress -a , ale myslim, ze sme si pisali uz aj tu.
Ja som Tvoja platonická láska? Či na koho si to myslel? Lebo ak naozaj čítam a vidím a chápem dobre, tak si nevieš predstaviť ako si ma potešil
To je jedna vec a druhá...
takze len tych BA ? ani to sa mi nechce takze tak dost ich bolo