Idem si kupovať nové auto a potreboval by som radu od nejakého znalca áut. Rozhodujem sa medzi týmito troma značkami. Čo sa týka vzhľadu, páčia sa mi všetky tri rovnako, ale čo sa týka jazdných vlastností vo všeobecnosti, v tom sa veľmi nevyznám. Hovorím
nie som znalec, ale pomohlo by, keby si napisal aj konkretne modely... plus mnohe auticka mozes kupit s roznymi objemami motorov, tak to je tiez take dolezite. a dalej, naco to auto chces.
Potrebuješ radu od znalca áut ? ..To si "určite" na správnom mieste ..
Ideš kupovať nové auto. Super značky na výber. Prečo jednoducho nezájdeš rovno do predajne ? Alebo sa poraď s odborníkom....
urcite nie bmw.. vela taxikarov, soferov a odbornikov hovori ze cely system bmw je az prilis zalozeny na elektronike.. staci aby sa tam nieco len trochu dojebalo, co sa velmi casto stava a cele auto je v pici
Zalezi na viacerych faktoroch: o akej triede sa bavime, co to ma mat za motor (benzin, diesel, elektrina, objem), ktore kriteria preferujes (kvalitu, spolahlivost, jazdne vlastnosti, vybavu, image... )?
@MJ789 Nerozumiem tomu chceš auto a neunúval si sa povedať aké vlastne chceš, ak sa tu majú rozoberať len čisto značky tak nevidím nijaký zmysel pátrať, nenapísal si cenu auta, nájazd, kapitál, čo od auta požaduješ - výbava bezpečnosť, koľko si ochotný dávať na prevádzku atď. takže čo čakáš že sa ti tu poradí vlastne ??? ak by som ja chcel auto vzal by som si nejakú ročnú 1,5 ročnú predvádzačku tam ušetríš v niektorých prípadoch aj 50% z ceny ... ja by som si vzal z nemecka Mercedes E200 CDi BlueEFFICIENCY 7G-TRONIC tie sú od 22 000 eur rok staré
@soreljulien Ja si idem kupovať nové, nie ojazdené. Na cenovej úrovni BMW rad 5. Nechcel som tu čítať úplne detaily, iba také všeobecné vlastnosti týchto značiek, lebo počul som miliónkrát aké su BMWčka kazové, potom zas že Mercedesy zbytočne predražené a podobné veci. Nečakám veľa od tejto stránky, ale kedže som tu videl aj rubriku Auto-Moto tak som to sem napísal
@mj789 tak si vyber ktoré ti viac sedí ale ke´dže neviem ani aký motor ani nič ťažko povedať čo čakať že vlastne chceš ... čo si vyberieš to budeš mať ja by som sa zariadil inak pretože stratiť povedzme 20 000 eur za jeden rok ... to radšej budem všade chodiť luxusným taxíkom a ešte ušetrím ... ak auto na seba nezarába nevidím dôvod načo nové - ale to je jedno ... za 40 000 eur povedzme máš jedno zánovné to isté a môžeš si kúpiť ešte jedno pre radosť ... postupom času to nové a ročné stratí na sebe rovnakú cenu čiže ak silou mocou chceš vyhodiť tie peniaze do luftu tak ich vyhoď toť vsio :letim:
Mne sa paci nove C. Je to sice o triedu nizsie, ale rozmerovo nie je velky rozdiel medzi sucasnou generaciou napriklad tebou spomenutou 5er. Aj kvalitativne a spolahlivostou su na tom lepsie Mercedesy + vacsi luxus.
Medveďa ber ale nezabudaj na to ze pri znackach ktoré si uvideol je kupna cena len prvotna investicia aby ta nezrujnoval bezny servis, pneumatiky, poistka aaard.
@silvered Všetky tri sú ďaleko inde než značky ako Peugeot, Renault, Škoda a podobne, čo sa týka vzhľadu aj komfortu. Ale inak vtipná otázka, kľudne pokračuj
@MJ789 kazde ma nieco do seba, niektore maju rozvody retaz niektor remene, napr bmw 5 rada diesel ma problem s cerpadlom to uz kazdy kto mal zazil, toho by bolo vela co vsetko mozes porovnavat, od motora cez batozinovy priestor po chovania sa na ceste ale to sa da upravit struny tlmice ale aj podvozok, poradim ti kde sa docitas uplne vsetko aj chyby a aj nazory su tam vsetky auta ktor existuju a zatial vsetko co tam bolo pisane je pravda.autorubik.sk
@karbyhokonstanta no to si mu teda poradil zajst do predajne tam ti určite nebudú nadávať na auto ktore predavaju nie? a už vôbec neporadia druhu značku kazde ma niečo do seba ale ja zas mercedes dôvodov je kopec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ideš kupovať nové auto. Super značky na výber. Prečo jednoducho nezájdeš rovno do predajne ? Alebo sa poraď s odborníkom....
Ale osobne by som ti odporučil Audi jednoznačne
» www.youtube.com/channel/UCULKp_...
» www.youtube.com/channel/UCYCgq9...
a milion inych stranok a kanalov na Youtube ti ponukne tolko recenzii ze ti zle bude
Last faclift - Ma to 135KW/184Ps - 380NM a leti mi to skutocne fajin
Tankujem 6,22L/100Km
Sadam don a
No ale k veci: Kamos mal CL 500 fungel nove z Benz z predajne v DE a po 20 Km na ceste domov ho museli odtiahnut. Zdochol motor...
Dalsi BMW X6 35i motor. po 30 000 Km ho zadrel
Kupa noveho 10 000 EUR
Dalsi ma tiez 320D a ma na nej nabuchane 300 000Km a menil len olej a filtre po serviskach. Aj ja chcem
Vyber si sam, vsetko su to len stroje.