hmm...niekomu tu ukradli tému tak sme urazený? krása ...a k téme...myslím že kódex je úplná zbytočnosť...stačia pravidlá...takýmto štýlom by sme sa pomaly dopracovali k nejakej "BIRDZ-ústave" a človek by si tu už nemohol ani prdnúť
Schizofrenik nehraj sa tu na hlúpeho-presne toto si napísal k Tomášovmu poslednému blogu:
"to pravidlo ktore plati aj na SMEtisku by malo platit aj tu a to v tom zmysle ze iny bloger nema co opisovalt toho druheho vo svojom blogu pokial sa pre tym na tom nedohodnu aj ked ide o nejake obranovanie alebo co ja viem co na vlastne nazory je tu formu pod blogom a nie osobitne vytvorene blogy
nič v zlom ale blogerske pravdisla stale niesu dotiahnute"
Takže myslím že z tvojho pohľadu toto vôbec nieje zbytočná diskusia...
A presne toto ti na to napísal Tomáš:
"Bloggerska etika - najlepsie bude, Scizofrenik (dobre si pamatam, Lukas??? zaloz forum o blogerskej etike, nech sa vytvori nejaky birdzovsky kodex birdzovskej etiky (co nie su pravidla ako toto je zakazane, ale skor pravidla o tom, co by sa malo robit, aj ked nemusi, ale mal by), a ja ich rad schvalim, ak sa na nich zhodnete "
Myslím že každému musí byť jasné prečo sa tu tak vytáčaš miesto toho aby si napísal niečo k téme...
Birdz, sa uz proste moc rozrastol. predtym mal charakter stranky, na ktoru sa registrovali ludia, co mali radi kvalitu. Teda ma skor take *umeleckejsie* zameranie. V sucastnosti sa sem zacina hlasit sebranka ludi, ktori sa sem hlasia ako na obycajny komutnitny portal. A prave toto z BIRDZu obycajny komunitny portal robi.
16. Vincent_vega>>> ako tomas napisal ze o tom mam zalozit forum lenze ja som to ani z daleka nemal v umysle a vobec ma nenasralo ze to mozno niekto urobil za mna lebo toto forum by som urcite nezalozil kedze som uz vopred vedel ze je to zbytočnost,lebo takéto diskusie nikdy nikam neviedli Pán múdry!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
potom to dame do celku a budeme hlasovat smiley: Takze sup do prace
(to my dalo zabrať to napísať) (!
"to pravidlo ktore plati aj na SMEtisku by malo platit aj tu a to v tom zmysle ze iny bloger nema co opisovalt toho druheho vo svojom blogu pokial sa pre tym na tom nedohodnu aj ked ide o nejake obranovanie alebo co ja viem co na vlastne nazory je tu formu pod blogom a nie osobitne vytvorene blogy
nič v zlom ale blogerske pravdisla stale niesu dotiahnute"
Takže myslím že z tvojho pohľadu toto vôbec nieje zbytočná diskusia...
A presne toto ti na to napísal Tomáš:
"Bloggerska etika - najlepsie bude, Scizofrenik (dobre si pamatam, Lukas??? zaloz forum o blogerskej etike, nech sa vytvori nejaky birdzovsky kodex birdzovskej etiky (co nie su pravidla ako toto je zakazane, ale skor pravidla o tom, co by sa malo robit, aj ked nemusi, ale mal by), a ja ich rad schvalim, ak sa na nich zhodnete "
Myslím že každému musí byť jasné prečo sa tu tak vytáčaš miesto toho aby si napísal niečo k téme...
Prepáčte!
Skúste neútočiť na iných a píšte k veci tej že dávajte návrhy čo áno a čo by nemuselo byť v obsahu Blogu. Skôr čo by nemuselo byť...
A ta ústava je celkom dobrý nápad, žeby aj toto? Hmmmhmhmhhm neviem...
wepmar> tak si sa zle inšpiroval!
A toho sa tu nedočkáš aby na teba neútočili...veď si "len" na dobrej ceste...hmm...
A tá ústava to mala byť sranda na jednu "úžasnú" ústavu čiže nič dobré som tým nemyslel
Schizofrenik:Klídek
» www.birdz.sk/forum/malo-by-b...