Dúfam že Sulíkovci nepodporia Euroval ( pomoc bohatému grécku z našich peňazí) ale zároveň ak ho nepodporia tak padne vláda silnej ženy s veľkým Ž a nastanú predčasné voľby..tak či onak SR na tom budem po dne
Smutne ak si myslis, ze pre tvoj zivot to nieco znamena... Pravica bude striedat lavicu donekonecna. (resp. dokym sa nevymysli lepsi system , co je nepravdepodobne)
stane sa absolutne nic, pretoze uz niekolkokrat sa spravilo velke halo bu bu bu a aj tak z toho nikdy nic nebolo.. Sulik potrebuje trochu povydierat ostatne koalicne strany, tak preco by to nebolo pri takejto prilezitosti?
Sulíkovi rozumiem. Je tichým tajomstvom, ze euroval 1 a 2 Grécku nepomôže. To je jednoducho fakt. Najväčším problémom podľa mňa je, že z eurovalu budú financované aj straty finančných skupín priamo, či nepriamo investujúcich do Grécka príp inde. Teda rozumiem, že príp krach finančného sektora sa dotkne každého ale aj tak je to precedens ako sviňa. Euroval by mal byť požitý na získanie času pre investorov ukončiť investovanie v rizikových oblastiach (teraz v Grécku) a na prípravu regulovaného bankrotu. Preto si myslím, že to Sulík podporí. Ale aj tak sa pramálo zmení ak politici budú vládnuť nad ekonomikou. Ak totiž existuje akékoľvek množstvo jedno-jednoznačných argumentov proti politickému rozhodnutiu - zozhodnutie bude prijaté v duchu "ale aj tak..."
silna zena je taka, ktora sa vie postarat o deti aj s tou smiesnou sumou, co dostava ked je na materskej, zatial co manzel maka v robote za smiesnu mzdu ........... na rozdiel od tej blondavej pizdy co sa vyvaza v limuzine a pripusti aby sa statne peniaze rozhadzovali na tych juzanskych lazarov, zapadnych byrokratov a nasich neprisposobivych obcanov......
ju tak ogrcat maximalne, a nie robit z nej to co neni
dufam ze dni tejto vlady su spocitane..neocakavam ze ak sa vlada zmeni ze nastane neaky extremny obrat k lepsiemu, ale urcite by to bolo ozivenie keby vladne smer a SNS
ja som tu vasu silnu zenu stretla v lete na dovolenke v Pule, byvala v luxusnom hoteli Valsabbion, a po navrate domov som sa dozvedela ze tam mala služobnu cestu, čo ma dorazilo .. k ostatnemu sa vyjadrovat nebudem .. maximalne sa hlboko zasmejem a dufam ze pojde tam odkial prisla ...
S Eurovalom nesúhlasím, no tak či tak nemáme inú možnosť.
A čo sa týka vlády, no zlé to bude tak či tak. Buď toto, alebo ten nevystatý Fico. Ako povedala naša profka, Slovensko potrebuje do vlády bohatých, ktorí nebudú stavať na politike svoje majetky a živobytie, no keďže ľudia sú takí akí sú, kto má veľa, chce ešte viac, takže tak či tak sme v ...
Ale ináč neriešim, lebo chápeš, čo mám z toho, že sa tu budem rozčuľovať. Zbytočne
tak ako hovori @razin euroval tu nie je aby pomohol grecku.. euroval je tu preto, aby pomohol nemeckym a francuzskym bankam, ktore nakupili grecke dlhopisy, ked sa este o problemoch grecka oficialne nevedelo.
@zuzana236 v podstate mas dovod na strach ci sa schvali, alebo neschvali euroval. Uz to nie je o tom CI, ale KEDY padne eurozona. EU sa nechysta vytvorit fiskalnu uniu a tym padom je tento system odsudeny na zanik. Nehovoriac o tom, ze nalada na burzach je viac nez horsia a nevylucujem, ze cely svetovy monetarny system aky ho pozname pojde do riti. To, ci uz padne nasa vlada, alebo nie je uplne jedno. Kriza pride a ver, ze bude horsia nez ta z roku 2008. Niektori analytici tvrdia, ze bude taka ako v 1929 v USA.
@zuzana236 zastavam tvoj nazor...kazdy tvrdi ze sa Sulik chce hrat na doleziteho ale podla mna ma pravdu!! ale zas nechcem aby padla vlada lebo potom sa na tron vrati fico ... velke F si nezasluzi!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» www.trgala.com/mov0001.swf...
filip
No mne je to už jedno. Či nás okradne pravica, alebo ľavica, je to jedno.
nečítajte cudziu poštu!!!!...xixixixixi.filip
silna zena je taka, ktora sa vie postarat o deti aj s tou smiesnou sumou, co dostava ked je na materskej, zatial co manzel maka v robote za smiesnu mzdu ........... na rozdiel od tej blondavej pizdy co sa vyvaza v limuzine a pripusti aby sa statne peniaze rozhadzovali na tych juzanskych lazarov, zapadnych byrokratov a nasich neprisposobivych obcanov......
ju tak ogrcat maximalne, a nie robit z nej to co neni
vsetko co preslo za ten rok bolo nakkt, Slovensko sa rozpredava a privatizuje ako auto na vrakovisku.
A čo sa týka vlády, no zlé to bude tak či tak. Buď toto, alebo ten nevystatý Fico. Ako povedala naša profka, Slovensko potrebuje do vlády bohatých, ktorí nebudú stavať na politike svoje majetky a živobytie, no keďže ľudia sú takí akí sú, kto má veľa, chce ešte viac, takže tak či tak sme v ...
Ale ináč neriešim, lebo chápeš, čo mám z toho, že sa tu budem rozčuľovať. Zbytočne
@zuzana236 v podstate mas dovod na strach ci sa schvali, alebo neschvali euroval. Uz to nie je o tom CI, ale KEDY padne eurozona. EU sa nechysta vytvorit fiskalnu uniu a tym padom je tento system odsudeny na zanik. Nehovoriac o tom, ze nalada na burzach je viac nez horsia a nevylucujem, ze cely svetovy monetarny system aky ho pozname pojde do riti. To, ci uz padne nasa vlada, alebo nie je uplne jedno. Kriza pride a ver, ze bude horsia nez ta z roku 2008. Niektori analytici tvrdia, ze bude taka ako v 1929 v USA.
načo mi to bolo dobré?
tá piiiiiiiiip je len bábka...ale je to tu zbytočné rozoberať....bodaj by padla celá táto vláda....