No mám taký problém. Mám 15 rokov a pri ejakulácii mám niekedy takú jemnú bolesť v močovej trubici. Také akokeby som tam mal velký tlak alebo jemné palenie alebo ako to opísať. Ono to potom rychlo prejde. Nedeje sa to vždy. Len niekedy. A posledné také 3
Mal som niečo podobné, nerobilo mi to problémy, bol to tiež skor taký blbý pocit a iba občas a potom som chytil celkom hnusný zápal hrdla, hodili ma na antibiotiká na vyše mesiac a už pol roka tento problém nemám.
Takže to kľudne môže byť nejaká slabá infekcia, alebo si len náchylný na prehladnutia tohto typu.
takze myslite ze zatial s tym k doktorovi nemusim ? lebo taky zvlastny pocit to je ako keby tlak a palenie naraz priblizne v strede udu v mocovej trubici. Potom ma to este malinku chvilku z casu na ca stiplo ako ked sa stipnete do ruky uplne slabucko ale ked som sa siel vymocit tak som nic necitil. a jak hovorim deje sa to zriedkavo.
ze "nemusim k doktorovi" - to je v tvojom vlastnom zaujme, aby si svoj problem riesil... ale ja ti neporadim ja penis nemam... moze to byt aj nedostatkom tekutin aj zapal ako tu uz niekto spominal...
Mňa tiež tak páli sem tam.. väčšinou keď mávam hnačkové obdobie tak vtedy ma páli veľa vecí
Ale niekedy sa mi stane že keď mi treba čo i len trošku močiť a nejdem a masturbejšn na mňa dojde ta potom jak sa pôjdem vymočiť to zvykne trochu páliť ale nevšímam si to lebo je to fakt len zriedkavo
Može to byť Ureaplazma ,je to dosť bežne ochorenie ak nechceš isť k lekárovi / urológovi ktorý by ti urobil výter močovej trubice a podobne vyšetrenia, a chceš sa spoliehať že to preboli tak potom by si nemal žiť sexuálne kedže ide o ochorenie ktoré sa môže prenášať sexuálnym aktom a je tu potenciálne riziko šírenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Takže to kľudne môže byť nejaká slabá infekcia, alebo si len náchylný na prehladnutia tohto typu.
Ale niekedy sa mi stane že keď mi treba čo i len trošku močiť a nejdem a masturbejšn na mňa dojde ta potom jak sa pôjdem vymočiť to zvykne trochu páliť ale nevšímam si to lebo je to fakt len zriedkavo