Nechcel som koli tomu zakladat diskusiu no ale tak..neviete preco nejdu pridavat videa na BIRDZ?..neviem ci to tu uz bolo vysvetlovane alebo ja som nevsimavy tak prepacte
birdz telka bola zrusena koli zakonu o retransmisii... ak chces pridat vide musis ho dat do blogu ale upnute musi byt niekde inde odporucam vimeo alebo jutjub
@whataboutsusan aha, no ale moznost vymazania kludne mohla na webke byt, ked uz sa tam videa zjavili. napriklad tlacitko na pridanie noveho vlogu tam je, pricom je nefunkcne, ale vymazat sa neda?
@Encrypt nie nerobim si srandu a nejde o to, ze to robili ludia, ale kazdy server na slovensku, ktory chce ponukat audiovizualny obsah, musi podla novely zakona o retransmisii normalne hlasit program a podobne kraviny.
Nejde o obsah ale celkovo... je to strasne o nicom zakon. Par dni dozadu to tu pisal @tomas do nejkej diskusie uplne polopatisticky dokonca aj zo znenim toho zakona skus to najst vo vyhladavaci ako ta to velmi skre mne sa to hladat nechce
@smilda kedze videa sa uz pridavat nedaju je to bezpredmetne riesit nejake tlacitko. Na birdzi su o dost vaznejsie veci na riesenie ktore by sa konecne mohli riesit
@Whataboutsusan takze ked chces pruidat video....proste ho hodim na jutjub ...a tu urobim novu temu vo svojom blogu..zaradim ho do Video Blogy...dam tam link na ten jutjub..a je to hej?
@majo za prve, chodim tu dlhsie ako ty, tak viem lepsie ako to ide dole vodou. za druhe, kde chodim a kde nie do toho tan nic nieje, za tretie, pisem to preto,aby sa poniektori ludia zobudili, a spravili web tak,ako ma vyzerat/fungovat.
@nikeboy - tak si sprav vlastný, podľa tvojich predstáv ...
stále vyrývaš aké to tu je na hovno a stále sem chodíš ... to je ako keby bol niekto kresťan a chodil by do židovskej synagógy a hovoril, že judaizmus je zlý a má chyby a napriek tomu by tam aj tak chodil ...
@hangtime11 ake??? ved skoro kazdy druhii den tu je diskusia ze daco nefunguje na tomto webe. tak co riesis?! len som napisal svoj nazor ze tu coraz viac vecii nefunguje ako ma. tak co ti teraz je???
@nikeboy - ale za účelom takým, že sa pýtajú prečo to nejde, a nepičujú stále do toho, a ty vravíš, že Birdz je strašný a že sa už neoplatí , tak načo sem chodíš potom ?
@hangtime11 ty asi potom necitas diskusie a komentare co v nich pisu. hlavne ludia co sa vyznaju, sami pisu ze tu kopec vecii este poriadne nefunguje/nieje spravenich ako by malo, a pritom stale pridavaju sa dalsie veci/funkcie. a kde mam chodit? na debilni pokec? alebo na to strasne ib? kde? to mas ako zo slovenskom, ani na slovensku som nechcel byvat a musim . a pisem to aj preto,aby som upozornil ze nefunguju veci/funkcie. ved kedysi to slo v pohode a teraz???
@nikeboy - hej musis byvat na Slovensku ale po 18tich resp. ked dokoncis skolu tak ta tu nikto nedrzi, mozes ist kam len chces ... a na Birdzi MUSIS byt ? Nemusis nikto ti to nekaze ... najprv si zrovnaj v hlave co chces napisat a potom to napis ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Prosím vysvetlite mi to niekto.
Nejde o obsah ale celkovo... je to strasne o nicom zakon. Par dni dozadu to tu pisal @tomas do nejkej diskusie uplne polopatisticky dokonca aj zo znenim toho zakona skus to najst vo vyhladavaci ako ta to velmi skre mne sa to hladat nechce
a vida, ty tu furt oxyduješ
stále vyrývaš aké to tu je na hovno a stále sem chodíš ... to je ako keby bol niekto kresťan a chodil by do židovskej synagógy a hovoril, že judaizmus je zlý a má chyby a napriek tomu by tam aj tak chodil ...
uvedom sa chlapče ...
@dejf sucks my cock
@hangtime11 s tebu suhlasim,nech si ten kokot spraví vlastné keď sa mu to nepáči...
@hangtime11 ake??? ved skoro kazdy druhii den tu je diskusia ze daco nefunguje na tomto webe. tak co riesis?! len som napisal svoj nazor ze tu coraz viac vecii nefunguje ako ma. tak co ti teraz je???