2. spoznal som zopár ľudí, ktorí sú fajn, trochu zmenil, asi trochu aj hej, drahocenný čas , zmenil - musím myslieť aj na to, že na svete sú aj jebnutí ľudia
2. ja som tu prakticky vyrastalai áno, zmenil sa mi trošku život možno keby že sa tu neregistrujem a nepočúvam starších, tak by som dnes bola možno nejaká troska, ktorá je ožratá a sfetovaná na diskotéke ako moji rovesníci a sú tu aj fajn ľudia, ktorých som si obľúbila
Moj zivot naozaj dost ovplyvnil , lebo je to jedina socialna siet, ktora kategoricky likviduje imbecilov.... A nerobi to banmi , ale na inteligentne otazky tu dostanes inteligentne odpovede a na debilne otazky debilne odpovede , co je skutocne fenomen narozdiel od takeho pokecu , ktory zase naopak kategoricky vyraduje vsetko inteligentne
A clovek tu spozna ludi aj z tej 'lepsej sorty' , cize takych , pre ktorych nie je sex zmyslom zivota , niecim talentovanych , mysliacich a zachovavajucich si osobitne zvyky a normy. Nebyt birdzu, jeden by neveril.....
.... ze ich je tak vela!
Takze v tomto birdz za tie roky ovplyvnil moj zivot a dalo by sa povedat, ze to bol jeden z viacerych podstatnych faktorov, ktore mi pomohli vidiet tie lepsie stranky ludi..... a zaroven nezabudat na tie horsie......
2. dal mi @eraser -a a @husky -ho a vela iných ludí, dá sa tu dobre pobaviť na určitých diskusiách, hádkach, ale v poslednej dobe aj na určitých luďoch xD...nepomohol, neukradol, nezmenil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. spoznal som zopár ľudí, ktorí sú fajn, trochu zmenil, asi trochu aj hej, drahocenný čas , zmenil - musím myslieť aj na to, že na svete sú aj jebnutí ľudia
3. nie som rád
2, čas !! ale spoznal som par skvelých ľudí
3, Ja viem ?!
2. ja som tu prakticky vyrastalai áno, zmenil sa mi trošku život možno keby že sa tu neregistrujem a nepočúvam starších, tak by som dnes bola možno nejaká troska, ktorá je ožratá a sfetovaná na diskotéke ako moji rovesníci a sú tu aj fajn ľudia, ktorých som si obľúbila
3. aj hej
1.Koľko ste tu už?
2.Čo vám dal?Zmenil váš život?Pomohl vám v živote?Ukradol vám niečo zo života?Zmenil váš postoj k životu?
3.Ste radi že ste na Birdzi?
1. Neviem ale registrovaný som 3 roky(články som čítal už skôr)
2. Snažím sa diskutovať aby som lepšie vedel vyjadriť myšlienky. Neviem či sa mi to darí.
3. Ani nie.
2. dal mi pár fakt skvelých ľudí, nebudem ich tu menovať, lebo oni vedia, ktorí sú to...
3. no hey som rada, že som tu... ale nie vždy to tak bolo... zmenilo sa to minulý rok v auguste...
2. Dal mi moju lásku
3. Tak áno aj nie... ako kedy.
2. vdaka nemu poznam par velmi zaujimavych ludi, a myslim ze zivot mi zmenil viac nez by som si kedy bola myslela
3. ano som rada! niekde nieje lepsie ako tu aj ked som sem zo zaciatku riadne dlho nechodila, kym ma to chytilo
2. na to že je to konečne ako portál na ako takej úrovni kde dokážem komunikovať s ľuďmi. Takže dal toho dosť na dnešné internetové pomery
3. Som rada, inak by som tu 3,49 roka nebola
áno to preto som odveci písala..jeden príspevok =D
ou..že l ásku =D
2.obcas nervy nad stupiditou par uzivatelov
3.akokedy,niekedy su tu celkom fajn temy
Moj zivot naozaj dost ovplyvnil , lebo je to jedina socialna siet, ktora kategoricky likviduje imbecilov.... A nerobi to banmi , ale na inteligentne otazky tu dostanes inteligentne odpovede a na debilne otazky debilne odpovede , co je skutocne fenomen narozdiel od takeho pokecu , ktory zase naopak kategoricky vyraduje vsetko inteligentne
A clovek tu spozna ludi aj z tej 'lepsej sorty' , cize takych , pre ktorych nie je sex zmyslom zivota , niecim talentovanych , mysliacich a zachovavajucich si osobitne zvyky a normy. Nebyt birdzu, jeden by neveril.....
.... ze ich je tak vela!
Takze v tomto birdz za tie roky ovplyvnil moj zivot a dalo by sa povedat, ze to bol jeden z viacerych podstatnych faktorov, ktore mi pomohli vidiet tie lepsie stranky ludi..... a zaroven nezabudat na tie horsie......
A za tretie hej som rad, ze birdz je
2. Hej spoznala som tu super ludi a hlavne rozvyja moje pisanie blogy atd
3. ano som rada ze som tu inak by som sem nechodila
2. Vďaka Birdzu som spoznala úžasných ľudí A odnaučil ma byť závislou na FB
3. Som som som
2. spoznala som tu niekoľkých ľudí, za ktorých som veľmi, veľmi vďačná
3. nevadí mi to
2. Veľa skvelých ľudí... ako asi každý, a potom ma Birdz zaradil do AKPCM (Anglickej komory PC maniakov
3. Som rád
2. dal mi @eraser -a a @husky -ho a vela iných ludí, dá sa tu dobre pobaviť na určitých diskusiách, hádkach, ale v poslednej dobe aj na určitých luďoch xD...nepomohol, neukradol, nezmenil
3. aj áno