Ahojte mam na Vas otazku, neviem cim to moze byt sposobene, ale približne pred tromi týždnami ma začala bolieť kostrč..bolí ma to pri sedení ale hlavne pri tlačení čiže pri stolici..neviem čo to môže byť..chystám sa k ortopédovi ale musím čakať mesiac ..n
@pika pricin moze byt viac tak napriklad mozes mat problemy s chrbticou a ta chrbtica ty vystreluje az do kostrce , potom to moze byt poruchy patere koli sedavemu sposobu zivota (to su najcastejsie problemy ) taktiez mozes mat celkovo vadné postavenie tela , ale moze to byt aj nejaky vzacnejsi problem ako napriklad gynekologicke problemy alebo skryte dvojca teda že ti na kostrci rastie nejaky malicka dalsia kost a to mozno sposobuje bolest , kazdopadne pod k doktorovi on ti to vysetri a aj poradi pripadne nejake cviky proti bolesti
Ja som ti tuším písala do fóra už pred 3 týždnami, ale neuveríš, za ten čas ma to bolí tak o 3/4 menej.. ono je najpravdepodobnejšie, že si sa fakt niekde udrela. Ja som si tiež myslela, že nie, ale potom som si spomenula, ako som bola v posilke a cvičila nohy na stroji, kde sa sedí a nejako som sa musela vtlačiť viac do sedačky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov