svata to pravda...ja som tu nasla niekolko fakt skvelych ludi, pri ktorych je jedno, ci je to basen ci nie, ae proste to ma uroven a tie blogy za to stoja
nevšimla som si, že by tu bolo nejak vela basniciek uverejnovanych...
a blogy su v pohode si myslim, len ako povedala lucka...treba sa preklikat k tým starsím....a tie novsie citat fakt len od tých, o ktorých viete ze dobre písu....samozrejme ze to neznamena, ze od inych uzivatelov nemate citat nic...ale ak chcete mat pravidelny prisun kvalitnych blogov - treba si vyclenit par uzivatelov, od ktorych mozete citat vselico...od starych blogov az po nove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Na to su tam vedla tie kategorie
Napriklad mne sa niektore basne pacia
a blogy su v pohode si myslim, len ako povedala lucka...treba sa preklikat k tým starsím....a tie novsie citat fakt len od tých, o ktorých viete ze dobre písu....samozrejme ze to neznamena, ze od inych uzivatelov nemate citat nic...ale ak chcete mat pravidelny prisun kvalitnych blogov - treba si vyclenit par uzivatelov, od ktorych mozete citat vselico...od starych blogov az po nove