@1 za 7tis si kupis akurat daciu sandero v zakladnej...
Inzeraty slubujuhori doli musis si skusit...i ked bmw z roku 2002 a "len" 270tis najzdene? Neverim tomu. Kilometre stocene na 90% Ako prve auto na teba prisilne hlavne ak to nema x-drive a je to lahka zadokolka...
@padre557 bratu to je staré ako matka zem. radšej si kup niečo normalne, niečo ako pasat, oktáviu, alebo superb. priliš veľa peniazkov len koli bmw. ps. bmw.... pre mna je to neskutočne humusacke auto tieto staré modely. ale je to moj názor. samozrejme neberiem ti nejakú radosť z neho, ale radšej si prispor, nájdi si nejakú dobre platenú prácu, a čo sa týka bmw, za nejakych tych 14 litrov kúpis predch. model 5 bavoráka, ktorý už naozaj nejako vyzerá, alebo takú prvú sedmu predch,model, nejak v základnej výbave. keby si napísal niečo o tomto, by som ťa pochválil, ale toto nekupuj, je to v podstate starý vrak, s ktorým pravdepodobne budeš mať len starosti. ak chceš silou mocou niečo toto, tak si prispor vravím a kúp si novší model za cenu, ktorú som písal. do áut som zažratý až moc, otestoval som mnoho áut. azda jedno z najlepších, ktoré v súčasnosti šoferujem je bratov mercedes CL 550, niečo cez 450 koní, posledný model. samodoťahovanie dveri, masažne sedačky, interier ako nový, panoramaticka strecha, nočné videnie, neskutočný výkon ako opisujem. Stálo okolo 14 tisic ojazdené. super auto. bmw oproti tomuto je asi druhá trieda, a to som šoferoval peťku(model E 60).... nechcel by som to... isto nie. na mercedes to nemá.(moj názor)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Inzeraty slubujuhori doli musis si skusit...i ked bmw z roku 2002 a "len" 270tis najzdene? Neverim tomu. Kilometre stocene na 90% Ako prve auto na teba prisilne hlavne ak to nema x-drive a je to lahka zadokolka...