Možno vela ludi so mnou nebude suhlasiť,ale myslim si,že novy birdz(hoci *vylepseny nie je taky vynikajuci ako ten stary.Naražam hlavne na to,že vela stranok mi nechce otvoriť,čakam dlho alebo mi nechce najsť mojich kamošov ked ich dam hladať do vyhladav
Aj mne sa viac pacil stary BIRDZ. Bol prehladnejsi, krajsi, mnoho veci bolo spravenych lepsie, tie zmeny, co prisli, su vacsinou k horsiemu. A aj rychlejsie nacitaval. Teraz sa stretavame na kazdom kroku s tym, ze nieco nefunguje. Velmi ma to mrzi, ale je to tak proste.
Mne ide otvorit vsetko, sice to ide pomalsie ale to mi nejako extra nevadi. A priatelov mi ukazuje vsetkych (az na jednu ale ta sa nezobrazovala ani pred tym ) takze pohoda, ja som spokojny.
Mne sa tento vynovený Birdz páči, ale tiež ma znepokojuje, to dlhé čakanie, či už na Ts než sa mi otvorí, alebo než sa mi načíta Birdz, je to fakt pomalé, a ostatné stránky idú v pohode....a inak chýba mi tu rádio Hip Hop......
kkz kazdy tu na to bude len nadavat...sak to sa vsetko musi este doladit...a vsetko je o zvyku a ne ze mne sa paci viac stary birdz...ja drzim hubu a snazim sa zvyknut...ked si za polroka nezvyknem tak sem prestanem chodit jednoduche nie? a hlavne ze vsetci maju plno reeci ako stary birz lepsii...vsetko je len o zvyku!!!
@13 hh, stacit moze, ale ked fotis na par mega pixelov a ani za mak sa ti to nechce zmensit, tak to potesi, ked sa ti foto kvoli velkosti neaplouduje (no, pis ako pocujes nadovsetko )
ked pojde tak pomaly aj 2-3 mesiace po vylepseni, tak sa stazujte...nie tyzden-dva, ked sa vlastne este stale vylepsuje... viete, to byva tak STALE!
a Azel-myslel som si ze ty to pochopis, pozeram ze nie...ved je jasne ze na cosi NOVE si treba kustik ZVYKNUT a kym to NOVE bude TAKMER DOKONALE (lebo dokonale nebude nikdy) tak treba tiez kustik POCKAT
Ja mam pocit ze sa tu vlastne ani skoro nic nezmenilo, teda z tych pre mna podstatnych veci, hlavne aby bolo pismo citatelne a fora boli na mieste kde ich vidim..
@antja v 2 megapixeloch foti aj moj fotak a velkost forky je do cca 500kb Si mylis pojmy a dojmy Btw pri vacsine fotiek z digitalu staci aj v skicari urezat spodny 1-2mm a wuala foto ma hned o cca 60% menej...
500 kb limit na fotku bol aj v starom birdz. Ziadnu funkciu ktora existuje sme nedowngradovali, kazda funkcia ktora je v novom birdz a bola aj v starom je bud taka ista, alebo je vylepsena...
Vsetky sekcie dostali hlavnu navigaciu HORE, co je hlavna novinka, v starom BIRDZ to mali napriklad TS-ky a WEBKY... Teraz sa to ZJEDNOTILO, aby VSETKY SEKCIE FUNGOVALI PODOBNE, aby sa lahsie hladalo co kde je.
Na hlavnej stranke:
tri stlpceky s obsahom sa zlucili do dvoch.
Casak (maloaktualizovany) sa z lavej casti presunul do pravej, zmensil sa pocet clankov z casaku, kedze nepribudaju tak casto ako blogy, a pribudol tam Music, co je tiez redakcny obsah.
Fora zostali v pravom stlpci, len su trosicku nizsie ale maju sirsi stlpec...
Nahodna webka + blogy + videoblogy sa presunuli do lava, zvacsila sa ich sirka kedze pribudaju castejsie ako casak, tak sme posilnili tento obsah.
Jedina zmena oproti starej hlavnej stranke, ze zmizlo zoznamovdalo a fotky z redakcneho obsahu -> tie sa presunuli do casaku (ako vsetok stary redakcny obsah). Ale asi to zvyraznime na hlavnej stranke,aby to ludia nemuseli hladat...
Z lavej casti sme odstranili BIRDZ od A do Z, lebo na to ludia nadavali... Ak velmi chcete vieme nejaky abecedny zoznam pridat naspat...
@26 no a to sem chces davat nejake 3872x2592 fotky? ja napriklad pouzivam JPEG resampler, s ktorym si zmensim vsetky fotky v priecinku povedzme na 200kB, co sem do dotoalbumu na birdzi uplne staci
mnooo, je pravda, ze uz to nie je take pomale, ako to bolo hned po spusteni noveho Birdzu, ale zistil som, ze ma Birdz prestava bavit, a asi to bude aj tymi novymi vecami, ci skor novou strukturou, tazko povedat, ale mrzi ma to
@dungeo , ale struktura je takmer ta ista (jedine co sa zmenilo je ze sme zlucili redakcny obsah do jedneho casaku (fotky, oznamka, love&sex, vsetko sme zlucili do jedneho casaku)
@32 , @33 ale mi to optimalizujeme a zrychlujeme... Niektore casti sa uz brutalne zrychlili oproti dnu po spusteni... a dokonca aj oproti staremu birdzu...
tiez nie som s novym birdzom spokojny a nenarazam na jeho funkcnost, to je jasne, ze sa casom spravi, ale proste sa mi nepaci jeho novy vzhlad a s tym sa nepravi nic...a doteraz nechapem na co to bolo dobre, tato nepochopitelna zmena k horsiemu...co bolo zle na starom birdzde???
to Tomas - neprhnal si to troska s tou dobou prihlasenia? Teraz sa raz prihlasim a mam pocit, ze som prihlaseny vecne
ja ho vobec nemam pomaly. mam ho normalne rychly, taky, ako som ho aj mala. a hlavna stranka sa mi v prvej verzii nepacila, ale teraz po prerobeni je uz ok, prehladnejsia, pekna
Mne uz par krat vyhodilo "too many connections". Mozno by nebolo zle trosku cachovat, pripadne este raz prekopat scripty a trosku ich optimalizovat, lebo niekedy to ide fakt pomaly a na nacitanie stranky cakam az kym mi nevyhodi "request timeout".
jedine co ma stve je ze mi zmizli tsky. proste su fuc. nech hladam akykolvek mesiac a rok nie su.. inak ostatne veci cert ber prezijem. ide? ide. verime ze sa to zlepsi ale tie tsky fakt mi ich je luto.
ak odhliadnem od tej pomalosti jedine co mi tu vyslovene vadi je ze priatelia nejsu zoradeni podsebou a neukazuje sa ich stav... az ked sa na nich klikne a to uz neni take prakticke... a modra a oranzova .. hm ta kombinacia je divna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
NEchapem co vam stale vadi. Mne uz ani ta pomalost nevadi.
KEd milujes nie je co riesit!
ako u drbnutych
(uz by to malo byt dobre )
ako u drbnutych >>>> si určite chcel napísať>> hlúpi že?
sorry nedalo mi
Ten dlhsi response time sa urcite casom vyriesi.
a Azel-myslel som si ze ty to pochopis, pozeram ze nie...ved je jasne ze na cosi NOVE si treba kustik ZVYKNUT a kym to NOVE bude TAKMER DOKONALE (lebo dokonale nebude nikdy) tak treba tiez kustik POCKAT
konkretne tema:
» www.birdz.sk/forum/Punk-and-...
Na hlavnej stranke:
tri stlpceky s obsahom sa zlucili do dvoch.
Casak (maloaktualizovany) sa z lavej casti presunul do pravej, zmensil sa pocet clankov z casaku, kedze nepribudaju tak casto ako blogy, a pribudol tam Music, co je tiez redakcny obsah.
Fora zostali v pravom stlpci, len su trosicku nizsie ale maju sirsi stlpec...
Nahodna webka + blogy + videoblogy sa presunuli do lava, zvacsila sa ich sirka kedze pribudaju castejsie ako casak, tak sme posilnili tento obsah.
Jedina zmena oproti starej hlavnej stranke, ze zmizlo zoznamovdalo a fotky z redakcneho obsahu -> tie sa presunuli do casaku (ako vsetok stary redakcny obsah). Ale asi to zvyraznime na hlavnej stranke,aby to ludia nemuseli hladat...
Z lavej casti sme odstranili BIRDZ od A do Z, lebo na to ludia nadavali... Ak velmi chcete vieme nejaky abecedny zoznam pridat naspat...
a u mna bol pomaly len na zacitaku,asi tak 2-3dni po obnoveni
inak sa struktura takmer nemenila...
to Tomas - neprhnal si to troska s tou dobou prihlasenia? Teraz sa raz prihlasim a mam pocit, ze som prihlaseny vecne
tak neviem co furt a stale dokola riesite..keby to aspon kraviny nie su..
mne vsetko bezi bez problemov,,,