Caute. Je tu vela ludi s roznymi zaujmami. Bolo by fajn, keby ste sa tu predstavili hlavne ti, ktori mozte inym birdzakom nejak pomoct, ci uz za peniaze, alebo za nejaku protisluzbu.Napr. vytvorenie stranky, prekladanie, doucovanie, sprostredkovanie atd.
Ti ktori ma poznaju vedia, ze mna mozte otravovat s cvicenim, suplementami, stavou, zdravim a pohladom na svet celkovo. A tiez viem pomoct nejakemu zaciatocnikovi s photoshopom, alebo mu aj nieco urobit, ak by chcel.
moze to byt napr. aj ze sa vyznate v mobiloch, v nejakej hudbe, v umeni, ja neviem v hocicom! niekto si vas moze zapamatat a ked mu bude treba v buducnosti s niecim trebars len odpovedat na nejaku vec s tym spojenu, ktoru nebude vediet vygooglit, moze vam napisat!
a som amatérsky zoológ a botanik, ak by niekto niečo chcel riešiť napr. nález zraneného živočícha, určovanie živočíchov a rastlín do druhov, vysvetlenie nejakého zvláštneho správania u zvierat a pod...
ja naučím každého, kto príjme Ježiša Krista do svojho života modliť sa nielen za seba ale aj svojich najbližších, za pokoj duše, lásku k blížnemu, zdravie, šťastie, spásu a pod., ktoré sú to modlitby a ako sa správne modliť, tak aby vás náš nebeský Otec vyslyšal
pekny napad
ale neviem ci viem takto s niecim pomoct
rada pocuvam problemy druhych ludi
viem stylistiku, rada pomozem pri umiestneni ciarok a podobne
viem dobre anglicky, rada prelozim
a tak
az predsa bude niekto nieco realne potrebovat, tak napise status alebo zalozi forum, kde mu kazdy dobrovolne a na zaklade svojho uvazenia napise, ci mu s tym vie pomoct alebo poradit...takto to tu predsa vzdy funguje
ludia tu prichadzaju a odchadzaju, takze pisat si nejaky kontakt niekde na papier je strasne zastarale a bez pointy...
ja vam poradim/pomozem s rustinou, madarcinou, ohladne otazok týkajúcich sa Ruska a VE (ak niečo neviete vygoogliť ), už som začala robiť aj preklady (RJ a HU), takze aj to by sa dalo a iné skills zatial nemam (trapneee,beata)
@24 to súhlasím, ale z časti aj toto fórum môže byť nápomocné, lebo sa môžu užívatelia dozvedieť, kto sa čomu venuje a následne osloviť už napriamo (fórum/status sa dá prehliadnuť)
táákže ja sa venujem a viem pomôcť s online marketingom, presnejšie PPC ak to niekomu niečo hovorí, či už Google, Facebook ale aj ďalšie veci okolo toho a viem aj niečo málo v PS
Zaúčtujem tým, ktorí musia viesť podvojné účtovníctvo, poradím s vysporiadaním DPH a v rôznych zahraničných komplikovaných obchodoch, podám výkazy DPH, kontrolné, súhrnné, DPPO a účtovnú závierku. A tak.
@24 c praveze mi pride toto ako uplne skvely napad ktory keby sa vypracuje v nejake vacsi projekt na baze nejakych dobronyselno-ochotny ludi tak to fuckt moze sprijemnt zitie.) praveze big up @method konecne zmysluplbe forum
no a v ľudskej stránke (ak to niekoho zaujíma) tak vám také veci nasúkam do hlavy že budete vidieť Život ako niečo krásne a nebudete smutní (samozrejme to funguje len ak chcete)
do bakalárok, diplomiek, projektov, seminárok, prezentácií vám vytvorím mapy, kartodiagramy, kartogramy, 3D modelované mapy, animované mapy, analytické mapy a tak ďalej čokoľvek sa týka máp !
Ja viem zase španielsky, anglicky a veľmi kvalitne po slovensky, keď niekto potrebuje poradiť ohľadom gramatiky, slohu, štylistiky, literatúry...
A viem poradiť aj v menej tradičných veciach, ako sú paličkovanie, vyšívanie a celkové oboznámenie sa napríklad s folklórom.
Ó, varenie. To tiež.
Viem napísať rôzne žiadosti, reklamácie,... jednoducho veci formálneho, úradného typu. Poradím ohľadom sociálnej pomoci - poznám rôzne organizácie pre rôzne problémy, ľudí.
"Postrážim" deti; aj telesne, zdravotne postihnuté.
Rád ľuďom načúvam, pretože si uvedomujem aké je dôležité ukázať človeku aj iný pohľad na vec...
Dal si skvelú tému, občas mi napadne, že by som sem dal nejakú takúto verejne prospešnú tému, ale potom si uvedomím, že tu nemám až tak dobré image. A teda aj možno preto, by sa do toho nezapojilo čo najviac ľudí. Čo je škoda, skoro vždy pri takejto obdobnej téme je tu žalostne málo reakcií (pozitívnych). Daj túto tému o nejaký čas znovu s podtitulom napr. II.
nechám vás od konca januára do začiatku apríla bývať v našom byte v mojej časti našej izby spolu s hankou!
cena bude veľmi výhodná a možno grátis dostanete aj časť hanky.
prekladam v jazykovom pare anglictina slovencina, robim anglicky a slovensky copywriting, poradim v oblasti politologie a medzinarodnych vztahov, anglictiny, francuzstiny
ja všetkým ženám pomôžem rozpoznať či majú pri sebe debila alebo normálneho chlapa kedže na debilov mám už radar a pomôžem vyriešiť vzťahové sračky a ako protislužbu chcem nakodovať stranku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
@denix ako urobis?! : )
ďakujem za pozornosť
ale neviem ci viem takto s niecim pomoct
rada pocuvam problemy druhych ludi
viem stylistiku, rada pomozem pri umiestneni ciarok a podobne
viem dobre anglicky, rada prelozim
a tak
ludia tu prichadzaju a odchadzaju, takze pisat si nejaky kontakt niekde na papier je strasne zastarale a bez pointy...
to nemusíš ani písať to ja dávno viem, že vieš kvalitne zavŕtať
no neviem, neviem riči, či ti nejaka napíše, že potrebuje naučiť
A robím v Illustratori a Photoshope.
@ygor
táákže ja sa venujem a viem pomôcť s online marketingom, presnejšie PPC ak to niekomu niečo hovorí, či už Google, Facebook ale aj ďalšie veci okolo toho a viem aj niečo málo v PS
Iba serial, ziadne hluposti, ani neviem, co to je.
no a v ľudskej stránke (ak to niekoho zaujíma) tak vám také veci nasúkam do hlavy že budete vidieť Život ako niečo krásne a nebudete smutní (samozrejme to funguje len ak chcete)
a vypijem vám pivo
A viem poradiť aj v menej tradičných veciach, ako sú paličkovanie, vyšívanie a celkové oboznámenie sa napríklad s folklórom.
Ó, varenie. To tiež.
zrejme si tu nová a som rád, že aspoň jedna duša nášmu Pánovi verná si to všimla....
lebo ostatní užívatelia na birdzi majú všetko a Boha vo svojich životoch nepotrebujú....
@Girasol8 a teba zase na slovenčinu
"Postrážim" deti; aj telesne, zdravotne postihnuté.
Rád ľuďom načúvam, pretože si uvedomujem aké je dôležité ukázať človeku aj iný pohľad na vec...
Dal si skvelú tému, občas mi napadne, že by som sem dal nejakú takúto verejne prospešnú tému, ale potom si uvedomím, že tu nemám až tak dobré image. A teda aj možno preto, by sa do toho nezapojilo čo najviac ľudí. Čo je škoda, skoro vždy pri takejto obdobnej téme je tu žalostne málo reakcií (pozitívnych). Daj túto tému o nejaký čas znovu s podtitulom napr. II.
cena bude veľmi výhodná a možno grátis dostanete aj časť hanky.