1. Pravidlá birdzu hovoria, že pred pridaním fóra maáš pozrieť, či podobná téma neexistuje. myslíte že je reálne, aby človek pred zadaním fóra dokázal prečítať 62349 fór ktoré tu momentálne (v čase keď toto píšem) sú? 2. Veríte, že pri nedodržaní pravidie
akoze nic sa nestane ked sa daka tema raz od casu zopakuje, toto je myslene na kokotov co zalozia pred vianocami 30 rovnakych tem, uplne rovnaky nadpis aj otazka proste o__O
alebo tie temy oblubeny hudobny zaner, oblubena farba -.-
1. tam hore vpravo je taký obdĺžnik, je v ňom napísané že "Hľadaj" a vedľa toho je taká lupa... vieš, @tomas je taký šikovný, že to naprogramoval tak, aby keď tam napíšeš niečo, o čom chceš založiť diskusiu, vyhodí ti to všetky fóra v ktorých sa vyskytuje hľadaný výraz. super, že?
2. ako kedy, podľa toho akú má admin náladu
3. nepáči. 4 hodiny je príliš veľa. 1 hodinu by som pochopila...
Podľa mňa by pre každého malo byť dovolené jendo fórum za mesiac, nie že čakať 4 hodiny.. lebo je to tu potom plné pičovín.. + Keby niekto niečo urgentne potreboval a už si jedno fórum do mesiaca chytil, admin by mu ho musel schváliť a až potom by sa zverejnilo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo tie temy oblubeny hudobny zaner, oblubena farba -.-
Ma byt proste jedno previdlo: NEBUDTE KOKOTI/PICE!
A aj tak by sa porusovalo.
2. ako kedy, podľa toho akú má admin náladu
3. nepáči. 4 hodiny je príliš veľa. 1 hodinu by som pochopila...
2. Pri nedodrzani pravidiel sa nestane nic, len bude uz tak dost znudene a znechutene osadenstvo Birdz-u este znechutenejsie a znudenejsie .
3. Myslim, ze to je OK.
2. objaví sa vo dverách tá velká škaredá godzilla s logom birdzu a dá ti 250 rázy cez p**u
3. že či ! dokonca ma to rajcuje.
a ja by som dala tak možno jedno fórum a jednu anketu denne