Ahojdievčatá prosím vás potrebujem vedieť čo mám robiť... mám už od detstva skoliózu a normálne ma nikdy chrbtica nebolí ale počas menštruácie stále.. celé dni nedá sa to vydržať ešte keď musím chodit do školy sa celý čas len naťahujem na stoličke... aj v
@chanteuse asi si skusala, ale ak nie, kamarat dostal od lekara [ toho na klby vypadlo mi jaksa volaju] taky kvaziopasok co ta zahrieva a ze mu to fakt pomohlo, rano si nemohol ani zuby umyvat jak ho to bolelo ked sa sklonil trochu, a jak toto nosil tak uz sa da povedat ze je vacsinou ok , ak si nemala vyskusaj podla neho fakt dobre
aj mna bolieva chrbtica straasne moc @3
ja mam taku vyhrievaciu deku.boshe to je jedna basen v tomto pripade
masaz je super s horucim olejom,ak ti ju ma kto spravit samozrejme :happy:
rozne bylinkove caje takisto pomahaju.
alebo najlepsie riesenie rovno caje na mestruacne bolesti.
a cviky fakt netusim najdi na nete
Aj mňa strašné bolí celá chrbtica a hlavne kríže úplne celú menštruáciu, v škole nevydržím sedieť tak dlho v jednej polohe(teraz chodím na výšku, takže ak mám bolesti, tak idem len na semináre, lebo musím) a furt sa mrvím, najradšej by som si ľahla na lavicu
mna boli len chrbat a ak nemas po ruke nahrievaci vankus, tak sa neda moc proti tomu robit ale sport dost pomaha resp. aj rozchodit to, cim viac sedis na mieste, tym viac to boli
mna boli vsetko ked mam kramy ale tu bolest krizov poznam.
inak baby @kajuss a @bloodypunk akurat idem z ortopedickych pomocok a vyfasovala som nejaku modernu verziu fitlopty, je to nafukovaci fit-vankus, male, skladne, nafukas si do polky, polozis na stolicku a sedis. este som to neskusala, ale malo by to byt prave na to aby sme spravne sedeli, do tej skoly by to mohlo byt fajn, fakt to nie je ziaden maxibalon.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@3
ja mam taku vyhrievaciu deku.boshe to je jedna basen v tomto pripade
masaz je super s horucim olejom,ak ti ju ma kto spravit samozrejme :happy:
rozne bylinkove caje takisto pomahaju.
alebo najlepsie riesenie rovno caje na mestruacne bolesti.
a cviky fakt netusim najdi na nete
cvicenia su tiez fajn ak mas skoliozu, tak urcite nejake poznas. brusne tance su tiez mega na vsetko co suvisi so zenskymi vecami...
inak baby @kajuss a @bloodypunk akurat idem z ortopedickych pomocok a vyfasovala som nejaku modernu verziu fitlopty, je to nafukovaci fit-vankus, male, skladne, nafukas si do polky, polozis na stolicku a sedis. este som to neskusala, ale malo by to byt prave na to aby sme spravne sedeli, do tej skoly by to mohlo byt fajn, fakt to nie je ziaden maxibalon.