Ešte dávno v minulosti pili svoj vlastný moč, dokonca sa v ňom kúpali, alebo sa ním natierali a skutočne im to pomáhalo. Neviem si veľmi teraz predstaviť takú možnosť, keď máme toľko prípravkov , ale myslím si, že keby to bola jediná možnosť ako sa zbaviť nejakej choroby, tak by to asi viac ľudí praktizovalo
"Keďže moč vzniká z krvi, nemôže byť jedovatá ani škodlivá pre náš organizmus."
"Výnimkou sú určité stavy organizmu [...] ako napríklad vyrážky. Tieto reakcie však nesignalizujú otravu, ale očistný proces tela zaneseného jedmi a škodlivinami."
akože, ja som za alternatívu........ale to akože bylinky, možno homeopatiká (čo sú viac-menej tiež bylinky alebo odvary zo zvierat-polievka).......a niektoré čínske tradičné rady sú dobré.........ale také tie jogínske ,,kúry" to je masochizmus, na ktorý nie je Európan stavaný
a v dnešnej dobe, keď sa naše telo konečne zbaví trochy škodlivej chémie cez moč, ho máme znovu piť?!
@flemi ono vraj ak chceš aplikovať do svojho života svoj moč, tak by si mala napr. vysadiť HAK, nepiť alkohol, vylúčiť cigarety, zdravo sa stravovať a pod. asi z tohto dôvodu
@flemi ja netvrdím, že s touto terapiou súhlasím ale koľko ľudí žije zdravotný životný štýl a aj tak majú vyrážky alebo iné choroby.. no bohvie čo je pravdy na tomto, na nete sa strašne veľa ľudí oháňa tým, ako im to pomohlo na ekzémy, akné, rakovinu, že sa cítia lepšie fyzicky a psychicky a nie každý tam písal aj o tom, že dodržiavajú pôsty a diéty, ktoré zvyknú "odborníci" v urinoterapii odporúčať.. som z toho mierne zmätená
ale ak moč, tak zvonku.napríklad sa odporúča čurať si na nohy ,aby sa zabila pleseň
ono, tieto alternatívne a ezoterické veci mätú...preto už nečítam časopis Vitalita.......lebo sú tam pomaly rovnakí fanatici ako vo farmafirmách....nejde im o liečenie, len o potvrdenie svojej pravdy, ega a o zárobok (áno aj tým svätým guru ide zvyčajne o zárobok)
radím ti, ak nemáš vážne problémy so zdravím ,nečítaj takéto veci....radšej dáke poriadne knihy o tradičnej čínskej medicíne
telo sa zbavuje odpadových látok močom. zdá sa mi absolútne nelogické a choré aby sme prijímali niečo, čo telo už raz vylúčilo ako nepotrebné a škodlivé.
@ppfx Je síce pravda, že moč obsahuje odpadové látky vylúčené z krvi. Avšak pri dostatočnom pitnom režime a najdôležitejšie - vhodnej zdravej strave v moči nie sú žiadne látky, ktoré by pôsobili toxicky.
Okrem týchto látok obsahuje moč aj veľa telu vlastných protilátok proti infenciám a rôznym chorobám, antibakteriálne, protivírusové a protiplesňové látky - preto sa odporúča moč aplikovať na pokožku postihnutú plesňami a exémami a pod. Pri urinoterapii sa pije malé množstvo moču ako dokonalý prírodný liek - pretože si ho vyrobilo samotné telo.
Inak myslím si, že urinoterapia má obrovský potenciál. A tiež nechápem, prečo sa niektorým ľuďom hnusia vlastné telesné tekutiny
A ešte jedna vec. Pri zdravom životnom štýle a dostatočnom pitnom režime je moč číri takmer ako voda a vôbec nezapácha. To len pre tých, čo si predstavili pollitrák so žltou smradľavou tekutinou
@aurinko moč zdravej osoby obsahuje len odpadové a nadbytočné látky, ktoré sa telo rozhodlo vylúčiť. žiadne liečivé účinky moču neboli nikdy dokázané. ak bude chorý človek do seba liať vlastný moč, odpadové látky sa opäť vstrebú do krvi, double shot pre obličky, tie sa určite potešia.
to že moč je číry a nezapácha, to beriem, platí to pri čerstvom, ktorý je sterilný. preto je v kritických podmienkach kde nenájdeš čistú vodu vhodné vypláchnuť ranu močom.
ale to čo som počula o jeho kvapkaní do očí, nosa, atď, a vnútrožilovej aplikácii (wtf?)...
prosím vás, ľudia, majte trochu kritického myslenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ozaj ma to zaujíma, koľko ľudí je schopných piť vlastný moč
no, tak keby sto bolo pre môj zdravotný stav nevyhnutné, proste, že by nič iné nezabralo, tak asi áno...
ale radšej niečo iné
článok k téme
» badman.aktuality.sk/clanok/2133/zen...
"Keďže moč vzniká z krvi, nemôže byť jedovatá ani škodlivá pre náš organizmus."
"Výnimkou sú určité stavy organizmu [...] ako napríklad vyrážky. Tieto reakcie však nesignalizujú otravu, ale očistný proces tela zaneseného jedmi a škodlivinami."
Seriózne?
a v dnešnej dobe, keď sa naše telo konečne zbaví trochy škodlivej chémie cez moč, ho máme znovu piť?!
kedysi sa liečilo všeličím...........výskumy dokázali, že niektoré postupy vedia liečiť (pijavice/včelí jed).......ale to púšťanie žilou...ehm.....
len ponúkaj žihadlá, keď asi 1% populácie má alergiu a zabilo by ich to
svet sa mení........treba to mať na zreteli.......
a keď sa pil moč, bola priemerná dĺžka života 50 rokov.........
ale ak moč, tak zvonku.napríklad sa odporúča čurať si na nohy ,aby sa zabila pleseň
ono, tieto alternatívne a ezoterické veci mätú...preto už nečítam časopis Vitalita.......lebo sú tam pomaly rovnakí fanatici ako vo farmafirmách....nejde im o liečenie, len o potvrdenie svojej pravdy, ega a o zárobok (áno aj tým svätým guru ide zvyčajne o zárobok)
radím ti, ak nemáš vážne problémy so zdravím ,nečítaj takéto veci....radšej dáke poriadne knihy o tradičnej čínskej medicíne
dá si niekto hnis? je výživný a pomáha.
Okrem týchto látok obsahuje moč aj veľa telu vlastných protilátok proti infenciám a rôznym chorobám, antibakteriálne, protivírusové a protiplesňové látky - preto sa odporúča moč aplikovať na pokožku postihnutú plesňami a exémami a pod. Pri urinoterapii sa pije malé množstvo moču ako dokonalý prírodný liek - pretože si ho vyrobilo samotné telo.
Inak myslím si, že urinoterapia má obrovský potenciál. A tiež nechápem, prečo sa niektorým ľuďom hnusia vlastné telesné tekutiny
A ešte jedna vec. Pri zdravom životnom štýle a dostatočnom pitnom režime je moč číri takmer ako voda a vôbec nezapácha. To len pre tých, čo si predstavili pollitrák so žltou smradľavou tekutinou
to že moč je číry a nezapácha, to beriem, platí to pri čerstvom, ktorý je sterilný. preto je v kritických podmienkach kde nenájdeš čistú vodu vhodné vypláchnuť ranu močom.
ale to čo som počula o jeho kvapkaní do očí, nosa, atď, a vnútrožilovej aplikácii (wtf?)...
prosím vás, ľudia, majte trochu kritického myslenia.