no totiz mi taky debilko vypisuje...nechutne navrhy..a pise aj ked mu neodpisujema uz ma to nejako nebavi...ok, idem mu napisat...na ignor list sa mi nechce cakat
@Schizofrenik - nemám potrebu si vymýšľať. Posledný prípad bol od nicku @manazer - písal mi dookola o tom, či nejdem na skype a bla bla bla. A stačí sa pozrieť na jeho profil - čo má napísané v "kolónke" najčastejšia činnosť za PC.
No a dávnejšia história je napr. Harcarik so všetkými milión nickami, ktoré tu mal.
@ayreen - no hej najčastejšia činnosť pri PC masturbácia Asi mu to už naozaj stúplo do hlavy. Takýto ľudia by sa mali dať liečiť pretože to určite nie je normálne! A nie to ešte tu vypisovať nevinným birdzáčkam
no mne pisal nick : model proste ci chcem sex...napisala som mu nech neotravuje..a potom mi znovu napisal, ale to som ignorovala..a potom mi napisal, citujem? tak nechces teda jebat? akoze..aj predtym mi jeden vypisoval, ale dal pokoj..ale tak nadrzanec jeden, nech ide na sexzoznamku alebo co!!!
mňa tak otravovali na pokeci ale netajím, že aj tu som dostala pár neslušných návrhov... ale ignorácia je najlepší liek pre takých nechápajúcich ľudí akými sú oni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
napíš tomášovi...
to fakt??
váu
Nechajme sa prekvapiť.
No a dávnejšia história je napr. Harcarik so všetkými milión nickami, ktoré tu mal.