Ludia, viem že vam nemozem vravet nic do toho ako a o com pisať blogy,ale chcel by som povedat, ze večina blogov stoji fakt za velku piču.......basnicky-kere nik necita, uvahy- kerym nik nerozumie....Velmi mi chybaju veci a pribehy z realneho života, záži
je to tak je tu kazdy den strasne vela novych blogov a casto clovek natrafi na nieco comu vobec ale vobec nerozumie a nechape co tym chcel vlastne autor povedat...ale na druhej strane kazdy ma pravo pisat co chce takze toto sa asi nevyriesi
No a? Tak, ty bud tym kto pise lepsie. Ako si to, prosim ta, predstavujes? Ludia na BIRDZe nepisu pre tvoje potesenie. Toto je akoby si hovoril vsetkym maliarom, nech kreslia krajinky, lebo portrety a abstraktne umenie "stoji fakt za velku piču".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Juj.. blog je niečo čo človek cíti.. No a čo!, tak máme plný birdz surealistov ale táto téma je jedna z najzbytočnejších ake som videla
Myslíš, že teraz ludia začnu pisať životne pribehy? Teba nik nenuti, čo máš písať...
myslím, že každý si tu nájde to, čo sa mu páči, ja osobne som našla už veľa autorov, ktorých výtvory čítam pravidelne...
a ne ze kazdy jeden...proste mna ked prve riadky nazaujmu necitam