Je to tu! Revolúcia! Official Meeting!
začala som trochu apokalypticky, ale verte neverte:
blíži sa stretnutie birdzákov, ja ho neorganizujem, iba informujem , organizuje ho xperiax, pokojne mu prenechám žezlo , ale zipporah je spravodlivá a prebe
natalinka, ak by ti cesta netrvala viac než dve hodinky, dalo by sa to zvládnuť v pohodke, my by sme ťa odprevadili na stanicu nemusíš byť celé stretko... a to PLATI PRE VSETKYCH CO SU TROSKU DALEJ OD KE
pawlo, nie, to nerob, zarazil si ma normálne, a prečo? ts aj napíš, ak tu nie, ale ja som inak pôvodne chcela 31vého, to je ešte mini alternatíva, lenže diskusia je už založená, ak sa zmení teda na toho 31vého, sa musí založiť nová, ale s neway potom to nie je isté, či príde:/
@xperiax - no... keby to bolo kúsoček bližšie... tak by som možno prišla ale tak sa bojím ísť sama do Košíc až... šak druhé najväčšie mesto, ja by som sa tam iste stratila
no nezvládla by som to časovo, ôsmeho a dvanásteho mám skúšku a ešte navyše sa neviem donútiť poriadne učiť, veď vieš, že zipporah má aj iné záujmy a ocitá sa tak v pomykove posledné dni
@bobuska hej terz nedavno bolo, konkretne 20.12.08 ale tak neboli tam vtedy napr. @tomas , @neway ... ..ved je odbre,ze bude, nie? ..ty sa nechystas prist?
@40 ved ani ja osm nikoho nepoznala a teraz s poniektorymi pisem kazdy den ..ved prid..ja som tam bola minule najmladsia a co...bolo dobre ...ako chces
sandy, tak zle robíš, bo teraz len prominenti samí budú na stretku tým sa nemyslím ja, či xperiax, či dokonca tomáš ... všetci sme prominenti! a vidieť nás pokope? wow!
takže sa hláste ešte, zatiaľ official zoznam:
xperiax, jackleennulaosm, mamradamilkyway, tomáš, logika, bress, karyu, zipporah, neway, rátam ešte s blejdmasterom, lejnou, jej kamarátkou tinou, sígulom, ktorí sa neozvali, ale zippore neujdú a relatívne s tamvtme, ktorá teraz asi nemá čas sa vyjadriť , strašné, ešte príde jedna vlna útoku na Košičanov
@jackleen no piseme si, nic viac ...(moje srdce bije pre ineho .)..ale bola by som rada keby prisiel dakto este priblizne v mojom veku...a @bobi nepride?
@pawlo prepac ...ja uz sa tak tesim nato stretko, uz teraz mam priblbly usmev na tvari, stres, tremu, uz chcem stretkoo ...ked citam kto vsetko pride, ludia, ktorych vobec nepoznam...ach.. ..
@mamradadeli ani vtedy si nepoznala a spoznala si a teraz tu jednu cast aspon uz budes poznat, a zostava ti spoznat tu druhu cast no proste, chcem tym povedat, ze nemas sa coho bat, bude urcite super
deli, jak to trému? urobím všetko preto, aby nikto nemal trému, jedno prdnutie a bude nálada
jahaj, teším sa... teda, ako xperiax si berie dáke dve kočky sem do KE, čo? hotový sprievod jamesa bonda
a hlavne bude sranda, je to NEFORMáLNE stretko, jasne? nechcem vidieť vážne tváre! ani nervózne tváričky! ináč vysoká pokuta! ten, kto sa neusmeje, platí pizze, kofy, všetko
skor som to myslela tak, ze vela ludi tesne pred stretkom svoju ucast odmietne to je vzdy tak, najprv kazdy ide a potom z tych predpokladanych "vela" pride "malo" ale nevadi, aj tak bude dobre
kto chce ozaj prist a zalezi mu na tom, ten pride @depechemode nie, nikto ta nebude tlct, dokonca budeme k tebe velmi mili ved z krompach to nemas daleko
fajn. mal by som prist aj ja ratajte so mnou, lebo specialne pre Birdz ostavam v Kosiciach cely piatok a budem sa na byte nudit cely den ako pes Ale to len preto aby som mohol v sobotu dojst na stretko Takze si ma napiste do zoznamu do kolonky "urcite pride"
aj ja pridem .. sry za moju neaktivnost ale viete.. vysvedcenie -> oprava znamok -> neschopnost sa dostat k notebooku .. tak este raz sorry a ratajte so mnou .. btw asi pridem neskorsim vlakom tak budem v KE pre pol 4 tak ma podte niekto pls cakat na stanicuuu
fuu az teraz som sa dozvedela, ze je vobec nejake stretko v KE rozmyslam nad tym, ze by som sa dotrepala, ale tak neviem. ved nikoho nebudem poznat...a este tam budem aj najmladsia....
@128 nevynucujem si nic... len ze keby si isiel aj ty a by som vedel ... tak by som aj mozno prisiel bo haluz by bola ta spoznat mozno DD a mozno by som ta poslal niekde ktovie DD
birdz stretko v KE officialne skončilo vcera vecer, no neofficialne ešte stále trvá, konktretne sme na priváte u @jackleen08 a situacia v akože "obývačke" je nasledovná :
zipporah kaká na parkety ,
tomas sedí vedia XperiaX (bebeee !!! )
jackleen08 nám vari obed )(kuraciu polievku + sviečkovicu
nívej, vyspali sme sa dosť dobre si mylsím, xperiax mal to najlepšie miesto na spanie, ako vždy... dalo sa to čakať od neho, že si vybral to najlepšie miesto (pri tomasovi :
@144@zipporah A obe ste mu to miesto vedľa Tomáša závideli, čo?
Trochu vám závidím, nebyť toho že som na druhom konci Slovenska, asi by som vás prišla pozrieť (ale zase sťažovať sa nemôžem mala som fajn večer až do rána )
jahaj, zuzi, to už budem v tramtárii, som to organizovala preto, že idem preč a naďalších už nebudem, už mi je teraz smutno za niektorými, veď skús sama zorganizovať košice sú akciechtiví... ja by som možno desiateho febryho v BA, ale neviem, BAráckeho ducha nepoznám, tak čo? nechcete nejaké stretko, BAráci? či pôjdem na hviezdoslavove námestíčko sama?
tak ale niekto iný by mal, ja si budem pripadať cudzo tam aj tak, aj keby som neviem čo spravila, je to iné ako tu doma, s našou birdz rodinou, za ktorou už plačem: smiley: skúsim sa spojiť s drím, ona je z BA-ráku, tak ak mi pomôže tak by som sa do roho pustila
a načo začo a ako je to vôbec možné
jasne, však ak sa podarí mi zgrupiť sa do dvojky s dakým, kto mi s tým pomôže (však predsa len som východ a ja by som mala byť ten hosť zvaný ), idem do toho, a možno... možno príde tomáš , ktorého prevalcuje môj zošit
a ty si nedaleko :p Althi od nepamati organizuje stretka, a nehodla zacinat aj na birdzi zas mi niekolko prischlo ... na jedno z nich prides Gali to off topic ti oznamujem xD A na margo tohto .. chcem byt ta pohodlna co pride a o nic sa nestara
však to, že althi dobre poznám takže by relatívne mohla ona založiť diskusiu, ja by som figurovala ako subobjekt organizácie keby dačo zuzi, ak máš zájem sa na tom podieľať, napíš mi TS a musí to byť jedine desiateho jedenásteho už letím do krajiny, kde vznikla mafia a ešte dačo, ale je to zakázané propagovať
a barákov teda hodne hodne poznám, to by bolo ešte ťažšie zorganizovať, však čo no... ak príde aspoň sakul, tak budem rada no tak ako, dievky? dohodnete sa?
*citi ako ju uz skoro maju organizatorske chapadla xD* ale ja vazne nie som dobry pilier chcem prist , nakoniec som ta dlho nevidela ... pasli sme spolu husi ako mi hovori Milka a Papcunka xD ... ale neviem ci budem mat tolko casu a trpezlivosti na to ... ale kazdopadne ... ano hladam vyhovorky ako sa do organizovania nenamocit xDDDD stacilo mi na strednej Miska!!! Uz nie som predsednicka ... aaaaa *stara paranoja sa vratila xD*
Ale nie som BA-rák ani Barack Ja som Zálesáčka
A Althi je šikovná a veľká hviezda a ako sama priznala - skúsená v organizovaní Moje pokusy o organizáciu sú vždy biedne, dopadajú katastrofálne a aj tak sa vždy všetko doorganizováva na poslednú chvíľu
zatiaľ to ešte necháme tak, som z toho viac menej nervózna a v rozpakoch, po pravde ešte myslím na našich, na deli, na blejda, na bressa, aj na pawla , na nívi, sígla a anjela ach jaj...
ja foťák nemám už, všetky fotky robil bress, už som mu napísala nech pekne krásne mi odošle všetky, aj tie ťažko vybojované s tomasom simpsonom to je len moja zásluha, že ho uvidíte, jasne? bolo super
gali ani ked sa poskladas mi nepolichotis .... takze mas smolu , a zalesie nie je az tak daleko ... ja to vidim ze zas skoncim s dzusom z mckaca v ruke a budem taka unavena po skuskach ze pridem s vyrazom ustvanej socky xDDD ... ale tak niektorych z BA na birdzi stretavam pomerne casto ... ale no .. nieco bude ... snad xDDDD vecna optimistka ... idem radsej spat kym sa o cosi bezprecedentne pokusim ... nech mi je zablokovane zakladanie tem xDDDDD a gali .. jj .. tak okolo buduceho tyzdna v piatok ... tak nieco planujeme ...
inak ale musím dačo povedať... na tom baráckom mi bude pár ľudí chýbať... myslím, že vedia, ktorí... tým chcem ukončiť toto fórum snežienok a machrov bolo nám raz dobre, bude aj o pár mesiacov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
170 komentov
tak teraz len kosice?
a co taky stred?
Prepáč ale fakt nemôžem prísť - mám už byť niekde inde a preložiť sa to už nedá
no dobre, nespamujme!
BIRDZáCI, TEšíME S ANA VáS OZýVAJTE SA, KTO PRíDE
ide sa pit abo co?
Budem musieť zasa čakať rok
ja toho 24.1.2008 pravdepodobne (velmi blizko ANO) pridem
takže sa hláste ešte, zatiaľ official zoznam:
xperiax, jackleennulaosm, mamradamilkyway, tomáš, logika, bress, karyu, zipporah, neway, rátam ešte s blejdmasterom, lejnou, jej kamarátkou tinou, sígulom, ktorí sa neozvali, ale zippore neujdú a relatívne s tamvtme, ktorá teraz asi nemá čas sa vyjadriť , strašné, ešte príde jedna vlna útoku na Košičanov
mimochodom...
@mamradadeli
aj @cruz89 by mal dojst myslim
jahaj, teším sa... teda, ako xperiax si berie dáke dve kočky sem do KE, čo? hotový sprievod jamesa bonda
ty ides na to stretko do kosic?
a si ma pridaj!!
btw
ludia ked nepijetet ak ja vas jebem
lebo budem oslavoat 18 a treba oslavit
heh normalne sa bojim xD
xD xD xD
tak nás bude relatívne dosť ako vidím, keby ste ešte niečo mali, ozvite sa mne, alebo @ackleen08 alebo @mamradadeli
zipporah kaká na parkety ,
tomas sedí vedia XperiaX (bebeee !!! )
jackleen08 nám vari obed )(kuraciu polievku + sviečkovicu
neuvidíme sa, mensrea, stretnutie bolo včera:/ premeškal si a bolo to hore vždy červeným žiariace oznámenie:/
Trochu vám závidím, nebyť toho že som na druhom konci Slovenska, asi by som vás prišla pozrieť (ale zase sťažovať sa nemôžem mala som fajn večer až do rána )
A keby niečo, ponúkam Althi na zneužitie, ona už je tiež BA-rák
jasne, však ak sa podarí mi zgrupiť sa do dvojky s dakým, kto mi s tým pomôže (však predsa len som východ a ja by som mala byť ten hosť zvaný ), idem do toho, a možno... možno príde tomáš , ktorého prevalcuje môj zošit
@tikalok .. ja som same prekvapenie xD
A Althi je šikovná a veľká hviezda a ako sama priznala - skúsená v organizovaní Moje pokusy o organizáciu sú vždy biedne, dopadajú katastrofálne a aj tak sa vždy všetko doorganizováva na poslednú chvíľu
@dreamgall mi pomôže, pravá a teda milá Bratislavčanka