citam jedine ked na daky natrafim nahodou ale nikdy ho nehviezdickujem nvm preco aj ked je dost dobry... ale ked tak vidim takyto pravopis tak to nai nedocitam
väčšinou si naň kliknem, ak už ho niekto ohviezdičkoval, alebo ak je to môj obľúbený autor alebo ak ma zaujme názov poprípade prvé riadky, čo vidno.... a hviezdičkujem ak sa mi páči príbeh alebo ak súhlasím s názorom...
ja hviezdičkujem, pokiaľ je text dobre napísaný. takže často sa stane, že s názorom súhlasím, ale text pokladám za tak zle napísaný, že ho ani nechcem hodnotiť.
@lilium každý má svojich čitateľov. neviem, prečo by som mala čítať každého, kto si prečíta mňa. čítam si to, čo ma zaujíma, nečítam to ako nejaké oplatenie toho, že si človek prečítal niečo odo mňa.
@najlepsibloger prečítal si väčšinu blogov, čo tu je? ale tu sú tisíce, ak nie aj desaťtisíce textov. to celý deň nerobíš iné, len čítaš výplody mladých ľudí a ešte sa aj cítiš povolaný ich hodnotiť?
Nemám rád hviezdičkovanie, to skôr konštruktívnu kritiku- nejak tak mám pocit že sa na stupnici od 1 do 5 nedá vyjadriť to, čo si o danej veci myslím... sú 3 hviezdičky málo, alebo je to blog priemerný? ako sa líšia dva 1hviezdičkové blogy jeden od druhého? Atď atď, kritika podľa mňa sa nedá rozumne vyjadriť číselnými hodnotami, keďže je to do veľkej miery subjektívny postoj toho ktorého človeka.
btw. je tu okolo 22 500 blogov, ktore keby si chcel precitat za rok musel by si ich denne precitat 62 co je 2,5 blogu za hodinu. Co nie je nerealne, ale nikto nie je taky magor
To je zaujimavy vypocet vacsina uboziakov sa tu nezmoze na dlhe texty... priemerna rychlost bola 70 blogov za hodinu a kolko mi to trvalo to uz netusim ale od roka to malo daleko.
Ja blogy nečítam pravidelne. Keď už tak večer, lebo nie som unavená a som obmedzená robiť čokoľvek iné. Sama nemám tiež skoro žiadne hviezdičky, ale žeby som sa kvôli tomu nejako trápila.. Hlavne možno nie preto, lebo sama keď si niečo prečítam, tak to nie vždy ohodnotím i keď sa mi to celkom páči (niečo pod. ako @1 ).
A blogy čítam u ľudí, kt. fanúšikujem a pár, čo sú buď nové al. v topke.
@fragrantine ved ja tiez s nou suhlasim napisala to tak ako to je
S diaktrikou pisat nebudem , stojim len o citatelov ktorym ide o pravdivostnu hodnotu obsahu a pisanie bez diaktriky je dobry sposob ako oddelit plevel od mensieho plevelu
A rada by som si niečo prečítala i z tvojej staršej tvorby (z spomínaných ôsmych portálov), ak by si ma nalinkoval, alebo mi poslal správu do TS, budem len rada.
čítam hlavne tých ktorým som fanušík a ak mám čas a chuť čítať proste idem ten zoznam a ak ma zaujme dačo tak to si ešte vyberám (rozhoduje názov, počet ľudí ktorí to hodnotili, nick autora , úrivok textu pod názvom, atd) =D
čítam hlavne tie, ktoré už niekto ohviezdičkoval, pretože to aj ukazuje medzi prvými.. ale rada si prečítam aj nové blogy, hlavne ak sú pravdivé a súhlasím s nimi a neznášam blogy bez diakritiky
@najlepsibloger myslím, že teraz si si podpísal to, že najlepším blogerom nebudeš spamätačka chlape!
ked mas taki takent tak prosim odterat ohviezdickuj popripade len okomentuj kazdy jeden blog co precitas nech mame vsetci dokaz, ze si tam bol a precital si to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a blogy nečítam už tak často.
@lillium proste som obkukal konkurenciu , najlepsi bloger som ja a casom to vsetci zistite neboj nic
a súhlasím s @grietusha
Ja blogy nečítam pravidelne. Keď už tak večer, lebo nie som unavená a som obmedzená robiť čokoľvek iné. Sama nemám tiež skoro žiadne hviezdičky, ale žeby som sa kvôli tomu nejako trápila.. Hlavne možno nie preto, lebo sama keď si niečo prečítam, tak to nie vždy ohodnotím i keď sa mi to celkom páči (niečo pod. ako @1 ).
A blogy čítam u ľudí, kt. fanúšikujem a pár, čo sú buď nové al. v topke.
@1 2
@9
S diaktrikou pisat nebudem , stojim len o citatelov ktorym ide o pravdivostnu hodnotu obsahu a pisanie bez diaktriky je dobry sposob ako oddelit plevel od mensieho plevelu
Pravdou je, ze som najlepsim blogerom na 8 portaloch a toto bude deviaty
Vsade je to o tom istom.....
A rada by som si niečo prečítala i z tvojej staršej tvorby (z spomínaných ôsmych portálov), ak by si ma nalinkoval, alebo mi poslal správu do TS, budem len rada.
[/img]
@najlepsibloger myslím, že teraz si si podpísal to, že najlepším blogerom nebudeš spamätačka chlape!
@najlepsibloger
ked mas taki takent tak prosim odterat ohviezdickuj popripade len okomentuj kazdy jeden blog co precitas nech mame vsetci dokaz, ze si tam bol a precital si to.
a zacni hned ludmi v tomto fore.
@impulse ja nim som