sexualnych skusenosti, poloh, a partnerou mam uz na nespočitanie....ale orgazmus pri sexe so meste nemala.......a bod g?? heh ak ho nades povedz..hladam ho..uz par rokov
takze..Sexuológovia sa občas aj dnes hádajú o tom, či má žena dva alebo len jeden bod vyvolávajúci orgazmus.K týmto debatám sa pred pár rokmi zamiešal ženský lekár Dr. Gräfenberg, ktorý tvrdil, že vo vnútri pošvy sa predsa len nachádza ďalší bod rozkoše, ktorý presne popísal a lokalizoval. Tento bod, v literatúre uvádzaný ako bod G sa nachádza v prednej tretine pošvy a to hore, na brušnej strane. Najlepšie ho môžete nahmatať tak, že ohnutý prst strčíte do pošvy. ..Oponenti tejto teórie trvajú na tom, že centrom rozkoše u ženy je jedine klitoris. V najlepšom prípade jeho okolie. Tomu odporuje fakt, že pár žien dosiahne orgazmus i tým, že si hladkajú prsia...Bod G sa da ťažko nájsť.!!A existuje aj množstvo mladých žien, ktoré nedosiahnu orgazmus ani pri dlhodobej stimulácii klitorisu...ja asi tolko k tomu...prijemne hladanie prajem.)
..ZENA MOZE MAT VONKAJSI AJ VNUTORNY ORGAZMUS...TO JE NORMALNE,len maloktora dosiahne aj vnutorny...
..Cr17:..par zien dostava orgazmus pri hladkani prsnikov z velmi jednoducheho dovodu-ak je napr.zena tehotna doporucuje sa aby kojila...pricom sa kontrahuje maternica a dostava sa pocas sestonedelia na povodnu velkost...v podstate aj ked zena nie je po porode ma to ten isty efekt....
zene sa stimuluju bradavky,cim dochadza k stahovaniu maternice a moze dosiahnut zelany vysledok ...ale to zalezi aj typu zeny,jej temperamentu...
jednoducho ten "bod G" niektore zeny ˇ(jasne ze aj s partnerom)hladaju celi zivot a nic..takze sa neda povedat ze ten bod ma kazda zena .. nie je to jednoznace potvrdene..!tak vy tam hore niektory co ste moc mudry a hovno o tom viete ...si najskor nastudujte a potom napiste nieco mudre..! .cawenko
vonkajsi sa nazyva aj klitoridalny,cize ktory sa dosiahne vdaka klitorisu.
a vnutorny sa nazyva inak aj vaginalny.dosiahne ho asi len 1 z 20 zien.lebo niektore maju proste to stastie,ze maju viac nervovych zakonceni vo vagine.tento orgazmus je zevraj kvalitnejsi.
tsss istoze veda je kolo toho ale bod G ma kazda zena, akurat neni vidno, pretoze ked nieje vzrusena, resp nedokaze sa v zrusit dostatocne nenavrie krvou a nespravi sa z neho ten povestny hrasok ktory seci tak snazivo hladaju orgazmus na 95% prebieha v hlave!!! preto je to take krute pre 19 z 20 zien
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Skús poprosiť priateľa nech ti pomôže s hľadaním...
..Cr17:..par zien dostava orgazmus pri hladkani prsnikov z velmi jednoducheho dovodu-ak je napr.zena tehotna doporucuje sa aby kojila...pricom sa kontrahuje maternica a dostava sa pocas sestonedelia na povodnu velkost...v podstate aj ked zena nie je po porode ma to ten isty efekt....
zene sa stimuluju bradavky,cim dochadza k stahovaniu maternice a moze dosiahnut zelany vysledok ...ale to zalezi aj typu zeny,jej temperamentu...
jednoducho ten "bod G" niektore zeny ˇ(jasne ze aj s partnerom)hladaju celi zivot a nic..takze sa neda povedat ze ten bod ma kazda zena .. nie je to jednoznace potvrdene..!tak vy tam hore niektory co ste moc mudry a hovno o tom viete ...si najskor nastudujte a potom napiste nieco mudre..! .cawenko
vonkajsi sa nazyva aj klitoridalny,cize ktory sa dosiahne vdaka klitorisu.
a vnutorny sa nazyva inak aj vaginalny.dosiahne ho asi len 1 z 20 zien.lebo niektore maju proste to stastie,ze maju viac nervovych zakonceni vo vagine.tento orgazmus je zevraj kvalitnejsi.