1. alpynus (či nejak tak sa píše) lebo hruška
2. method lebo ma seksí telo
3. majo lebo s ním žijem a cars everywhere
4. vôbec nikto
5. YOLO - n0win0u, piter09, tikalok
jednoznacne by mi napadli len:
2 - method
4 - hanes77 (ale nickom si nie som ista), potom aj hoperpohroma + ten gang kde stale nieco kodia
5 - tam mi napadlo to co mefistofelovi - torpedo a alkohol
1 @hoperpohroma lebo nemôžem sa prestať smiať na jej fotke s bananom a pomarančmi
2 @method lebo ma super telo!
3 ten chlapec čo hlása že štúdium netreba a má peniaze a ide si kúpiť Porsche či čo
4 @yosthixiang (dúfam že som to napísala dobre takto z hlavy) lebo sa mi zdá že chodí na dáku technickú strednú
5 @sveter lebo dnes mi je teplo
1. ovocie - @elemia a @grietusha - asi vieme prečo
2. telo - @blackrisq (videla som málo BZ tiel (akože hore bez) naživo a toto sa mi páčilo najviac)
3. auto - @husky to je samoška, je to môj šofér
4. technika - @matwejo - bo furt niečo o tom
5. popularita - @kittyboo - lebo neprejde týždeň kedy by nemala v top fotkách za 7dní aspoň dve fotky
1. ovocie @elemia lebo banán pri Auparku
2. telo @method jednoznačne pumpa z Košíc
3. auto majo ale neviem či ma nick majo abo viac o abo neviem @greyness tvoj mužíček
4. technika @hoperpohroma a @matwejo
5. (vlastne) @n0win0u & @barky pivo a rumys lebo s nimi chcem dať
@willbebetter@unwritten hah, to je sranda ja som teda rozhodne viac na zeleninu než ovocie, ale normálne ma teší, že niekto spája môj zadok s vitamínovými bombami (hoci sú tu ľudia ako @alpynus@elemia či @thrwtchr ktorí jedia jednoznačne miliónkrát viac ovocia než ja ) čo je teda moja odpoveď na 1. otázku
2. hm asi @method
3. nikto
4. nikto
5. vlastné euuuh. asi nič, mám strašný hlad teraz
@grietusha jejda, ale tiež som skôr zeleninový .D
dnes som len strapec banánov zedol .D
pridlho premýšľam, ale
1. fruta by mohol byť alpynus, napadol mi kvôli hruškovému mému kt. som si bol temer istý, že dakto vytiahne (a aj vytiahla)
2. limej
3. grietusha (prelialo sa do autostopu)
4. ništ
5. (urbex) - amikadze
a zabudol som dopísať k ostatným (predpokladaný) asociačný mechanizmus
2. stráži si formu, ktorá (i na mňa) pôsobí ako uncanny a mám celkom rád tzv. telesné horory, bábky, kyberpunk etc.
5. kvôli skvelým fotkám, ktoré sem onehdá pridávavala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. method
3. majo
4. hm.......horsiq
2. method lebo ma seksí telo
3. majo lebo s ním žijem a cars everywhere
4. vôbec nikto
5. YOLO - n0win0u, piter09, tikalok
2. nebudem konkretizovat :3
3. nikto mozno ten priatel grey
4. asi ty
5. alkohol - torpedo
2 - method
4 - hanes77 (ale nickom si nie som ista), potom aj hoperpohroma + ten gang kde stale nieco kodia
5 - tam mi napadlo to co mefistofelovi - torpedo a alkohol
2 @method lebo ma super telo!
3 ten chlapec čo hlása že štúdium netreba a má peniaze a ide si kúpiť Porsche či čo
4 @yosthixiang (dúfam že som to napísala dobre takto z hlavy) lebo sa mi zdá že chodí na dáku technickú strednú
5 @sveter lebo dnes mi je teplo
2. telo @method
3. auto @husky
4. technika @hoperpohroma @matwejo
5. napadla ma @teriq bez nejakej asociacie, lebo ju mam rada aj ked ju osobne poznam pomerne kratko
2. telo - @blackrisq (videla som málo BZ tiel (akože hore bez) naživo a toto sa mi páčilo najviac)
3. auto - @husky to je samoška, je to môj šofér
4. technika - @matwejo - bo furt niečo o tom
5. popularita - @kittyboo - lebo neprejde týždeň kedy by nemala v top fotkách za 7dní aspoň dve fotky
2. telo @method jednoznačne pumpa z Košíc
3. auto majo ale neviem či ma nick majo abo viac o abo neviem @greyness tvoj mužíček
4. technika @hoperpohroma a @matwejo
5. (vlastne) @n0win0u & @barky pivo a rumys lebo s nimi chcem dať
2. hm asi @method
3. nikto
4. nikto
5. vlastné euuuh. asi nič, mám strašný hlad teraz
@greyness budem vedieť
1. luxie
2. jessiqa
2. majo
3. matwejo
dnes som len strapec banánov zedol .D
pridlho premýšľam, ale
1. fruta by mohol byť alpynus, napadol mi kvôli hruškovému mému kt. som si bol temer istý, že dakto vytiahne (a aj vytiahla)
2. limej
3. grietusha (prelialo sa do autostopu)
4. ništ
5. (urbex) - amikadze
2. stráži si formu, ktorá (i na mňa) pôsobí ako uncanny a mám celkom rád tzv. telesné horory, bábky, kyberpunk etc.
5. kvôli skvelým fotkám, ktoré sem onehdá pridávavala
2. horsiq
3. husky
4. horsiq
5. horsiq :-S
:ehm: