Tak ma to napadlo lebo ja som videla jedného birdziaka včera a teda ledva som ho spoznala xD... Videli ste už niekoho len tak??.... Aké ste mali dojmy..? Prípadne kto to bol??
akože ja som videla priveľa ľudí odtiaľto
ale minule som videla @hellium v buse a vyzerá úplne rovnako krásne ako na fotkách
to ma tak zaskočilo, lebo zvyčajne vyzerajú ľudia inak ako na fotkách ale ona úplne rovnako
a inak celkovo v pohode, ešte ma nikto nešokoval
teda jedno stretnutie mi bolod osť nepríjemné ale to bolo správaním a povahou konkrétneho birdzáka
@surikatka bolo ich tak strasne vela..
a ci nahodne.. teraz si nespominam.. skor nie.. teda ak nepocitam jednu, ale tam ta sanca bola velmi vysoka kedze byvala velmi blizko.. i ked sme sa nepoznali
ja som odtiaľ videla viacerých, ale vždy tak, že sme sa aj rozprávali alebo čosi aspoň a musím povedať že birdzáci sú niečím zvláštni, každý jeden, len niektorý viac a niektorý menej
len tak som videla asi @kamic v BA ale to si nie som istá či to bola ona
hanbím sa a nejdem tagovať, ale vikinga s ryšavými dlhými vlasmi som videla raz a nebola som si istá ale tak neviem koľko ryšavovlasých vikingov pobehuje po svete (po BA) a sechs-a, a nevyzerali inak ako tu
a potom po upozornení ešte natalyčíslačísla a antifunebráka
ale to iba tak frnk..
och, ešte dakoho mám pocit, ale som zabudloo.. ano! anetk, ona je tiež tak isto pekná ako na fotkách
ja som ako creep, si pamatam všetko o všetkých ale to ni naschvál
na diskotéke som sa predstavil, že teda viem o koho ide a po hlase sa poznám s ešte jednou slečnou a vlastne ešte spolužiak zo strednej ale to je náhoda, že sme sa tu stretli
náhodne aj cielene s fakt mnohými, a tak creepovsky, že niekto vidí mňa a nedá to na sebe znať, a ja vidím niekoho, ale tvárim sa, že nie, zrejme asi s raz toľkými
nič vyslovene negatívne nebolo, a ani horibilné zavádzanie fotkami
@vladqog To źe na Birdzi dohodnúť nejakú akciu je náročne hlavne ak sú birdzaci celého Slovenska a potom už len človek nadáva, že prečo sa nič nekoná u nich v meste a tak
@jurito myslis tu co vyhrala miss birdz kedysi ? ci nebol si tu vtedy este ? lebo tu som videl aj ja aspon teda myslim ze to bola ona na A ma nick tusim nejak ale neviem teraz aky
a este myslim ze som @fakecocacolazero videl v kauflande ale ked som jej to pisal tak mi odpisala ze nebola dlho v kauflande tak tiez nevim ci to bola ona
ja nikdy nikoho nespoznám na ulici, som dosť nevšímavá alebo si poviem, že to nemôže byť on/ona a radšej sa neozvem. ale celkom často som stretávala @mrspunk a väčšinou vždy v električke ale namiesto príhovoru som jej radšej poslala lístoček (keď už som konečne usúdila že je to ona) a potom som si s ňou mávala pripitá tiež z električky keď bolo račianske vinobranie @nicoolka a @kissmeplease som často stretávala v okolí ukačka a @pumaamravec sa mi už trikrát náhodou podarilo nájsť v pande na račku
@silviaaa pamätaš si napriklad to premietanie filmu zelená púšť, co bolo v DAVe? moja mamča tam mala k tomu prednášku, tak tam sme sa videli. potom ešte na proteste proti cirkusu... ale to je ok, ja som neviditelná, vážne
chcela som povedať, že náhodne nikdy, odmysliac si tých, s kt. som sa videla aj predtým
ale potom som si spomenula, ako som raz v autobuse stretla Hotaru a ponúkla ma koláčmi
Ja som zopar ludi stretla a prihovorika sa im a smutne ze dve z toho boli take pekne birdzacky a boli tak vrcholne neprijemne,ze prestali byt pekne.odvtedy sa uz birdzosom neprihovaram
Nahodne asi nikoho, vsetkych co som stretol tak to bolo bud dohodnute alebo aspon tak, ze som im povedal, ze asi budem tam a tam a oni sa potom objavili.
Dojmy boli fajn. Naposledy som videl z birdzu asi @lawey ak nepocitam ludi, ktorych som poznal este pred birdzom.
Stretavala som dost casto pohromu na autobusovej stanici v BA, ked este bola cela opirsingovana a nemala zarobene na vlastne auto ale radsej som sa nikdy neozvala a ani by som nemala chut, lebo by som nevedela, co vobec povedat antifunebraka som videla na pohode a posobil rovnako nesympaticky ako sa tu prezentuje, este k tomu pobehoval v tom dobrovolnickom mundure... takze som sa tiez neozvala. A este lenuskacislacisla som videla minule na zochovej pri vsmu. A tak x)
Nenáhodne som v Prahe videl alpynusa a amikadze, náhodne delicu. A za tých pár mesiacov do roka, čo sa ponevieram v Bratislave, som videl steva na anti-nazi pochode a randomne v meste som zazrel pohromu, hereiam, tikaloka a kittyboo.
@fragile. az 3x? ja viem ze som ta raz videla pri fss a potom raz na stanici v BA. 3. krat si nepamatam
ale inak som videla kadekoho h8u s etelnairom, grietushu, alpynusa s amikadze, kissmeplease, flyleaf, tanickinu, lawey a potom uz neviem
Veľa birdzákov som videla, ale nenadviazala som kontakt, nakoľko buď netušia o mojej existencii, alebo s najväčšou pravdepodobnosťou by proste nemali žiaden zvlášť záujem sa so mnou spoznať.
Takže dojmy môžem riešiť len u tých, kt. poznám, a tie sú dobré.
Jo ale chcem sa.tu priznat, ze som minule leto stala s @kittyboo na rovnakej zastavke na Trnavskom a obe sme isli stvorkou, ale bola hrozne vysoka a intimidating, tak som hrozne.dufala, ze si ma nevsimla
@bangbangboom Haha, jj xD Este raz som ta potom videl na ulici ako si sa niekam ponahlala ^^
@grietusha Nahodne ma vidavas, alebo nejak systematicky? :o Lebo za posledny rok si nepamatam, ze by som ta niekde videl Hadam nie som taky ignorant, ze by som ta pravidelne v podnikoch obchadzal
Tomas moze zmenit logo stranky na pokeball, vytvori sa ocislovany list ucastnikov na spozorovanie a bude sutaz. xD
@narazuvzdornaa vsimla som si ta !!!!! doteraz som to v sebe drzala, lebo si na mna asi ani na nanosekundu nepozrela, tak som myslela, ze nevies o mne ale checkovala som ta !!
fúú ja som videla neskutočne veľa birdzakov, nakoľko ja som zvykla veľmi pozorvať okolie boli to desiatkyyy a inak ma prekvapuije, že si to pamätáš @wewo
no, uz sa to rata pomaly na tisice ale uz veelmi dlho nemam ziadnu iniciativu, cize skor to je vo forme nahodnych pokecov (naposledy elemia, co ju aj stalo nemaly peniaz). ale stretka si vacsinou pochvalujem, aj ked som, samozrejme, narazil na par falosnych, nesympatickych ludi:?: a potom festivaly, to je kapitola sama osebe uz sa mi aj stalo, ze som zazrel nejaku tu tunajsiu fetku, ale to som radsej obisiel no vacsinou prijemne skusenosti, ja mam vela ludi rad a i mna vela ludi miluje
a mna nikto nevidel, ci len nezatagoval?
a aha, presne otvoreneokno v christianii, a myslím, že to bolo vzájomné, nakoľko som dostal zdrb od jedného čašníka za to, že som si pomýlil nechtiac majiteľa a pripomenul mu objednávku na ktorú som čakal viac než hodinu. Čo nebola katastrofa (hoc niektorí by to riešili o dosť ostrejšie než opätovným objednaním) no o nič nešlo, neponáhľal som sa, ale zjavne sa majiteľ na nich vybúril a potom ma jeden začal zdrbávať pri platení, že som nevedel vydržať, že som mal malú objednávku, že na iných zarábajú o dosť viac a pritom čakajú a ja nedokážem a že som nerobil nikdy čašníka a pod. A vtedy. bolo mi zároveń trápne, no keď som si celú situáciu zrekapituloval, ľutoval som, že som kvôli tomuto už cielene druhykrát nešiel za majiteľom
A v ten deň tam boli traja ľudia z netu, vrátane toho čašníka, takže to bolo ozaj nečakané
@narazuvzdornaa ako ja viem, že si mysleli, že som to schválne nabondzoval majiteľovi, ale aj KEBY, tak... no najviac bolo vtipné s akou istotou nás poúčal
od toho momentu sa vyhýbam tomu podniku, teda, nehovorím, že ani raz nenavštívim, priestory sú skvelé, no tú atmosféru, ktorú tam robia tí strašne dôležití ľudia .. ehm, no ale inak sú zvyšní čašníci a čašníčky (najmä tí začínajúci) sympatickí, miestami až rozkošní
a som vam vravela ze sa mi stalo aj take ze som sedela na stanici a len tak nahodne som zbadala ze baba vedla mna ma zapnuty birdz na mobile? ...ale doteraz netusim kto to bol
ja si nakoniec pospominam.. tentokrat vdaka @hellium ..
ze som raz na HLST videl @matwejo a .. nahodne.. aspon potom tusim vyplynulo ze to skutocne bol on..
@hellium mne sa paci, ako si nas vsetkych pekne otagovala a pritom v takých formách, ze sa priam nemame sancu najst, heh @marleymt zlata, dik aj za to @pijemzelenycaj sak co si sa neozvala? by som sa s tebou chcel porozpravat @poke kks a to som mal christianiu vzdy rad uplne nechapem, co si tam, ked si sa spamatal, cielene nezasiel este raz a keby sa to opakovalo, uz im cielene vypicoval! najblizsie ked budem v PO tak tam pekne spolu pôjdeme a podame si ich! @tanickina a tak my sa stretávame na pravidelnej baze, aj ked skoro furt opacnymi smermi ideme. ale my pleasure, si zaujimava
Raz som sla rovnakym.busom ako @grietusha ale nebola som si ista ci je to ona tak som sa.len letmo pozrela a potom kukala z okna jak pica a citila sa strasne divne lebo.som nevedela ci je to ona a ak je, tak ci vie kto som ja
A potom sme kedysi davno boli s frajom v nejakom obchodaku, uz neviem akom a stretli @kittyboo a tiez som nevedela kam sa kukat a vyzerala som vtedy strasne napicu a bola chora, tak som fraja len rychlo tahala a potom mu suskala,ze to.bola kitty
@skvrnka neviem, či som ti to vtedy dávno napísala ale ak by náhodou nie, tak hnevám sa na teba strašne zato, že si ma neoslovila hneď!! lístoček síce krásny a veľmi potešil ale vždy som sa s tebou chcela aspoň chvíľku porozprávať
@mojdedo nooo toto, lebo mna je tazke poznat vonku aj malokto ovlada!
ja som stretla @phantasiu v tn a raz som ju skoro oblsuhovala aa wewa som videla v Aupraku tiez, to nebolo pochyb aa uz som dlho neivdela nikoho to az budem v ba mozno jeden po druhom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
143 komentov
ale minule som videla @hellium v buse a vyzerá úplne rovnako krásne ako na fotkách
to ma tak zaskočilo, lebo zvyčajne vyzerajú ľudia inak ako na fotkách ale ona úplne rovnako
a inak celkovo v pohode, ešte ma nikto nešokoval
teda jedno stretnutie mi bolod osť nepríjemné ale to bolo správaním a povahou konkrétneho birdzáka
ak je dojem "aha, to je ten" tak taký...
naposledy tosom
ale inak veľmi birdzákov nestretávam, tu v BB nie je až taká koncentrácia
@surikatka bolo ich tak strasne vela..
a ci nahodne.. teraz si nespominam.. skor nie.. teda ak nepocitam jednu, ale tam ta sanca bola velmi vysoka kedze byvala velmi blizko.. i ked sme sa nepoznali
(ano pochadzam ) aj ty teda asi
len tak som videla asi @kamic v BA ale to si nie som istá či to bola ona
a dojmy podobné ako @2
a potom po upozornení ešte natalyčíslačísla a antifunebráka
ale to iba tak frnk..
och, ešte dakoho mám pocit, ale som zabudloo.. ano! anetk, ona je tiež tak isto pekná ako na fotkách
ja som ako creep, si pamatam všetko o všetkých ale to ni naschvál
@flyleaf only there?
Ale hovorím o nejakej masovej akcií
nič vyslovene negatívne nebolo, a ani horibilné zavádzanie fotkami
a ešte s jedným som bola pár krát vonku ale on sa už na mňa hnevá.
a este myslim ze som @fakecocacolazero videl v kauflande ale ked som jej to pisal tak mi odpisala ze nebola dlho v kauflande tak tiez nevim ci to bola ona
ona mna nevidela, ja ju ano.
@nicoolka a @kissmeplease som často stretávala v okolí ukačka a @pumaamravec sa mi už trikrát náhodou podarilo nájsť v pande na račku
ale potom som si spomenula, ako som raz v autobuse stretla Hotaru a ponúkla ma koláčmi
a to je dôvod prečo sa teda radšej ľuďom neozývam!
a najviac wtfkovo som stretla @purpledrug666 a velmi malo si to pamatam kedze som mala v sebe pol flase vodky
no a este vela tak ze som sla s niekym z B na pivo a boli tam aj ini birdzovci a tych bolo strasne vela
Akoze nieze by som sa hanbila za seba, ale cely ten cas som o tom netusila, a to ma traumatizuje
Dojmy boli fajn. Naposledy som videl z birdzu asi @lawey ak nepocitam ludi, ktorych som poznal este pred birdzom.
a moje dojmy boli take, ze ma to velmi nepoznacilo
(na prvu otazku - ano, je, a nejeden)
Ale napr. @marleymt poznam normalne a omylom som ju stretol na tejto stranke ^^
ale inak som videla kadekoho h8u s etelnairom, grietushu, alpynusa s amikadze, kissmeplease, flyleaf, tanickinu, lawey a potom uz neviem
A inak ešte rôznych iných ľudkov, ale väčšina ma nepoznala, lebo o mne málokto vie!
Ale je pár ľudí s ktorými sa stretávam na pravidelnej báze.
Takže dojmy môžem riešiť len u tých, kt. poznám, a tie sú dobré.
@grietusha Nahodne ma vidavas, alebo nejak systematicky? :o Lebo za posledny rok si nepamatam, ze by som ta niekde videl Hadam nie som taky ignorant, ze by som ta pravidelne v podnikoch obchadzal
Tomas moze zmenit logo stranky na pokeball, vytvori sa ocislovany list ucastnikov na spozorovanie a bude sutaz. xD
a mna nikto nevidel, ci len nezatagoval?
A v ten deň tam boli traja ľudia z netu, vrátane toho čašníka, takže to bolo ozaj nečakané
od toho momentu sa vyhýbam tomu podniku, teda, nehovorím, že ani raz nenavštívim, priestory sú skvelé, no tú atmosféru, ktorú tam robia tí strašne dôležití ľudia .. ehm, no ale inak sú zvyšní čašníci a čašníčky (najmä tí začínajúci) sympatickí, miestami až rozkošní
a som vam vravela ze sa mi stalo aj take ze som sedela na stanici a len tak nahodne som zbadala ze baba vedla mna ma zapnuty birdz na mobile? ...ale doteraz netusim kto to bol
a ešte viac ľudì nenáhodne
@purenarcissism jee, vďaka :happy: ak to bolo večer, tak som išla z roboty a to sa obzvlášť, že nevyzerám tak zničene ako sa cítim
ze som raz na HLST videl @matwejo a .. nahodne.. aspon potom tusim vyplynulo ze to skutocne bol on..
za teba bude ale len pol bodu v tej sutazi
inak cielene som sa stretol s doyouhearme, rifla, baldr a potom jedno stretko ktoré zahŕňalo pána menom vladqog a slečnu storm8
a asi už veľakrát som v meste prešiel okolo zelinky, neviem, či si ma všimla
...
a tých pár zaujímavých indivíduí čo sú veľmi ľahko rozpoznateľné, som bohužiaľ nestretol
@marleymt zlata, dik aj za to
@pijemzelenycaj sak co si sa neozvala? by som sa s tebou chcel porozpravat
@poke kks a to som mal christianiu vzdy rad uplne nechapem, co si tam, ked si sa spamatal, cielene nezasiel este raz a keby sa to opakovalo, uz im cielene vypicoval! najblizsie ked budem v PO tak tam pekne spolu pôjdeme a podame si ich!
@tanickina a tak my sa stretávame na pravidelnej baze, aj ked skoro furt opacnymi smermi ideme. ale my pleasure, si zaujimava
A potom sme kedysi davno boli s frajom v nejakom obchodaku, uz neviem akom a stretli @kittyboo a tiez som nevedela kam sa kukat a vyzerala som vtedy strasne napicu a bola chora, tak som fraja len rychlo tahala a potom mu suskala,ze to.bola kitty
ja som stretla @phantasiu v tn a raz som ju skoro oblsuhovala aa wewa som videla v Aupraku tiez, to nebolo pochyb aa uz som dlho neivdela nikoho to az budem v ba mozno jeden po druhom
@willbebetter ako vidim wewa sa da vidiet len tam