vcera som zistila ze som zavisla od fb tak som si ho vymazala a fakt mam chut si ho zapnut...a myslim si velmi velmi vela je od neho zavislych len si to nechcu priznat... no a k teme : neviem co je lepsie kazde je o niecom inom
ja som si ho tiez raz zrusila, bolo to minuli rok v decembri a prvy tyzden bol najtahsi dokonca som zistila ze uz na compe nemam co ine robit! nakoniec som ho zapla teraz vo februari a nejako rozmyslam ze kde zostat, ci tu a tam to zrusit (znovu) alebo tam ostat...
každá z týchto sociálnych stránok má čo to do seba ani na jednej neni sto percentné súkromie , ale v poslednom čase som viac na birdzi ako na fejsbuku a to len kvôli tomu, že tu je oveľa viac zaujímavých vecí ako na fejsbuku
na obe ideš s určitým riskom, ale na FB s väčším....ako povedali na prednáške v FBI, kde jeden známy americký forezný kriminalista povedal: na fb sa prihlasujeme s tým, že sa odovzdávame a odovzdávame súkromie do takej miery, do akej ho pootvoríme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
presne moja slova...
v podstate odlišné, aj keď v niečom podobné