Neviete mi niekto poradiť čo mam robiť , keď ma velmi bolia končeky prstov, akože pod nechtom,ale je to velmi citlive ... ked si stlacim vankusik na prste tak ma to boli , a mam to teraz aj na pravej aj na lavej ruke... neviete co to moze byt? zeby nedost
@afleck2 ja ked som ich mala totálne krátke aj mna bolievali, potom som si kúpila kremík na pevnosť nechtov, začali mi krásne rásť a odvtedy ma už nič nebolí..
v staršom veku by to bola reuma, neurčil si bližšie, kedy ťa to boli v akom čase, či nie si športovec a či sa nedostávaš do styku napr. ľadom, ľadovou vodou, a pod.
v mnohých prípadoch je to aj predzvesť nejakej choroby..........infekcie, pečene....filip
ale každopádne choď k lekárovi ak to trvá dlhšie ako 3 dni
tyvole, že "neviete prečo ma bolia končeky prstov, tam kde je obvykle necht? aha, vlastne máš pravdu, možno preto že som si ho odtiaľ odstrihol tak dôkladne že mi to krvácalo..."
zasadna otazka.. mas gelove nechty / mala si ich nedavno? pokial ano, mohla si chytit nejake velmi nepekne plesne, pripadne tam mozes mat nejake hnisave lozisko (najhorsie mozne scenare), tie jemnejsie tu uz boli spominane
@majo - aha, tak som, to som si všimol až teraz . ale keď tá zaylova odpoveď je formulovaná ako keby bola priamou odpoveďou toho kto sa pôvodne pýtal...
všetkým urazeným/mojim komentom dotknutým osobám sa ospravedlňujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tak ale chlap je chlap no, tam tie dlhé nechty vyzerajú dosť podivne
v mnohých prípadoch je to aj predzvesť nejakej choroby..........infekcie, pečene....filip
ale každopádne choď k lekárovi ak to trvá dlhšie ako 3 dni
čo dodať?
všetkým urazeným/mojim komentom dotknutým osobám sa ospravedlňujem