Neboj ak ta má rád a ty to tak budeš cítit určite sa to podarí žena potrebuje /vačšinou/ pochopenie a cit a hlavne musí chciet ona prvá ja viem že to znie divne ale som sa tým vždy riadil a nikdy som sa nesklamal...aj ten gél je dobrá rada ale to čo píšem platí. A neboj sa, uvedom si že ked žena rodí priemer hlavičky je niekolko násobné vačší než penis.
Keby som sa bála, počkala by som. Ale to len tak na okraj.
Inak, to čo napísal Forgi je dobre vystihnuté - pri pôrode vyjde von celé telíčko, s tým sa nejaký "prútik" nemôže porovnávať
A tiež si musíš byť istá, že máš chápavého partnera, ktorý bude ohľaduplný a nebude chcieť sexovať cez mŕtvoly...a že keď ťa to bude bolieť, tak zastaví...
A neboj sa, nemáš čoho...aspoň v tomto smere určite nie...a tú vec, ktorej sa báť máš, máš dúfam poriešenú...
neboj sa toho pouzi na partnera zverak. po pripade zdvihak na seba. to ti dako roztiahne on vnikne a potom zdvihak uvolnis a to potom padne a uz je v tebe ... evidentne vydno, na sprostu otazku sprosta odoved. A ak sa bojis dacoho tak do toho nechod. nemusi na to prist.
1. mas 15 rokov, ci pana, 15 rocne holky nemaju co sexovat! ved to je este tak nizky vek, ze SAKRA!
2. v profile mas vyplnenu mailovu adresu s plnym menom, boze... keby toto citali Tvoji rodicia... ach jaj...
3. tak ako bolo povedane, penisa sa netreba bat, pokial nie je fakt neuveritelne velky, obrovsky, tak sa zmesti... len na to treba ist pomaly
4. 15 rokov !!!! paneboze!!! odloz si to na neskor!!! naozaj!!!
5. inak ked citam, ze pises: "hrubka jeho penisa sa mi zda byt moc velka na mna" tak asi si uz s jeho penisom nieco robila... bozeeeeeee ved mas 15!!!!! toto je neuveritelne, ja nie som moralista, ale toto je na mna privela
co??? ze malo??? ja som zacinal ehm, ehm, nebudem to tu publikovat, ale hodne skorej! ked sa jej chce, tak nech skusa, vsak kto nema sex rad? kto? azda len impotenti
a pre tych uz vymysleli taky pristroj co si pripoja na nervy na chrbate a ajtak dosiahnu orgáč
Ved tu nepise, ze to chce hned zajtra... pise, ze co ked raz... nestresujte...
hej a je rutina mat v 15 nejake sexualne skusenosti, hoci len okrajove... a navyse, ja som prvy krat muzsky penis videla na obrazku v casopise ked som mala asi 8, takze nutne to nemusi znamenat, ze slecna uz penis videla aj nazivo..
a pre zakladatelku, tak ako pisali ostatni, neboj, pojde t
som sa bala aj ja jak sprosta ale fakt neskor si zvykne a pokial nesi sucha piesok na bulharskej plazi kde je problem ale ano lubrigacny gel neni na zahodenie
no.. tak nakoniec vnikne.. to je isté.. ale ja som jedna z tých, ktoré s týmto mali naozaj problém.. niekedy to nejde tak ľahko..a to sme mali lubrikačný a všetko možné po ruke.. ale netreba sa báť.. všetko pôjde..
ja som mala tiež taký problém, nie a nie to tam dostať...neviem ...vyšlo to asi na 3 krát.tiež som sa bála že ma kvôli tomu nechá tak..ale v pohode...nič mi na to nepovedal...a potom ked som sa uvolnila a nemyslela som na to, vtedy to dopadlo ok...neboj aj keby sa ti to stalo, nebola by si jediná, /aj mojej kamoške sa to stalo a panna už nie je/to sa spraví...len sa uvolni
AAle maš 16 rokov.. to je idealny vek na jebačku juj a ten hruby pele to newadi.. raz vojde do jaskine DD tak treba kym sme mlady treba skušať všetkooo ne?
priprav sa ze to bude tak "trosku" bolet...ale ver ze to za to stoji...ked to chces mat uplne bez problemov tak si dal zopar poharikov aby si sa uvolnila a nebudes mat ziadny problem...alebo mu to povec a sa dohodnite nech ta najskor riadne roztiahne prstami...askus lubrigacny ak si neni dost vlhka ...aaalebo skus z toho vse...teda ale poprve je to bolestive trosku s tym nic nespravis...len mozno to bude boliet viac a mozno menej je to velmi individualne ...ak ces daco sa popytat tak napis TS skusim ti poradit...
sak skuste pred tym nech ta vyprsti a taaak ...uvidis bude to vpohode ...ja som to mala akurat prvy krat vcera tez som si selico myslela a bolo super..mozno ale bude na zaciatku trosku bolet ale maaalinko
nemusis sa nicoho bat...aj ked myslim ze mas casu dost vsetci su nedockavy chapem ta...mno ja s priatelkou(ked bola este panna) sme to skusalia asik 3 x a az potom na 4 sme mali styk nikdy som sa do nej nemohol dostat ze ju to boli a tak a potom aj ona ze dobre neska ze aj ked by bolelo tak ze mam poriadne zatlacit...mala hodne pevnu blanu pretrhlasa a vsetko bolo OK potom a naramne si to uzila.ked ta miluje tak pochopi vsetko ze ta to boli aj vsetko nemusis sa bat...a ked si ces byt ista tak si daj poharik alkoholu uplne sa uvolnis a bude to lepsie...ale on nech nepije ...aaa ty sa tiez nestrieskaj ze to prezenes bo mate po sexe ...drzim palce...
a este ma napadlo dobra predohra nech ta najskor postupne roztahuje prstamy aj hodinu pomalicky na to chodte neni sa kam ponahlat a ked si cete dat rychlovku ze nemate moc casu tak to ako prvy styk nerobte pekne pomaly...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Inak, to čo napísal Forgi je dobre vystihnuté - pri pôrode vyjde von celé telíčko, s tým sa nejaký "prútik" nemôže porovnávať
A tiež si musíš byť istá, že máš chápavého partnera, ktorý bude ohľaduplný a nebude chcieť sexovať cez mŕtvoly...a že keď ťa to bude bolieť, tak zastaví...
A neboj sa, nemáš čoho...aspoň v tomto smere určite nie...a tú vec, ktorej sa báť máš, máš dúfam poriešenú...
+ ako žena máš schopnosť rodiť deti takže toho že do teba niečo nevnikne by som sa neobával
1. mas 15 rokov, ci pana, 15 rocne holky nemaju co sexovat! ved to je este tak nizky vek, ze SAKRA!
2. v profile mas vyplnenu mailovu adresu s plnym menom, boze... keby toto citali Tvoji rodicia... ach jaj...
3. tak ako bolo povedane, penisa sa netreba bat, pokial nie je fakt neuveritelne velky, obrovsky, tak sa zmesti... len na to treba ist pomaly
4. 15 rokov !!!! paneboze!!! odloz si to na neskor!!! naozaj!!!
5. inak ked citam, ze pises: "hrubka jeho penisa sa mi zda byt moc velka na mna" tak asi si uz s jeho penisom nieco robila... bozeeeeeee ved mas 15!!!!! toto je neuveritelne, ja nie som moralista, ale toto je na mna privela
no a k teme..neboj to pojde hlavne dlha predohra
a pre tych uz vymysleli taky pristroj co si pripoja na nervy na chrbate a ajtak dosiahnu orgáč
hej a je rutina mat v 15 nejake sexualne skusenosti, hoci len okrajove... a navyse, ja som prvy krat muzsky penis videla na obrazku v casopise ked som mala asi 8, takze nutne to nemusi znamenat, ze slecna uz penis videla aj nazivo..
a pre zakladatelku, tak ako pisali ostatni, neboj, pojde t
a moc dakujem tim co ma chapu...
nenávidím ludí, čo maju nejaký proboém dať si sem vek
smrdí to bud klamstvom alebo komplexom.
17. nezbednica to si sa akym cinom k takemu dostala tak skoro?
27.