Ked idem na vŕtanie, tak to už si aj pomaly zvykám, lebo mam novú dobrú zubárku, ale minule som mala ísť na trhanie a k doktorovi, čo ho nepoznám, tak som sa veelmi bála, ze mi začínalo byť aj zle od žalúdka
Jedno obdobie som tam zadkom leštil kreslo, tak často som tam bol. Odžil som si snáď všetko a ešte u takej zastaralej zubárky, čo ani raz nepoužila lokálku, takže ma to vytrénovalo dosť si myslím. Teraz už nemávam strach vôbec.
@4 Ale akože predtým som strach mával a aj nervózny som dosť bol. Ale fakt asi tá bolesť ma dajak posilnila. A teraz mám takého moderného zubára, čo dáva lokálku úplne pred každým zákrokom a ani sa na to nepýta a to už viem, že aj úplne slabulinká bolesť bude nič oproti tomu, čo som zažil u bývalej zubárky.
A inak mne dosť pomáhalo pri tej starej zubárke, že keď to bolelo, tak som si v mysli vravel že si zaslúžim to utrpenie a bolesť. Ja viem, dosť čudné ale mne to naozaj pomáhalo tu bolesť v kresle zmierňovať.
Na klasické úkony sa vôbec nebojím. Jedine by som sa možno trocha bála na vytrhnutie nejakého komplikovaného zubu ale inak v pohode. Horšie je prežiť kozmetičku než zubára.
posledne aj hej kedze mi vrtala zubarka asi po 6-8 rokoch ale dal som injekciu a celkom chill, zaspaval som tam .. no a druha vec 35e za 15 minut by som vedel minut aj na nieco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A inak mne dosť pomáhalo pri tej starej zubárke, že keď to bolelo, tak som si v mysli vravel že si zaslúžim to utrpenie a bolesť. Ja viem, dosť čudné ale mne to naozaj pomáhalo tu bolesť v kresle zmierňovať.
bojim sa, ked zastupuje jej syn, ktory je sice tiez zlatinko, ale opiera si svojich 120 kg o moju sanku a nedavam to