Tebe????.,......skor jej by sa dalo poradit nech sa vyvaruje takemu nieco ako tewhotenstvo ked to nieje ten sktorym by chcelka a aj malo by to zmysel ...proste nech mu nedovoly bez gummy a vsetkeho podobneho ......a potom nieje co radit pozri sa asi chodi s chalanom s ktorym ona nevidi zmysel a je to len dalsi z rady
akoze nechapem..nech si dava pozor a má..to má byť riešenie?keď chce jebať, mala by niesť aj zodpovednosť za prípadné tehotenstvo...tá by mala dospieť alebo sa dať liečiť..
@takmer_v šetci: Vy ste to asi zle pochopili. Ona len mala poznámku, že keby otehotnela, tak by sa zabila. Ale to bol len príklad. Zrejme má tá jej kamoška takéto reči častejšie. Aj ja som minule v nejakom fóre povedala, že by som sa zabila, keby som otehotnela, ale to som povedala zo srandy. @Orfea2 si asi myslí, že jej výrok zo srandy nebol a pravdepodobne to ani nebol jediný takýto výrok.
@11 ja by som tiež teoreticky pochopila nejaké dôvody na samovraždu, ale zároveň aj nie. Rozumiem, že pre niekoho je už jeho situácia neúnosná, ale nerozumiem, prečo sa miesto samovraždy radšej nerozhodne riešiť svoje problémy.
ako vyriešiš trebars neliečiteľnú chorobu, alebo posledne, tak bolestne, utrpne a ponizujuce stadium rakoviny? tehotenstvo ako dovod je oproti tomu fakt sranda a radost.
jasne. ale ta u nas neexistuje a jedinu moznost ako sa vyhnut tolkemu utrpeniu a bolesti je samovrazda. bohuzial. aj ked si myslim, že ziaden clovek na nu nema pravo.
hej...ona ma taketo reci uz..hmm...4 roky?...a naozaj nemyslim ze to hovori len zo srandy....nejeden krat povedala ze zivot..proste ju nebavi...a hneva sa na vsetkych a vsetko...
najprv som tomu neverila vobec zeby bola niecoho takeho schopna...potom prisla s tym ze jej rodicom dve vestice povedali nak si davaju pozor na dceru..ze pride o zivot v mladom veku...vtedy ma to trochu zarazilo..ale na vestice a podobne chujoviny neverim...
ale cim dalej tym viac si myslim ze to fakt urobi...
a ma 16....a tehotenstvo nie je jediny dovod...skor by som povedala ze zamienka..
Tiež si myslím, že každý by mal mať právo vybrať si či žiť či nežiť. Keď si myslí že smrť je jediné riešenie, nech je po jeho. Ale tehotenstvo - to predsa nie je neriešiteľný problém, vždy môže ísť ešte na potrat, keď to dieťa nechce.
Aha! Takto sa tu o mne debati.Ale ubespecujem ta ze to nehodlam urobit,aspon v najblizsej dobe nie.To len zavse mi prepina,ale ja som uz raz taka.A HEHEHEHE uz mam take mile pekne tabletky,ze antikoncepcne.Dal mi ich taky ujo,co mi nehladel do oci,ale inam. Detaily nebudem rozvadzat. ALE DIK TI,NEVEDELA SOM ZE MAS O MNA TAKU STAROST. SI MOJA NAJLEPSIA KAMOSKA. A nekecam!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Sorry
hej...ona ma taketo reci uz..hmm...4 roky?...a naozaj nemyslim ze to hovori len zo srandy....nejeden krat povedala ze zivot..proste ju nebavi...a hneva sa na vsetkych a vsetko...
najprv som tomu neverila vobec zeby bola niecoho takeho schopna...potom prisla s tym ze jej rodicom dve vestice povedali nak si davaju pozor na dceru..ze pride o zivot v mladom veku...vtedy ma to trochu zarazilo..ale na vestice a podobne chujoviny neverim...
ale cim dalej tym viac si myslim ze to fakt urobi...
a ma 16....a tehotenstvo nie je jediny dovod...skor by som povedala ze zamienka..
ani vladovi...on o tom mozno ani nevie....a ona...uch...hadam sa dostane z toho
a je kopec ludi ktorych trapi zivot ich blizkych
Človek už nechce žiť, tak prečo mu to upierať?
Hlavne si má dávať pozor a nemusí viesť blbé reči ...