Kukám že tie linky v úvode do témy už nejdú, ale pre ilustráciu povím že išlo o blogy bohorovného to blogera s kvetináčom na avatare, v ktorých išlo o zdrvujúcu kritiku rap hudby..
Aj som mu tam písal fajn koment, ale nie pod týmto nickom, na birdz nejak aktívnejšie chodím asi až od roku pána 2008.. Nepamätám si presne čo to bolo ale odpísal tuším "och, neberiem ti tvoj názor, ale nesúhlasím s ním aj tak.."
vygooglila som si ho este v jeho uplnych zaciatkoch ked bol casak.. a potom dlho dlho par rokov nic, ani som sa nezaregistrovala, ani som sem nechodila ..az potom @zuzanela mi ho pripomenula
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
avšak o Birdzi som vedela už skôr (tiež vďaka nej), ale nejak ma nenapadlo sem sa prihlásiť.
[/img] [img]
[/img] [img]
[/img] [img]
[/img] [img]
[/img] [img]
[/img] [img]
[/img]
Kukám že tie linky v úvode do témy už nejdú, ale pre ilustráciu povím že išlo o blogy bohorovného to blogera s kvetináčom na avatare, v ktorých išlo o zdrvujúcu kritiku rap hudby..
Aj som mu tam písal fajn koment, ale nie pod týmto nickom, na birdz nejak aktívnejšie chodím asi až od roku pána 2008.. Nepamätám si presne čo to bolo ale odpísal tuším "och, neberiem ti tvoj názor, ale nesúhlasím s ním aj tak.."
Pyče, nostalgia..