@riddler nemyslím, že je to trápne fórum, trápne fóra sú iná kategória tu, ale tam svoju poznámku nenasmeruješ, zaujímavé. Sú si veľmi podobní, rovnako retardovaní, a rovnako zdatní v písaní. Pekná dvojička by to bola.
Suhlasim s @1 , ak s nim mas problem, tak si to vybavte v inboxe a nie takymto infantilnym sposobom, po ktorom sa mozno citis ako hrdina, ze si ho dal dole, ale je to strasny cringe. S @notmehofejk nesuhlasim takmer vobec, ale pod tou fotkou mal pravdu, ten tvoj komentar mi tam prisiel ozaj nevhodny a nepustal si sa do nej prvykrat co si pamatam mozno to tak v skutocnosti nemyslis, len to casto zvlastne vyznie, bohuzial
@thinkaboutjustice nie že ja mám problém s ním on je problém sám. Veď nie ja som tu bol skôr, nie ja som sa tu hádal s polkou birdzu na 100 komentarmi vo fórach. Ale to už je minulosť. Takýchto trapákov poznám, chodil som s nimi 4 roky na strednú. Akurát, že ani jeden z nich by nevydržal toľko písať a hlavne čitateľne.
Ano napisal som jej pod fotku že to tu už bolo, pretože si pamätám, že to tu už bolo takéto fotky. A ešte jednu blbú poznámku a v podstate kompliment.
A do toho príde miestny retard si honiť ego na tom, že sa človek správa ako človek a nezverejňuje len dokonalosť pred ostatnými ako to tu robí väčšina.
Každý máme iný príbeh, iné možnosti a situáciu, ale toto nie je o komentári, toto je o osobnosti a charaktere človeka.
A toto fórum? Silno mi ho pripomenul, veď aj on má presne také hlúpe kecy, ktoré si prevracia podľa svojho videnia sveta a ponižuje a uráža ostatných, seba vyzdvihuje ako vzor. Alebo aby on kázal o nejakej morálke? či poučoval iných? Stačí len zobrať mikrofón. A všetko sa vyrieši.
Na tvojom mieste by som do retardov radšej nikomu nenadával to je ako keby jedna žaba povedala druhej, že je zelená
Ale obdivujem tvoju schopnosť strápňovať sa každým komentárom čoraz viac ale nechcem vyvolávať flejmy, tak radšej letím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vzbudí to záujem najväčšieho retarda na birdzi, a
Ostatní sa ho zastanú.
Hlavne že nebola nijako offenzívna, ani urážlivá, ponižujúca, nič.
Len blbá vtipná poznámka.
A opäť všetci strácajú hlavu kvôli tomu.
Ale keď tu pod každým druhým fórom niekto napíše debilinu, urážujúcu autora napríklad tak pohoda, ostatní sa pridajú k vlne hejtov. Nevadí pohoda.
Ano napisal som jej pod fotku že to tu už bolo, pretože si pamätám, že to tu už bolo takéto fotky. A ešte jednu blbú poznámku a v podstate kompliment.
A do toho príde miestny retard si honiť ego na tom, že sa človek správa ako človek a nezverejňuje len dokonalosť pred ostatnými ako to tu robí väčšina.
Každý máme iný príbeh, iné možnosti a situáciu, ale toto nie je o komentári, toto je o osobnosti a charaktere človeka.
A toto fórum? Silno mi ho pripomenul, veď aj on má presne také hlúpe kecy, ktoré si prevracia podľa svojho videnia sveta a ponižuje a uráža ostatných, seba vyzdvihuje ako vzor. Alebo aby on kázal o nejakej morálke? či poučoval iných? Stačí len zobrať mikrofón. A všetko sa vyrieši.
Ale obdivujem tvoju schopnosť strápňovať sa každým komentárom čoraz viac ale nechcem vyvolávať flejmy, tak radšej letím