Mate tu osoby ktore su podla vas super ale posobia nedotknutelne a preto s nimi ani nepokusate nadviazat vztah kontakt?.. Kto je podla vas tu taky nedotknutelny?....
Je mi jedno, kto tu ako posobi...ak niekomu napisat chcem, tak mu aj napisem...aj ked je to skor opacne, su tu skor ludia ktori sa mi hnusia a preto im nemam potrebu pisat...
Na Birdzi som ako anonym, je mi jedno, s kým si píšem, pokiaľ zdieľame isté názory. Pokiaľ viem, ak so mnou niekto nechce rozprávať, môže ma jednoducho ignorovať, lebo neviem kde býva a nebudem ho otravovať.
Inakšie otázka na vás starších, ako dlho tento birdz vlastne funguje?
no bohužial @sisi092 je nedotknutelná lebo nesplnam jej náročné požiadavky a takisto @hoperpohroma je nedotknutelná lebo má vraj vztah ...to druhé by ani nebol problém lebo ja som neni žiarlivý,ale vraj jej priatel áno
nejak som sa nad tym nezamyslal. je tu zopar fajn ludi, ale nikto, s kym by som vedel/chcel byt v nejakom blizsom kontakte.
jedine @goodk . odisiel, ani sa poriadne nerozlucil a urobil tak pred tym, nez som od neho stihol vypytat aspon adresu pre postoveho holuba, alebo daco. casto cez wayback machine citam jeho blogy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inakšie otázka na vás starších, ako dlho tento birdz vlastne funguje?
jedine @goodk . odisiel, ani sa poriadne nerozlucil a urobil tak pred tym, nez som od neho stihol vypytat aspon adresu pre postoveho holuba, alebo daco. casto cez wayback machine citam jeho blogy
Ale ako dobre mi je