takze stala sa mi taka wec ze krd som treti krat spala s chalanom tak mi tiekla moooc krv a teraz sa bojim vyspat s mojim chalanom....uz ma prstoval a krv ani nic neslo ale zasa ked sa so mnou vyspi bojim sa ze sa mi stane zonova taky trapas....poradte mi
ked sa budes stale bat, tak a nebudes to riskovat, tak si asi moc nepomozes. urcite nie si jedina a myslim si ze sa to stava dost casto. a to ci je to trapas, zalezi od toho, akeho mas chalana a ako to zoberie, ale myslim, ze horsie bude ak to budes oddialovat. ak ta to nebude boliet, tak to skus druhy krat a uvidis. tu ti s tym asi tazko niekto inak pomoze
Aj ja som sa bala a dopadlo to vyborne povedal sice ze bude nezny ale bol taky nadrzany ze mi vybil skoro dych...ale bolo to okey...dycham az doteraz vdaka
ak si najdes nejakeho chalana po pripade uz mas a rozumiete si mali by ste sa o takych veciach rozpravat otvorene co vam vadi a co vam robi dobre, skus to.Mozno to pomoze a ak nie tak potom uz neviem.
Mozno ten chalan pri kt. ti tiekla krv bol moc drsny, trosku neznosti nezaskodi.
Juliana ty si tak strasne totalne prijebana skurvena NEvytrtkana krestanska neodpannena chudera ze to az pekne neni..
Milovanie ma byt z lasky a ked sa dvaja lubia tak v tom nevidim ziadny problem. Tie krestanske kokotiny ze sex az po svadbe urcite zaviedli len nejaky pojebani papezi co mali male kokoty a ziadna zenska im nechcela dat, tak nedopriali nikomu.
Victory keby to bol jej prvy prispevok tak som miernejsi, ale kedze tie jej jebnute krestanskre reci sa tu stale opakuju a neseru len mna, tak inak sa na nu uz asi neda.. Mi to pripada ako keby nas tu provokuje..
podla mojho nazoru- kolko ludi,tolko chuti, kritizovat niekoho za jeho nazory,ked ich hovori otvorene,je podla mna len ubohe...hovori niekomu nieco sloboda prejavu? Tommyhot a Rythmtyna - aj vase nazory mozu niekomu vadit...a nic vam tu nikto zatial nevytyka takym sposobom, ako to robite vy...tot vse
No tak urcite by som na tvojom mieste nesiel do analu radsej ako do normalnej suloze(kamaratka to skusila, nedopadlo to dobre, skoncila u doktora, aj ked to zas zalezi od chalana a prostredia a tak... asi...
A dievca, len tak mimochodom, ved ty mas 14 rocikov, vies o tom ze chlapec za to moze ist do vazenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ja neviem v com by mohla byt chyba ale mohla by byt napr. zle roztrhnuta blana ...
Mozno ten chalan pri kt. ti tiekla krv bol moc drsny, trosku neznosti nezaskodi.
Milovanie ma byt z lasky a ked sa dvaja lubia tak v tom nevidim ziadny problem. Tie krestanske kokotiny ze sex az po svadbe urcite zaviedli len nejaky pojebani papezi co mali male kokoty a ziadna zenska im nechcela dat, tak nedopriali nikomu.
Nikka212:..risk je zisk... ..to vedela kazda stredoveka radodajka.....a kedze ty nesi..aj tak sa tym riad...aaa NEBOJ SA toho!!..budee FAJN.. ..hh
A dievca, len tak mimochodom, ved ty mas 14 rocikov, vies o tom ze chlapec za to moze ist do vazenia