no takze ehm asi som lamer alebo co ale neviem najst na novom birdzi vyhladavac akoze vidim hore ale to mi najde v googli ale ja chcem vyhladat forum a som v prdeli lebo neviem kde tak ze dakujem za radu =D
pravdepodobne nikde, vieš ide o to, že takým vyhľadávačom, čo bol donedávna vlastne nikto na tom netrhol... bolo to užitočné, ale neefektívne z pohľadu peňazí... kdežto tento funguje cez google, čiže je to platený vyhľadávač
plateny akym sposobom? google indexuje birdz pretoze to birdz dovoluje a ked vyhladavas na googli mas tam moznost vyhladavat iba na birdzi ked si v rozsirenych nastaveniach zadas adresu birdzu...takze google zdarma indexuje a my na nom mozme zdarma vyhladavat, stacilo na to spravit nejaky skript...myslim, ze cele toto nove vyhliadavanie je len o tom, aby vyhladaval google a nie nejaky vstavany vyhladavac, pretoze to moze zatazovat databazu aj system...tym padom birdz moze ist rychlejsie, na oplatku je to reklama pre google
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
plateny akym sposobom? google indexuje birdz pretoze to birdz dovoluje a ked vyhladavas na googli mas tam moznost vyhladavat iba na birdzi ked si v rozsirenych nastaveniach zadas adresu birdzu...takze google zdarma indexuje a my na nom mozme zdarma vyhladavat, stacilo na to spravit nejaky skript...myslim, ze cele toto nove vyhliadavanie je len o tom, aby vyhladaval google a nie nejaky vstavany vyhladavac, pretoze to moze zatazovat databazu aj system...tym padom birdz moze ist rychlejsie, na oplatku je to reklama pre google