Tagnite osobu na ktorú sa vám diametrálne zmenil názor... Napríklad ste sa s ním na niečom pohádali pred rokom a mysleli si že to je hlupák a teraz si uvedomujete že aj napriek tomu posobí úplne fajn (Alebo naopak)... Alebo kto vás prekvapil správaním
trollovia ostanú trollmi vždy... na nikoho som nezmenil názor odkedy som tu... čurák je čurákom stále, piča je pičou stále, normálny je normálnym stále
@lacius nechápal som o čo mu ide ... teraz mi príde fajn
@mojdedo tak isto tento pán, mal som ho za trola...ale postupom času som zistil že je to fajn trol
@paulieevans v úvode som si o nej myslel (skôr som si nič nemyslel , iba mi občas jej názory boli až extrémne) ale teraz mi príde viac ako fajn, rozumná sympatická baba
@dumbledore ja som si svojho času fakt myslel že si troll, pretože to nikto predsa nemôže myslieť vážne ale potom som zistil že asi si taký no ... ale to je ok, nie že by si mi vadil vyslovene ... zvykol osm si na teba a si svojský .. čiže teraz je to neutrálne, kedysi si mi bol vrcholne nesympatický
@hoperpohroma na ňu som časom trochu tiež zmenil názor, nedá sa povedať že k horšiemu, je to skôr také celé neutrálne, no kedysi som si myslel že má taký širší nadhľad (ale to nemyslím v zlom, vôbec)
sú tu ešte niektorí birdzáci ku ktorým by som sa vedel vyjadriť ale pri nich vyslovene nechcem ..
Tak v poriadku. Na Sisi (neviem ako tam má tie čísla) som zmenila názor. Zo začiatku mi to prišlo všetko také vrámci srandy a s nadhľadom jej príspevky a potom som pochopila, že ona to berie vážne a noazaj jej záleží až príliš na vzhľade a jednoducho - nešmakuje mi už.
@Nicolkaa mi prišla namyslená, ale zistila som, že je to úplne v pohode baba a mám ju normálne, že rada.
@Georg21 mi zo začiatku prišiel rozumný, teraz je v mojich očiach iba milimeter nad zajkom uškom...
@Dumbledore mi nevadí, ale zo začiatku som ho mala trochu radšej, pár krát sa zachoval až priveľmi iracionálne na môj vkus....
A prekvapilo ma koľko ľudí si tu našlo partnera a tak, ale už sa ani nečudujem. Aj ma prekvapuje, že koľkí ľudia medzi sebou spali
@Melancholik tu to je, keby ťa to zaujímalo a na teba som nezmenila názor, teba som vždy vnímala veľmi pozitívne a stále si v mojich očiach držíš nadštandart
@Sanik2 najprv som si myslel, že je ako tak inteligentný, ale po pár týždňoch som zistil, že si vymýšľa kokotiny... Teraz ho mám zablokovaného a vôbec si s takým kokotom nemám potrebu písať.
Nebudem tagovat, lebo mi to vobec nestoji za to, aby som niekoho pourazala.
Ale neprestava ma sokovat, ako niektori ludia NECHAPU,ze ini myslia inak ako oni, ziju inak ako oni, reaguju inak ako oni a vazia si ine veci. Myslela som si, ze tuto schopnost nadobuda ludske dieta okolo troch rokov.
o veľa birdzákoch som si opravil názor, hlavne po bane, ktorý som dostal, všetkým som odpustil a za všetkých sa stále modlím...
je zbytočne o nich písať, nech im Boh pomáha....
@18miki18 ...ale v lepšom ...on vie prečo
o @kittyboo som zistila, že je fakt zlatá baba...
a viac už asi nič.. nerada súdim ľudí, ak ich dobre nepoznám.. proste podľa mňa nikto nie je v reáli taký, ako sa prezentuje tu na birdzi
ja tu napríklad mávam tiež niekedy prehnané reakcie a statusy no hmm...ale ľudia, čo ma aspoň čiastočne poznajú tak zistili
a ta ona @kittyboo je namyslena a @shoesmaniac je uchylacka na podpatky morääää a @trdelniiiq je lejdyboy aby som nezabudol! a sisidevadesiatdva bude ludom pomahat z ich psychickymi vecickami jak pani, takze beriem vsetko spat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
akoze ani teraz neni moja oblubenkyna ale dakedy som si o nej myslela strasne veci
@mojdedo tak isto tento pán, mal som ho za trola...ale postupom času som zistil že je to fajn trol
@paulieevans v úvode som si o nej myslel (skôr som si nič nemyslel , iba mi občas jej názory boli až extrémne) ale teraz mi príde viac ako fajn, rozumná sympatická baba
@dumbledore ja som si svojho času fakt myslel že si troll, pretože to nikto predsa nemôže myslieť vážne ale potom som zistil že asi si taký no ... ale to je ok, nie že by si mi vadil vyslovene ... zvykol osm si na teba a si svojský .. čiže teraz je to neutrálne, kedysi si mi bol vrcholne nesympatický
@hoperpohroma na ňu som časom trochu tiež zmenil názor, nedá sa povedať že k horšiemu, je to skôr také celé neutrálne, no kedysi som si myslel že má taký širší nadhľad (ale to nemyslím v zlom, vôbec)
sú tu ešte niektorí birdzáci ku ktorým by som sa vedel vyjadriť ale pri nich vyslovene nechcem ..
@Quattroformaggi myslela som si, že je to anonym, teraz som zmenila názor, že nie je
@Nicolkaa mi prišla namyslená, ale zistila som, že je to úplne v pohode baba a mám ju normálne, že rada.
@Georg21 mi zo začiatku prišiel rozumný, teraz je v mojich očiach iba milimeter nad zajkom uškom...
@Dumbledore mi nevadí, ale zo začiatku som ho mala trochu radšej, pár krát sa zachoval až priveľmi iracionálne na môj vkus....
A prekvapilo ma koľko ľudí si tu našlo partnera a tak, ale už sa ani nečudujem. Aj ma prekvapuje, že koľkí ľudia medzi sebou spali
@Melancholik tu to je, keby ťa to zaujímalo a na teba som nezmenila názor, teba som vždy vnímala veľmi pozitívne a stále si v mojich očiach držíš nadštandart
@melancholik
@sheily
@paulieevans
už som trochu zmenil postoj k tomuto celému , už ma to ani nebaví pravdupovediac
Ale neprestava ma sokovat, ako niektori ludia NECHAPU,ze ini myslia inak ako oni, ziju inak ako oni, reaguju inak ako oni a vazia si ine veci. Myslela som si, ze tuto schopnost nadobuda ludske dieta okolo troch rokov.
je zbytočne o nich písať, nech im Boh pomáha....
o @kittyboo som zistila, že je fakt zlatá baba...
a viac už asi nič.. nerada súdim ľudí, ak ich dobre nepoznám.. proste podľa mňa nikto nie je v reáli taký, ako sa prezentuje tu na birdzi
ja tu napríklad mávam tiež niekedy prehnané reakcie a statusy no hmm...ale ľudia, čo ma aspoň čiastočne poznajú tak zistili
@zajkousko -