Taaakze..chcela by som vediet vas nazor na bisexualitu..hlavne u dnesnych bab/chalanov..anketka: VADILO BY VAM, ak by ste videli/pristihli vasu frajerku/frajera pri bozkavani sa alebo inych cinnostiach) s osobou rovnakeho pohlavia?? Co by ste si o nom/nej
Ano vadilo by mi to. Je to podobne ako keby sa bozkavala s chalanom. bysexualita sa mi moc nepaci. Lebo ak je baba bisexualka tak ma chalana a aj babu. Co je vlastne lakomost lebo sa nevie uspokojit len s jednym sustom.
myslim ze nie... no ale ak je to moj chalan tak to je trocha divne ze ked uz spolu chodime a on sa olizuje s niekym inym bez ohladu na to ci je to baba alebo chalan ale ak niekto iny tak si myslim ze to je v pohode..kazdy je taky aky je a nemoze za to ze sa mu pacia obe pohlavia
sak samozrejme ze by to vadilo kazdemu, keby to bol ich frajer/frajerka... ale keby to bol niekto iny, a olizoval by sa s niekym rovnakeho pohlavia, tak mi je to jedno.. ked babu pritahuju baby aj chalani, tak nech... ked chalana pritahuju chalani aj baby, tak ho necham tak.. ale keby som pristihla mojho chalana bozkavat sa s chalanom, tak to by mi urcite vadilo...
som bisexual ... ked som vonku a kamoska sa olizuje s inou babou alebo kamos s inym chalanom, nemam problem, ked je vsak clovek zadany, nie je to namieste ... da sa to povazovat za zahybanie.
Minule sme s kamosmi "donutili" moju priatelku bozkavat sa s jej kamoskou to za podvadzanie neberem, navyse ked viem ze je hetero, ale aj keby nebola by mi to az tak moc nevadilo keby sa mozem pozerat
ja by som to za podvádzanie určite brala, teda keby to je za mojím chrbtom, veď predsa keď s niekým chodím, nechcem, aby sa bozkával aj s niekým iným, aj keď by to bolo s rovnakým pohlavím.
Ale iné je samozrejme, keby som o tom vedela, teda sama by som mu navrhla, aby sa bozkaval s chalanom. Ale to zatiaľ nehrozí, lebo ma neláka vidieť pritom dvoch chalanov
Ale je pravda, že takmer každý chalan by si to vedel predstaviť v trojke s dvoma babami
A proti bisexuálom celkovo nič nemám, ľudia ako každí iní.
mne by to nevadilo...zobral by som ju aj jej kamosku a pekne do 3 by sme si to rozdali...by som to nalozil obidvom a hotovo....cize ma to aj svoje vyhody
thak keby som widel ze sa moja priatelka bozkawa s inou holkou,newadilo by mi to..to ze sa bozkawaju podla mna neznamena ze su bisexualky...proste zabawa,aleebo alkohol a slo to..urcite by som to neriesil,maximalne nafotilL
Zasmiala by som sa No ale aj tak sa nedá považovať za bisexuálku každú babu,kt. dá pusu inej babe. Skutočných bisexuálov nie je až tak veľa a naozaj si nemyslím,že nejaká/y 15,16,17...-ročná/ý je si istá/ý svojou bisexuálnou orientáciou. Aj keď to tak možno prezentuje. Proste je to in
Suhlasim s Tommyhotom,mne by to tiez nevadilo,napr.keby som videl ze sa moja frajerka bozkava s inou babou tak ph..a potom by som sa jej opytal ze ci je lezba alebo ci to bola iba ta bisexualna zvedavost,a keby len to tak by mi to nevadilo.Ako keby sa kazdy den bozkavala s inou tak by mi to bolo blbe ale keby nie casto tak v pohode...
more keby som videla svojho chalana bozkavat sa s inym tak by som na mieste vygrcala žaludok ......ale ja by som sa mohla bozkavat aj s babou mne to nevadi
kedže ja sama som bisexualka nemam proti tomu nič...sama mam 2partnerov-ženu aj chalana... aale keby mal moj priatel priatela tak by mi to velmi prekažalo....zhnusil by sa mi...podobne ako vravi martina007-....proste bisexualita je velmi velmi zložita....v hlave vam viri 2nasobne mnozstvo myslienok ako u heterákov...............vid blog : VSETKO ALEBO NIC
jj,suhlasim s tyshou..xcel by som widiet ako 15 rocna piskotka wie na sto pro ze je bisexualka..a to ze nejaka holka opbozka druhu,neznamena ze hned je bi alebo lesba
myslim ze mna kebyze pristihne moj xalan s inou babou tak by mi nic nepovedal ale kebyze sa to stane naopak tak neviem ze ako by som sa zatvarila...ale tu asi neni rec o bisexualite ...len o skusani ci nie??? nic proti
MNO HM JA BISEXUALKA SOM..A PROSTE TO SA NED ABRAT AKO OPDVADZANIE NIC.KED RAZ NIEKTO JE TAKY AKY JE JE TO JEH VEC..A NIE JE TO ZE IN..ALE PROSTE JE TO TAKI..AKO EXISTUJU VSETCI CO MAJU SVOJE CHUTKY A PDOBNEE VECI..NEVIEM AKO TO NAZVAT....PODLA MNA JE TO NORMLANE A KED TO PONIEKOTRY ODCUDZUJU JE TO ICH OSOBNA VEC....
bisexualita: pre mňa to problém nieje. som heterosexual takže dá sa. no neviem si predstavit ak si jeden s homosexuálou privedie domou opačné pohlavie.
No asi si to hodim, kebyze zistim, ze moj priatel je homosexual, alebo ho vzrusuju chlapi... ale zase na tom, kebyze mn avzrusuju baby, nevidim nic zle... Aj ked, dotycnemu by bolo asi jedno, ci ten, koho bozkavam v divokom objati je chlap, alebo zena... ide o to, ze je to niekto dalsi...
NO ja proti bisexualite nemám nič v pohode,aj ked by som mala chalana a ten sa bozkával s chalanom tak by som proti tomu asi niečo mala ...asi by sa mi dost znechutil..neviem,,ale tak kebyže ja s babou tak v pohode ....ale napríklad moj kamarád "núti" svoju babu-moju kamarátku aby sme sa spolu bozkávali lebo sme to raz zo srandy povedali ...takže to závisíod jednotlivcov,ale tak neviem či by ona chcela vidieť jak sa jej chalan bozkáva s nejakým druhým chalanom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale iné je samozrejme, keby som o tom vedela, teda sama by som mu navrhla, aby sa bozkaval s chalanom. Ale to zatiaľ nehrozí, lebo ma neláka vidieť pritom dvoch chalanov
Ale je pravda, že takmer každý chalan by si to vedel predstaviť v trojke s dvoma babami
A proti bisexuálom celkovo nič nemám, ľudia ako každí iní.
Ale dvaja chalani?
To je zleeee.
Babam to sekne ale chalani.....
By ste chodili s niekym komu by bolo jedno kam zasunie?
A čo sa témy týka, tak by mi bolo jedno, či pristihnem môjho chalana s iným chalanom alebo babou. Každopádne ma podviedol a ja neveru neprepáčim.