Ahojte mam problém...Mam husté vlasy ale jemné.No bokom..Ked si ich vyžehlim ako na rovno tak sa mi asik po polhodinke končenky akokeby tak natočia..tak že sa zohnú do hora..Neviete čo s tym aby som ich také nemala?
@upirka113 áno skušala som..Ale nepomáha..Vždy sa mi tie končeky natočia tak hnusne do hora..ako ked maš taky topogánn...normalne od hora su rovné a končeky hnusneee stočene
Spomenula som si na sesternicu, ktorá má strašne husté a drsné vlasy, tej to nevyzerá dobre ani keď to vyžehlí, a zvlnia sa jej tiež.
Každý má iný typ vlasov, myslím že ti ťažko poradíme, keď nevieme akú slamu máš na hlave.. Možno skús zvoliť iný strih,, ono sa to zvyklo zvlniť aj keď máš do postupna ostrihané
kamoska mala s tymto problem... ked si kupila kvalitnejsiu zehlicku tak s tym problem uz nemala... ak mas tu kombinovanu daku kde je este nvm kolko funcii tak tie niesu bohvieco.... ja mam tiez vlasy take nepoddajne ale mne to vyzehli a vydrzi to v pohode aj v dazdi ked to zalakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
PS : Keď prší,nepomôže ti nič Viem o tom svoje
Každý má iný typ vlasov, myslím že ti ťažko poradíme, keď nevieme akú slamu máš na hlave.. Možno skús zvoliť iný strih,, ono sa to zvyklo zvlniť aj keď máš do postupna ostrihané
Na akej teplote si ich žehlíš a čo používaš pred tým ako si ich vyžehlíš?