ja len tak,ze ked som citala forum o meninach a datumoch,tak mi napadlo,ze ci nebudeme mat aj nejake birdzovske sviatky,...(ako napr.zalozenie birdzu,prvy blog,prve forum....)...neviem akoze co za to bude,lebo ako ked je statny sviatok,tak sa nerobi,tak b
Kanaly nie su, ale ak o to poziada aspon 100 ludi, budu
BIRDZ ma narodeniny 4. decembra (vtedy v roku 2000 vznikla tato stranka, povodne sa volala inak trochu, a vtedy v roku 2005 sa pretransformovala (na piate vyrocie) do sucasnej komunitnej podoby)
a
BIRDZ ma meniny 1. augusta (vtedy v roku 2001 sa prvy krat pomenoval slovom BIRDZ, od vtedy sa pouziva toto slovo ako nazov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
BIRDZ ma narodeniny 4. decembra (vtedy v roku 2000 vznikla tato stranka, povodne sa volala inak trochu, a vtedy v roku 2005 sa pretransformovala (na piate vyrocie) do sucasnej komunitnej podoby)
a
BIRDZ ma meniny 1. augusta (vtedy v roku 2001 sa prvy krat pomenoval slovom BIRDZ, od vtedy sa pouziva toto slovo ako nazov
Zeby som mohla aspon sama so sebou svoje vlastne vyrocie oslavovat
Kazdy den ked sa Ygor regne na Birdz je dovodom na poriadnu oslavu
PROSIM SI KANAL TOMASKO
ale ked chcete, tak aj ja chcem kanal.....btw:
Miluskaaa: k 12. prispevku...co tak pozriet si uplne prvu prijatu spravu? ta je určite z prveho dna