mam strasne krce a neviem ako ich zmiernit.... tabletky brat nechcem, nemozem ich brat vela tak som sa chcela opytat ci nemate nejaky trik ako tu bolest zmensit...vopred vam dakujem za pomoc
starým osvedčeným liekom je pohyb, hýbať sa, hýbať sa, poriadne sa hýbať, aj bežať, ak je to nutné, koľkoráz ma niečo bolelo, hoci aj chrbát, srdce, noha, všetko sa vyriešilo pohybom proste, ležať, to je hlúposť...človek si ešte viac uvedomuje svoje bolesti, to fakt pomôže:/
ááá, ja skapem, nebopeklo je tu zase , no to bude sranda, ja že ťa dávno zrušili, pozerám, že tvoj kultový nick žije, teším sa na tie diskusie, čo založíš
keď ide o menštruačné kŕče, príčin môže byť viacero. Skús teplý kúpeľ a obklad. Ak ich mávaš také boletivé pravidelne, skoč k lekárovi na krvné vyšetrenie a on ti zistí, čoho máš málo. Kŕče totiž môžu byť dôsledkom nedostatku železa, vápnika, zinku, iných minerálov alebo aj vitamínov.
Kŕče v podbrušku nie sú normálny stav. Keď ťa bolí hrdlo, tiež ideš k doktorovi, tak neváhaj a spýtaj sa odborníka.
@15 ja som počul len že z nedostatku magnézia (a preto mi vždy pomohli tie šumivé tablety . Ale tak hento nemám overené, takže pravdepodobne máš pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
naser sa a kráčaj...
Kŕče v podbrušku nie sú normálny stav. Keď ťa bolí hrdlo, tiež ideš k doktorovi, tak neváhaj a spýtaj sa odborníka.