s priatelom sme sa pokusali o pohlavny styk, ale neslo nam to, a bolello ma to dost.....problem je v tom ze aj ked ma prstuje dost ma to boli...v čom je problem?
@mysteriousshadow Tak ak si to mala prvý raz, tak ťa to bolelo preto, že sa ti pretrhla blana a rozťahovala si sa ešte len. Skúste určite ďalší raz, malo by to byť lepšie, ak nie, tak sa skús uvoľniť.
Ak do teba nevojde, tak máš pri ňom vaginizmus, čo je taká odozva tela proti znásilneniu, tak sa proste uvoľni.
Mám podobný problém, keď ma trtá môj otec. Skúšali sme už všetky lubrikanty, vrátane ťažko zohnateľných ťavích slín, ale nič nezaberá, Myslím, že to môže byť preto že som nakazený opičou formou HIV. Nechcel by som ho nakaziť, najmä pretože že trtáva aj moju sestru a nechcem aby si kvôli mne zničila zdravie, čo mám robiť?
@mysteriousshadow sorry, nevšimla som si, že si už písala, že áno. O panenskej blane si ešte nepočula??? o____________O
Je to dosť individuálne - mňa napríklad po prvom sexe (ktorý bol pre mňa dosť bolestivý a krvavý - u každej baby je to individuálne) bolel sex ešte ďalšie dva razy. Ak to máš rovnako - neporadím ti nič iné, ako PRETRP TO.
Ak si dostatočne vlhká (vzrušená) - nemal by tam byť problém. Jedine, že si v strese - čo asi si, keď sa bojíš, že to bude bolieť - tak nech ti pomôže, trošku si vypite, nech ťa napríklad pomasíruje - proste, nech robí všetko pre to, aby si sa uvoľnila a zabudla na strach z bolesti. Pri strese vagína reaguje veľmi citlivo, je stiahnutá a preto sa mu tam môže dostávať ťažšie, samozrejme, "trením" sa potom tvoria malé ranky (ak nie si dosť vlhká) a máš super základ pre nejakú fajnovú infekciu.
Ono sa to nezdá, ale my baby máme okolo pohlavných orgánov celkom vedu...neverila by si, koľko rôznych faktorov ovplyvňuje celé prostredie "tam dole" atď...hľadaj, gúgli. Určite budeš o niečo múdrejšia.
@jimmycrow vaginizmus nie je "nejaká odozva tela proti znásilneniu", a ak ho žena má, rozhodne jej nepomôže "sa proste uvoľniť", v mnohých prípadoch nepomôžu ani dlhodobé profi liečby... -.-
Si ešte mladá,ešte máš času dosť..kam sa preboha ponáhľaš..isto nemáš ani 19..máš 14 rokov určite ..si ešte mladé nevyspelé..na takéto veci máš ešte čas!! tak nevymýšľaj blbosti,a tam sa ešte voďte za ruky..alebo vlastne na chalanov máš ešte čas najprv sa venuj kamarátom a škole a prázdninám!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ak to bolo pre teba po prvykrat, tak je jasne, preco vam to neslo a bolelo to...
Ak do teba nevojde, tak máš pri ňom vaginizmus, čo je taká odozva tela proti znásilneniu, tak sa proste uvoľni.
@19 ô_ô
Značka : Súrne
Je to dosť individuálne - mňa napríklad po prvom sexe (ktorý bol pre mňa dosť bolestivý a krvavý - u každej baby je to individuálne) bolel sex ešte ďalšie dva razy. Ak to máš rovnako - neporadím ti nič iné, ako PRETRP TO.
Ak si dostatočne vlhká (vzrušená) - nemal by tam byť problém. Jedine, že si v strese - čo asi si, keď sa bojíš, že to bude bolieť - tak nech ti pomôže, trošku si vypite, nech ťa napríklad pomasíruje - proste, nech robí všetko pre to, aby si sa uvoľnila a zabudla na strach z bolesti. Pri strese vagína reaguje veľmi citlivo, je stiahnutá a preto sa mu tam môže dostávať ťažšie, samozrejme, "trením" sa potom tvoria malé ranky (ak nie si dosť vlhká) a máš super základ pre nejakú fajnovú infekciu.
Ono sa to nezdá, ale my baby máme okolo pohlavných orgánov celkom vedu...neverila by si, koľko rôznych faktorov ovplyvňuje celé prostredie "tam dole" atď...hľadaj, gúgli. Určite budeš o niečo múdrejšia.