12. jula sme mohli citat @tomas -ov prispevok, ze "birdz mám rád, birdz má potenciál, birdz je priorita v rámci perexu pre mňa," (bolo to v 50. komente v » www.birdz.sk/forum/bojkotova... ) ale jedinu zmenu ohladne priate
Neviem čím to je, ale ja keď som si pridala dvoch priateľov tento týždeň, pridali sa mi a aj sa mi zobrazujú, či sú, alebo nie sú online. Ale dneska mi prestal fungovať onlajnovač, ukazuje mi, že nikto nie je online a pri tom si s troma priateľmi píšem
rešpektujem reklamu. síce mi vadí, ale pokým sa dá vypnúť, je to ok.
ale keď sa NEDÁ vypnúť, nie je to ok. a som proti takýmto akciám, ale keď na mňa niečo vyvoláva nátlak a nedá sa toho zbaviť, ako tá skurvená reklama, tak nemám ďalej záujem tráviť tu čas. dovi, dopo. dajte mi vedieť, keď tie psy zdochnú.
@rabbitko9 tie rumbagule sa daju dako vypnut, niektorym uzivatelom nikdy neukazuje reklamy, takze to nie je taka vada velka, ale tiez to nie je 2x dobra vizitka stranky, ze chyby su tu dlhe mesiace, ale nove a nove reklamy sa riesit stihaju. kazodpadne som rad, ze ides do toho
Zabudol si pripísať, že prečítané správy niektorým stále blikajú ako nepričítané, ale hlavne, že máme nové logo v titli stránky. Asi zmením svoj pôvodný názor a pridám sa, lebo už ma to fakt štve, niekoľko mesiacov nedať do poriadku ani len hentie rolety.
bliká TS=nemám TS, nebliká TS=mám TS. A keď len kurzorom niekedy prejdem na nejakú ikonku tu, tak mi 2x vyskočí také okienko, ktoré už z duše neznášam! A podporujem nápad, hoci neviem, či to Tomáša prebudí zo zimného spánku podľa mňa sa už vydrbal na celý birdz
@stenatko ja by som tiez bol aj za viac, tyzden by bol fajn, len sa bojim, ze keby sme to dali na tyzden, tak by o dost menej ludi bolo ochotnych zapojit sa
@titusik checkni tam tu anketu prvu, co v @0 je link na nu - podla toho by som povedal, ze @tomasa by sme tymto mohli trochu rozhybat (mozno som moc optimista, neviem no ale dufam! )
Z dôvodu toho, že mám stále problémy s prídávaním priateľov, s odstraňovaním priateľov, S VYCHCANÝMI ROLETAMI, a s nezničiteľnými reklamami, počítaj so mnou
Alebo ešte by sme potom v druhej vlne mohli urobiť opak a namiesto odchodu by sme celý birdz zaspamovali predtým dohodnutým obsahom Niečo ako Lorem Ipsum blogy a čierne štvorce vo fotkách celý týždeň. Hej, ja viem, chudáci neprotestujúci, ale je to vtipná predstava
ano volal ma tu niekto ? Idem do toho pretože mi prečítané tsky ukazujú ako neprečítané, rolety sú tu stále, hentie vyžle nejdú vypnúť a neustále hľadanie podstránky ma tiež nebaví
@fakecocacolazero vsak ked to podla teba nema zmysel, nemusis sa zapajat registrovanych je tu plno, ale pravidelne sem chodi menej...ked sa tu 3 dni neukazu desiati taki 24/7-neri, co zalozia kazdy druhy den forum a do kazdeho daju prispevok, tak to bude aspon trochu vidno, ze je to tu mrtvejsie...a ked aj nie, dost spravi aj to vedomie toho (ak ho @tomas bude mat , ze tu proste cast ludi nie je... @tomas -ovi to (prinajmensom sa tak tvari) nie je jedno, ze chceme na par dni odist (pozri v tej minulej ankete, ako sa tam dušoval, ze uz to ide dat do poriadku..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@hnisavica , @blacktears , @bonita , @narazuvzdornaa , @drejka , @popolcek , @tenario , @hluzar , @depropex , @windsun , @bryndzula , @purenarcissism , @zajko30 , @blacktears , @n0win0u ,
ale keď sa NEDÁ vypnúť, nie je to ok. a som proti takýmto akciám, ale keď na mňa niečo vyvoláva nátlak a nedá sa toho zbaviť, ako tá skurvená reklama, tak nemám ďalej záujem tráviť tu čas. dovi, dopo. dajte mi vedieť, keď tie psy zdochnú.
a ešte... rada neprídem na birdz od stredy
pridávam sa, ale neviem, ako to vydržím..
a tu reklamu som vdaka Bohu blokla už ma kvalitne vytačala..
aj keby sa nic neopravilo tak tu budete chodit, ved vas to prejde
(+ všetko totálne úplne všetko mi ide NORMÁLNOU rýchlosťou, len tu sa zas pol dňa načítava jedna stránka)
a ide tu aj o ine nedostatky ktore sa uz davno slubuju ze budu opravene.....
To vam robi az taky problem kliknut na jeden krizik alebo refreshnut stranku, aby reklama zmizla???
Tak vas stve, ze vam omylom svieti nejake cistielko pri TSkach???
Si urobte vlastnu stranku a piste si sami so sebou, ale sem nechodte...
ale v pohode, respektujem